niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paria Kobiet

Tester,
Widocznie władze Łomży wzięły pod uwagę apokaliptyczną wizję końca świata ustaloną na rok 2012...:))
A wodę rzeczywiście macie lepszą niż u nas, zdecydowanie. Można ją pić prosto z kranu i to, jak sie okazuje, z bąbelkami, no bo skoro napowietrzana...:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paria Kobiet

Ale masz problem. Kup sobie taki magnes jak tak zazdroscisz i nie płacz. Hahahahahahahhaha

Re: Partia Kobiet

Ale odkrywcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluje błyskotliwości !!

Bo to qrwa jest Polska i trzeba narzekac ,obsrywac sie nawzajem,to jest najwieksza przyjemnosc z bycia POLAKIEM

.....bo na strażaków zawsze można liczyć......

wrzucisz mi na meila??
hp_ek@yahoo.com

z gory dzieki

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Nie polecam dok.Zdanowicza jest bardzo nie mily i niedelikatny. POlecam dok Ściane przyjmuje bezplatnie na ul.polowej.Bardzo mily i profesjnonalny.

Ostatni sposób na bezsenność: czytanie ustaw, najlepiej o systemie oświaty - ja usypiam w okolicy 15 artykułu. A drugi to opijanie zdanego egzaminu - Kazik, dzięki za palec na kałamarzu; pomogło. A teraz mogę wracać na wakacje. Pozdrawiam najserdeczniej i idę spać snem sprawiedliwego mianowanego. A.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org