Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obama przyjął Dudę |
Pewnie to samo co w passacie 1.8 20v, i audi a4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obama przyjął Dudę |
No jak pięknie;-))))))))
|
|
szmit - serwis aut zza wielkiej wody na poznańskiej - rok 2003, japońskie auto, pudel za samo zdiagnozowanie, że komp padł wziął 200zł. Za wymiane z komputerem chciał 2400zł. W Ostrowi za diagnozę 50zł , wymiana z komputerem i laweta z podwórka 700zł i auto działało. Wielki znawca z Jahhhnut - auto gasło na gazie, po ponownej regulacji samo się rozregulowywał. Za 300zł miał zrobić. Musiałem jeszcze 4 razy do niego jezdzić i zostawiać auto. Przy 4 razie powiedział, że jeżeli dalej tak będzie to trzeba zostawić samochód na dłużej i będzie kosztować ok 1000zł!!!!. W końcu książka serwisowa i forum i zrobiłem sam w 40min. Zle podłączone przewody podciśnieniowe.
|
|
cóż... zlikwidowali szkołe drzewna a raczej jej siedzibe na legionow aby znalezc miejsce dla KEN... zrobili... KENu podobno ma nie byc , a prawie 90 lat tradycji szkolnej idzie w zapomnienie bo gdyby teraz konczacy I kl. nie uzyskał by promocji nie moglby pobierac dalej nauki w tej szkole gdyz nie oglasza sie juz naboru... teraz rada miasta to wiekszosci n-ciele... co sie dzieje do ch... jasnego !
|
|
Milutka,a mogę dołączyć się do was?We tróję zawsze raźniej;-)
|
|
hej,możesz naprawić na Starym Rynku ,na hali targowej w środku na górze jest komis ;] ja tam naprawiałam ;)
|
|
a ile placisz?? bo rozumiesz znam alfonsa od tych sprawa własnie to dosc popularne ostatnio
|
|
No czemu nie:) Albo zrobimy walki w Kiślu... O to która pójdzie z tajemniczym nieznajomym:) tylko że tajemniczy nieznajomy chyba zrezygnował i tu nawet nie zajrzy... A ma dwie chętne:)
|
|
Hmmm może się wystraszył hihii A może trzeba go zachęcić;-))
|
|
sukienka, buciki i dodatki
|
|
???Myślę....
|
|
Może podamy adres do nieznajomego gdzie będziemy i może dojdzie.....chyba że masz lepszy pomysł;-)
|
|
jest jeszcze jego nr tel
|
|
A jak!!!Napisał Tobie gdzie ta kolacja?
|
|
Zazdrosny się odezwał - 7angelfree Masumi podjadę samochodem i na pewno nie ma mowy abyś zmarzła i jeszcze jedno nie chodzi tu o sex jak inni sugerują.
|
|
Przepraszam o godz.20,30
|
|
w ktorym na dworcu ??? a w ktorym sklepie otwartym po godz. 18 ?? dopiero o tej jestem dostepny wiec szukam takiego sklepu .... :P
|
|
NA pilsudskiego koło alkoholi swiata,jest tam sklep Miesny i jest duzo asortymenyu z Podgórza i swieze :)
|
|
Czemu admin kasuje wątki o pasożytach? http://pokazywarka.pl/pexg12/ http://d4bc3a.mojasonda.pl http://a9736e.mojasonda.pl
|
|
wynik 1:4 a kto strzelił gole ?? dlaczego na ich stronie nie jest opisane nic ???tylko wynik ??
|
|
witam wszytskich;) mam takie pytanko czy ktoś się może orientuje gdzie jest na Litwie lub na granicy polsko-litewskiej jakaś giełda rolna lub ogólnie jakaś giełda gdzie się odbywa handel począwszy od samochodów po różne inne towary?? czy w tym Mariampolu sprzedaje się coś innego oprócz smaochodów?? proszę o odpowiedź
|
|
ja mam astre i też silnik 1.6 teraz jeźdzę na benzynie bo coś nite tak z gazem jak przełanczam na gaz nie chce jechać albo przerywa....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
HP całkowicie nie reagował nic w nim nie działalo koszt naprawy 50 zł'' mam taką samą sytuacje nie reaguje zapala sie lampka i nic wiecej...
|
|
A ja nie mam ani konta ani neta i też żyję :):):):):)
|
|
Ja zakładałem instalację LPG rok temu (sekwencja STAG4) u p. Wojciecha Dyla w Piątnicy i jak narazie na nic nie narzekam. Spalanie waha się od 8l w trasie przy bardzo powolnej jeździe do 16l przy ostrym wciskaniu gazu w mieście. Przy normalnej jeździe w trasie pali 10l a w mieście 13l . Co do silnika to mam X20XEV. W poprzedniej VB X18XE miałem gaz II generacji to miałem trochę problemów. Jeśli chcesz się dowiedzieć nie co więcej na temat tego jak silniki 1,6 w VB znoszą instalację LPG to zapraszam na http://forum.vectraklub.pl Pozdrawiam Radecki_VKP
|
|
:(:(
|
|
Czasami tak bywa.Ale nie trzeba się poddawać.Głowa do góry.Upadki się zdażają tak samo jak i wzloty.
|
|
Tylko Jasiu_Śmietana wie wszystko i wie kiedy nastąpi koniec świata.
|
|
Forty Piątnica, a co to???
|
|
i nie tylko;]
|