Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Kijowie jak w Łomży |
Witam może ktoś wie czy rejestrując się do poradni ortopedycznej w Łomży trzeba miec przy sobie skierowanie i o której najlepiej tam isc żeby się wogóle dostac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Kijowie jak w Łomży |
otóż to . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zefirek doda też podobno jest inteligentna i co ?.... Bez inteligencji szkoly i tytulow nie zdobedziesz .... Glowe trzeba trenowac bo nawet jak się urodzisz inteligentny to jak olejesz sprawe to się skonczy tylko i wylacznie jako ineligentny glab ktory bedzie się wywyzszal i uwazal za lepszego
|
|
Auto-Borawski. Kategorycznie nie polecam tych oszustow i naciągaczy.Wymienili mi drogie czesci i co sie pozniej okazało podmienili spowrotem na stare,poprostu złodziejstwo.Uwazajcie na nich.
|
|
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wycinam dziurki na rogi w berecie :(:(:(:(:(:(
|
|
c5 więcej możliwości i funkcji długo bateria trzyma jedyny minus ze czasami się tnie symbian mam ja z pół roku i ogólnie jestem zadowolony rudy błazen z druhem
|
|
nie do lozka i nie za kasę
|
|
Żoneczko !!! To że mężuś w pracy, to nie znaczy że nie interesuje go co jego żonusia wyczynia :-D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |