Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Petru pobiera 500+ |
ja kupuje w czas na herbatę, tanio nie jest ale i zwykła czarna i smakowe dobrej jakości
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Petru pobiera 500+ |
wykorzystoj dalej_ dobrze to robi
|
|
dzieki, pozdrawiam
|
|
Hej forumowicze !!! Jeżeli chcecie, aby nasze miasto Łomża znalazło miejsce na jednym z pól gry MONOPOLY, to zarejestrujcie się na stronie http://www.monopoly.pl/ i głosujcie na nasze piękne miasto. Można oddać jeden głos dziennie. Pozostało do końca 28 dni. rudy błazen z druhem
|
|
Mam opla 1.8 ecotec z gazem mam zrobione 70 tyś i nie widze różnicy w pracy silnika. Oczywiście jak gaz do ecotec to tylko sekwencja silnik nie traci nic na mocy spalanie jest prawie identyczne jak na Bp oraz mniejsza awaryjnośc.
|
|
h_j ci w morde" buło paryska"
|
|
za radoscia ciesze sie i ne zartuje
|
|
wezyr, ja pracuje w banku i wciskam taki sam kit klientom jak Twój "doradca" z Deutsche Banku. Prawda jest taka, że jeśli chodzi o inwestycje długoterminowe czyli np systematyczne oszczędzanie (ryzyko straty jest tu teoretycznie zminimalizowane ze względu na uśrednianie ceny po jakiej kupujesz JU) to szansa na zarobek jest taka sama jak wygrana w lotto... Ani Ty, ani Twój doradca w DB, ani ja nie jesteśmy w stanie przewidzieć co przyniesie zysk przez kolejne 10 czy 20 lat. Wystarczy powtórka z 2007 i 2008 roku i stracisz 50 % (lub więcej) tego co odłożyłeś przez kilka lat... Ale to nie znaczy że odradzam, sama też oszczędzam systematycznie od jakiegoś czasu ale nie wierze w to że na pewno zarobię, po prostu liczę na szczęście.
|
|
0
|
|
no sie nalezy
|
|
Marudo;-))))Otwórz oczy!Takich kobiet już nie ma.Nie znajdziesz takiej żony!!!Obudź się !!!
|
|
Mam czas jestem cierpliwy:):) Nie spieszy mi się :):) Na pewno znajdę :):):):)
|
|
No cóż muszę was opuścić na kilka godzin bo zgłosiła się jedna chętna :):):):) Rozeznam się co i jak i wieczorem wam powiem :):):) Ale na potencjalne kandydatki ciągle czekam :):):):) Miłego dzionka moi mili :):):):):):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |