Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Mieszkania Plus” w Łomży? |
Jakis marny to prowokator, czemu nawołując do łamania prawa sam tego nie robisz mówię o niby cwanym autorze tematu. Chłopak liczy że jakiś głupek albo ktoś pod wpływem % powie a raczej napisze za wiele. Nie dajcie się i olejcie temat jak i autora tematu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Mieszkania Plus” w Łomży? |
Autor: fazer (---.lomza.vectranet.pl) Data: 19-02-11 19:30 a ja jak ostatnio wracałem z pracy to niedaleko mego bloku leżał człowiek, przygarnąłbym go ale niestety za mało zarabiam i sam się ledwo utrzymuje i to jest dopiero chamstwo bo w naszym kraju bardziej dbamy o zwierzęta i emigrantów niż o własny naród to się kur.wa zapytaj, kto go tak urządził ? pewnie zwali winę na ekspedientkę, która mu sprzedała preparat. wolę psa, niż takiego hu.ja.
|
|
Wieczór poezji śpiewanej gdzie: Restauracja Retro, Nowogrodzka 157 godzina rozpoczęcia: 19:00:00 Wystąpią Robert Cichowicz (gitara, śpiew) oraz Paweł Lipski(instrumenty klawiszowe) W programie nastrojowe utwory poetyckie w muzycznej oprawie Serdecznie zapraszamy! zaprasza: Anonimowy donosiciel :) Hej mam pytanie czy może ktoś wie, gdzie można kupić na to bilety i mniej więcej w jakiej cenie, czy może wstęp jest wolny.... Prosiła bym o szybką odpowiedź, bardzo mi zależy...
|
|
BLM ?
|
|
BMW- będziesz miał wydatek. Samochody dobre, ładne, zgrabne i wogóle niemiecka wizytówka. Tylko strasznie drogie w utrzymaniu. Za części do bmw trzeba ostro bulić.......
|
|
Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni,i tygodni smutku i rozczarowań. — Paulo Coelho
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |