Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podobno na Łomżyńskim forum są śledzie. |
Panie jkowalski przeczytaj swoj post nim zarzucasz jego nieczytanie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podobno na Łomżyńskim forum są śledzie. |
a w prezencie na choinke tobie dam
|
|
a
|
|
Oczywiście play. Teraz jestem gdzieś na wsi w górach i śmiga.Choć zasięg z ery i orange ledwo 2 kreski.Oczywiście tel. kom.
|
|
http://hypem.com/#!/item/18wkg/T+g+-+Sans+stc8+master+2
|
|
Zabawni są ludzie którzy piszą "45 zeta za trochę śmiechu. A za tydzień to samo będzie można obejrzeć w sieci za free :)". Do kina nie chodzą bo można ściągnąć film z netu, do knajpy też nie bo można w lidlu browara za połowę ceny kupic i się w domu narąbać, do restauracji nie wejdą bo za jeden obiad mają worek ziemniaków i dwie kapusty. Żałośni ludzie. A kabaret był fantastyczny. Dobrze wydane pieniądze.
|
|
tyle razy byl temat o tym, w ogloszeniach non stop oglaszaja sie osoby z takimi propozycjami
|
|
znieczulenie jest refundowane..
|
|
w jurkach do sie spalił
|
|
a ilu emerytow juz dawno dawno powinno przejsc na emeryturke, a dalej ciagna robote? Po cholere mlodzi sie ksztalca, wywalaja kupe kasy na studia jak potem pozostaja im tylko comiesieczne podpisy w PUPie. Stare pryki zmeczone zyciem siedza na taboretach wala baki w stolki, ciezko im kogo kolwiek obsluzyc, mlodych by tam posadzili nie dosc, ze byloby milej popatrzec na mloda usmiechnieta i zyczliwa osobe, a zarazm fajnie byloby byc szybciej obsluzonym prez mlodziaka, bo zanim babcia jedna z druga sie podniesie to mloda juz by 3 petentow obsluzyla. No ale jak rodzina rodzine zatrudnia to nie ma sie co dziwic. Potem tylko zle jak wszyscy na czarna dorabiaja? Bo gdzie maja zarobic jak ani pracy, ani perspektyw? Nawet dodatcje dodstaja tlyko ci po znajomosci. Zieciunia zatrudnil cholera jasna, a gdzie reszta mieszkancow? Najlepiej to byc czeczenem zarejestrowac sie w mopsie i dostawac kasiure bo im sie nalezy, w pierwszej kolejnosci to sie nalezy tym co sie uczuli i cos umieje, a te nieroby udaja, ze polskiego nierozumieja i ani do roboty nie pojda ani nic!
|
|
i vice versa
|
|
a prez Kwaśniewski mówił nie idźcie tą drogą.http://www.eostroleka.pl/kamil-durczok-pijany-na-wizji-wideo,art23028.html
|
|
nie no dziś nie chodzi mi o juto i ile znieczulenie... 20 zł?? to jakoś mało...
|
|
zefirek20 '' Wykształcony to nie to samo co inteligentny. '' Bardzo mądre słowa chłopie ;)
|
|
pogrzeb sobie w du pie, twoj badziewski poziom
|
|
0 i wszystko jasne
|
|
Jakie głupoty???? Masumi :):):) Chcę tylko mieć żonę nowoczesną , wyzwoloną , żeby czułą się dobrze w związku :):):):) Pracowała, prała , gotowała , sprzątała , troszczyła się o męża czyli o mnie :):):):):):):) A ja zobowiązuję się ze swojej strony , że zawsze będę na nią czekał , wspierał ją będę podczas tych czynności psychicznie :):):) Opowiadał jej będę treść seriali kiedy będzie w kuchni zajęta :):):):) Czy to za mało ???:):):)
|
|
dzięki za info :)
|
|
tylko nie zapomnij o kopii o kur wa ale badziewie
|
|
Cytat: Zazwyczaj nia zabieram głosu w dyskusji na temat, o którym nie mam zielonego pojęcia. Podtrzymuję zdanie, że większość kłopotów technicznych jest na własną prośbę. Jeżeli wymiana sim, sprawdzenie modemu nie przyniosło zadowalających efektów, to może były to problemy z zasięgiem?. Wiadomo, że zasięg Play kulał i będzie kulał, przynajmniej do końca marca, kiedy to obiecują swoje "4G". Nota bene z 4G nie mające nic wspólnego. Pracownicy salonu posługują się mapkami zasięgu, które ze stanem realnym zazwyczaj mają mało wspólnego. Kupujesz usługę u operatora, posiadając wiedzę, że ma najmniejszy zasięg z czwórki. Liczysz na to, że w BOK-u pojadą z Tobą i sprawdzą zasięg na miejscu?. Problemy techniczne mogą wystąpić zawsze i u każdego dostawcy usług, ale świadomy wybór dostawcy, może spowodować, że zminimalizujemy ryzyko. "...teoretyzuję tylko tu sobie, zgrywam fachowca", ale po co masz mnie słuchać, powyżej masz przykłady ludzi, którzy z mają Internet o prędkości 3GB lub 7,2MB w Play, którzy jednym słowem określają jakość usług np. "gówno", to są wybitni znawcy tematu i tu powinieneś szukać pomocy.
|
|
MR.Y ty porombany pedale jak tak bronisz FINA to sie przylacz a nie dobry jestes w mordzie padalcu...
|
|
MARUDA moze wybierz sie do arabow tam znajdziesz pracujace na ciebie zony wez sie za robote i poszukaj pracy bo CI mozg lasuje ....kobieta to istota myslaca i nie bedzie zapierdzielac na CIEBIE ...
|
|
Jak na razie mamy 0% :)
|
|
http://img10.imageshack.us/img10/807/ac94a3eaac33a3210807a0d.jpg
|
|
http://img13.imageshack.us/img13/6168/bd5363f136a713a8e6873aa.jpg
|
|
brukarz Młody jesteś życia nie znasz :):) Nowoczesne kobiety potrzebują teraz spełnień zawodowych i ja chcę to jej zapewnić :):):):) A tam gdzie dwoje pracuje jedno nie ma szans na karierę zawodową , więc usunę się w zacisze domowych pieleszy a ona niech się rozwija :):):):) Widzisz do jakich poświęceń jestem gotowy ?:):):):):):)
|
|
Polcam nową płytkę przstrzelsko-łomżyńskiego składu ONMP. http://phiuzek.wrzuta.pl/katalog/26i6uIEqbWr/onmp_-_nawalnica Przesłuchaj i jeżeli się podoba -podaj dalej.
|
|
Widziałem,szkoda gadać,tragedia!!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=vyLh8vLH8tY&feature=related Ktoś zna ten męski vocal?
|
|
ktos-cos....przezyjesz tyle co ja w swoim zyciu to mozemy pogadac jesli po metanolu masz mroczne wizjie to moze zazyj pawulon...zobaczysz swiatlo...
|
|
...chyba sam nie wierzysz w swoje słowa. Żaden facet nie chce takiej żony. Ja taka właśnie byłam męża i dlatego jestem dziś po rozwodzie... Szybko mu się to znudziło!
|
|
Chodzi mi o konkretne zdanie: "rzekome problemy z siecią (które nie występują)" Ja nie szukam pomocy, gdyż już pozbyłem się problemu w postaci umowy z Play, a po drugie nie szukałbym jej tutaj gdyż o zasadach działania sieci komórkowych mam wiedzę większą od przeciętnego użytkownika. Chcę tylko, by inni nie wdepnęli w to samo gówno co ja przenosząc swój numer do Play w którym po złożeniu podpisu na umowie jedyne co interesuje ich w kwestii obsługi klientów to pilnowanie terminowych wpłat. Ze swojej strony robiłem pomiary sygnałów w problematycznych miejscach, notatki z opisami problemów i czasami występowania a w zamian otrzymywałem odp. "brak problemów po stronie sieci", mimo, że nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że problem jest znany dla działu technicznego. A przeniosłem telefon do play wiedząc że ma umowe z plusem, który jak się okazało daje najniższy priorytet dla ruchu P4 na swoich BTS.
|
|
Witam.. gra może ktoś z was w FM 11 przez sieć.. z chęcią z kimś zagram.
|
|
Alize Po prostu źle trafiłas :( Widocznie twój były potrzebował kury domowej a nie prawdziwej kobiety :):)
|
|
fazzi nie czytałem wszystkiego tego co napisałeś bo przeczytałem tylko kilka pierwszych zdań i zauważyłem, że pierdolisz, bo nie umiesz ze zrozumieniem przeczytać mojej wypowiedzi. aaasss to w takim razie te dzieciaki od ciebie pasowali do rysopisu jak dopiero napisałeś? czyli powinni dostać mandat za piwko, tak;) ? bo już trochę się pomieszało. ; )
|
|
Tak dochodzą nowe osoby w trakcie i nie ma z tym problemu :) wiadomo ze na początku trzeba załapać niektóre ruchy , słowa poszczególnych ćwiczeń i oczywiście kondycje. :) ja po pierwszych zajęciach nie mogłam prawie chodzić przez parę dni ale potem jest coraz lepiej :)
|
|
I co tak mało propozycji ??? Zgadujcie dalej czego mi się chce :):):):) Bo nadal jestem niezaspokojony :):):):):):) Męczy mnie chcica jak jasna cholera od samego rana i nawet nas chwilę nie folguje :(:(:(
|
|
Utrzymywanie stałych obrotów może być spowodowane silniczkiem krokowym, zabrudzona przepustnica, ale też i nieszczelność w układzie dolotowym. Nie jestem pewien, ale to może być też wina EGR'u, ale raczej w pierwszych momentach trzeba zająć się krokowcem. Jeśli czujnik położenia przepustnicy jest padnięty, to wymiana. ;)
|
|
Sęk w tym że nie byłam kurą domową bo pracuję zawodowo, prałam, sprzątałam, gotowałam i byłam do jego dyspozycji każdej nocy... a on siedział w domu, nie pracował i nie robił nic. Leżał cały dzień przed tv. Nie wytrzymał tego psychicznie! Nuda, monotonia...
|
|
Autor: BRUKARZ (---.lomza.vectranet.pl) Data: 20-02-11 12:00 ktos-cos....przezyjesz tyle co ja w swoim zyciu to mozemy pogadac jesli po metanolu masz mroczne wizjie to moze zazyj pawulon...zobaczysz swiatlo... //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Pavulon sobie zaaplikuj bo wzięło cię napięcie nerwowe :):):):):):):) Dla mnie starczy mój METANOLEK :):):) A co do kobiet to ty jako brukarz i prosty ciołek nie znasz ich pragnień i marzeń :):):):) Nie wystarczy ułożyć bruk :) Trzeba go jeszcze oszlifować :):):):)
|
|
Autor: alize (---.lomza.vectranet.pl) Data: 20-02-11 12:21 Sęk w tym że nie byłam kurą domową bo pracuję zawodowo, prałam, sprzątałam, gotowałam i byłam do jego dyspozycji każdej nocy... a on siedział w domu, nie pracował i nie robił nic. Leżał cały dzień przed tv. Nie wytrzymał tego psychicznie! Nuda, monotonia... ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Alize :):) Sek to jest w tym czy on taki był z własnej woli czy z przymusu :( Ja z własnej woli chcę się aż tak poświęcić dla kobiety :) A to jest różnica:):):):)
|
|
Nie można mieć pretensji do Plusa, aczkolwiek wątpię, czy owy priorytet połączeń mógłby mieć zastosowanie, czy to technicznie możliwe?, raczej nie. Poza tym UKE nadzoruje wszelkie umowy porozumień międzyoperatorskich i nadawanie priorytetów godziłoby zasadom współpracy. Roaming wewnętrzny kuleje, dlatego, że pomimo podpisania porozumienia, handover nadal nie działa!!!! Ja podpisałem umowy na głos w Play, wybrałem go świadomie, ze względu na cenę. Nie potrzebowałem video rozmów, 3G. Zaraz po przejściu do P4 przełączyłem telefony na 2G Plus, zasięg mam wszędzie, jakość rozmów ok. i to mi na razie wystarcza. Pozostało mi kilka m-cy do zakończenia umowy, ale czekam do końca marca, na ich "pseudo 4G", okaże się wtedy, czy warto u nich zostać. Epoka smartfonów zbliża się nieubłaganie, a P4 wychodzi naprzeciw, ma fajne promo., jeżeli zapowiedzi znajdą potwierdzenie w możliwościach, to będzie ok. Co do Internetu u P4, obecne możliwości tech. do mnie nie przemawiają, ale ja o tym wiem i nie kupię na razie tej usługi po to, żeby narzekać. Potrzebuję Internetu mobilnego, a ten na tę chwilę w P4 mobilnym jest tylko z nazwy. Pozdr. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |