wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zwykłym kłamstwem można zmanipulowac cały naród

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zwykłym kłamstwem można zmanipulowac cały naród

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

FIN ty palancie zajebany jestes z LOMZY to moze sie spotkamy na placu w miscie jestem otwarty na propozycje i to pogadamy ......

Treść jest ukryta

A uzgodniłeś to z mamą?

Mam 30 lat. Chcę się dowiedzieć czy jest w Łomży jakaś fajna knajpka gdzie mogę iść (sama) i wypić spokojnie piwo? (bez ryzyka że usłyszę jakiś komentarz, że coś ze mną nie tak skoro chodzę na piwo sama)

Pod Gruszą

Posłuchajcie ludziska...
Jestem z reguły obserwatorem ale dziś się odezwę:
Po pierwsze jak ktoś tam wcześniej napisał po co pisać o czymś jak nie ma się pojęcia o czymkolwiek.
Po drugie jasiu i fazii to chyba stwierdzili że w Policji i Straży pracują ludzie którzy nie radzili sobie w szkole czy gdzieś tam .... Sadząc po ilości wypisywanych postów na forum przez was to raczej pierdzicie w stołki jako nieroby którzy krzyczą że ktoś za wasze podatki się utrzymuje- więc kto was utrzymuje i co do nieradzenia sobie to sądzę że skoro ktoś nie może znaleźć sobie zajęcia to dopiero jest nieporadność , to raczej już na poziomie nie ukończenia podstawówki ( nie tylko nie radzenia sobie w podstawówce). No i przede wszystkim jakie podatki wy płacicie chciałbym wiedzieć bo aż ciekawość zżera (dotyczy wielu osób piszących na tym forum bezrobotnych a sądzę że jest ich tu najwięcej no i ci wyjeżdżający za granicę).
Po trzecie DO AAASSS tutaj już popis wiedzy i chyba chęć zabłyśnięcia na forum-zresztą jak większość- bo z tego co wiem to w Straży żadna kobieta nie pracuje na ulicy a po drugie Straż nie karze za brak opłaty za parkowanie - przynajmniej nie w Łomży- bo jest od tego Strefa Płatnego Parkowania na ul. Farnej (tam płaciłem karę-nie mandat) i Urząd Miasta im przekazał te zadania, więc jak Ty mogłeś/aś widzieć strażnika WYPISUJĄCEGO MANDAT ZA BRAK OPŁATY na DODATEK KOBIETĘ. Może ty miasta pomyliłeś/aś. Następnym razem radzę się najpierw upewnić niż pisać bzdury. A CO DO POLICJANTÓW Z DROGÓWKI TO MÓJ DROGI/A jeśli zasłużyłeś na mandat to nie ma znaczenia że jest od 50 czy 20 zł do 500zł, i nie pisze ci żaden Policjant 50 bo ty tak chcesz bo jest od 50 to musi Ci wypisać 50. Tak jak zabłysnąłeś że wykształcenie masz uuuu jakieś tam ale to nie ma nic wspólnego z twoją inteligencją bo skoro ustawodawca robi widełki to po to żeby Policjant ocenił sytuację na miejscu i biorąc pod uwagę różne czynniki wypisał Ci np. nie 50 a 300 bo np. nie zdajesz sobie sprawy co zrobiłeś wręcz dajesz do zrozumienia że będziesz robił tak dalej i nie wyrażasz skruchy, albo 50 a nie 500 bo Cię nie stać na zapłacenie 500.
Co do innych opisywanych sytuacji przez aaasss to nie wypowiadam się bo jeśli miał taką sytuację że ktoś nie przyjechał to wiem że ludzie są różni i może ktoś kiedyś olał sprawę ale nie wszyscy są tacy sami ale co do rad co ma robić Policja to wydaje mi się że tam są też koordynatorzy którzy dzielą zadania także też pomyśl nim napiszesz że Policjant pójdzie i powie że on chce....taki długi post a żadnej sensownej opinii jak na wykształconego z "TYTUŁEM" , i aż dziw takie małostkowe. Ale można zrozumieć- tytuł przecież dostałeś w WSA.
Po czwarte: czytam wszystkie te posty to naprawdę większość wypowiada się o czymś o czym nawet nie ma pojęcia wręcz gdyby niektórzy mogli to pobili by się o swoje bezsensowne zdanie a tak naprawdę to poniżej poziomu.
Ludzie najpierw się myśli potem się pisze czy mówi..... to forum mogłoby być naprawdę fajne ale....

rudy błazen z druhem

Albo do Twojej mordy zacofany "buraku"

I to właśnie o to chodzi stare pryki siedzą zmęczone i takie podejście maja do ludzi. zresztą co tu pisać i tak gów... z tego będzie.

jak zawsze wszędzie ale nie u nas.

PREZYDENT POWINIEN SIE TYM ZAINTERESOWAĆ I ZAOSZCZĘDZIĆ NASZA KASĘ A NIE KOLEJNE DŁUGI WALI.
DLACZEGO ONI DOSTAJĄ WIĘCEJ NIZ INNE URZĘDY ZA CO SIE PYTAM?

MYŚLĘ ZE WIELU Z WAS BY CHCIAŁO USŁYSZEĆ NA TE PYTANIE ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!
A PREZYDENTA PRACOWNICY DONIEŚLI NA NIEGO ZE COS BEZ PRAWA TO MOZE NICH TERAZ ON BY SPRAWDZIŁ CZY OBY TE WY PŁATKI TO ZGODNE Z PRAWEM I ETYKA

BO MI NAJPEWNIEJ SIE COS ZDAJE ZE NIE JAK INNI MAJA MNIEJ ZA TA SAMA PRACE A WCALE JUZ O TYCH EMERYTACH NIE WSPOMNĘ.

MYŚLĘ ZE LUDZIE PO ŚREDNIEJ SZKOLE DAWNO POWINNI STRACIĆ POSADĘ LUB UZUPEŁNIĆ WYKSZTAŁCENIE JESLI CHODZI CHODZI O KOMPETENCJE

STARAZ MIEJSKA JEST NIE POTRZEBNA TO PEWNE

Na carpooling.pl są dwie oferty do Olsztyna jutro.

Szymonie ..
Proszę Cię abyś przestał zajmować się głupotami .

macie , a niech was piorun strzeli

czesc cycki murzynki

rudy błazen z druhem

Ależ wy macie poczucie humoru! Poczekajmy do września, wtedy sami jeśli dalej zechcą być emerytami będą musieli rozwiązać umowy o pracę. I ewentualnie znów wygrać konkurs żeby móc pracować. Oby tylko wałka nie było z konkursami pod te same osoby.

naiwnosc nie ma granic

http://www.youtube.com/watch?v=T4ZqfS8wCoc

http://www.youtube.com/watch?v=i6z9pp7x_C8

tak!

Witam czy ktoś wie gdzie znajduje sie dobry mechanik samochodowy?

Tak jak w temacie. Wraca ktoś z Warszawy do Łomży w najbliższą środę wieczorem, ewentualnie we czwartek? Jeśli tak, to z chęcią bym się zabrał. Oczywiście zapłacę.

Pozdrawiam.

Kolego nester żeby gaz to było coś dobrego dla samochodu to zapewne niemcy też by jezdzili na gazie.Ty masz napewno silnik ECOTEC a,on nie przepada za LPG,bedziesz musiał częściej sprawdzać poziom oleju,i może pojawić się klekotanie w silniku.Ale nie masz się co martwić bo to standart w oplu.Zakładaj sekwencję i jeżdzij.

ja tez:)

Podłącze się do tematu... Ja jade w niedzielę do stolicy i mam wolne miejsca. Więc gdyby był ktoś chętny to jestem na gg 8105733

a wy myślicie że to tylko w urzędach siedzą ci emeryci? rozejrzyjcie się do okoła pracują wszędzie i zajmują miejsca młodym, i tak to oto nasze władze nie tylko lokalne walczą z bezrobociem, jeden ma dochody z kilku źródeł a drugi nie ma na chleb, mogę się założyć że jak tylko wszystkie firmy pozwalniały by rencistów i emerytów to bezrobocie w naszym mieście spadłoby do 3%

Witam, poszukuję kogoś kto przetłumaczył by mi tekst napisany w języku flamandzkim.

Chyba ich ,działalność, trochę zmalała.

niech polsat zajży do salonu gier Admirał na st. rynku i zobaczy kto tam całymi wieczorami przesiaduje !!! Biedni , uciemiężeni uciekinierzy wojenni , juz taki los uchodżcy że musi grać bo co zrobić z tak łatwo przychodzącą kasą !

a ja jak ostatnio wracałem z pracy to niedaleko mego bloku leżał człowiek, przygarnąłbym go ale niestety za mało zarabiam i sam się ledwo utrzymuje i to jest dopiero chamstwo bo w naszym kraju bardziej dbamy o zwierzęta i emigrantów niż o własny naród

sukin syny pierdola sie ze wszystkimi!!!!!!

tak wlasnie, pan pani ma racje wytepic jak zydow niech sobie pamietaja jak nie tp oad gilotyne !
a ja mam was w czyerech literach

Chciałbym zalożyc gaz do Opla Vectry B 1.6 16V i mam pytanie gdzie najlepiej zalozyc gaz do tego auta w Łomży?

szkoda ci 7 zlotych na koncert? nie mam pytan :/

politanczykowianeczka

GP11 zostawiłeś/aś je w tym rowie? Kiedy i gdzie to było?

up.

ALSA Siedlce ul. Towarowa 22 tel: (25) 632 50 72 zadzwoń, zorientuj się, decyzja należy do ciebie, sam osobiście tam zakładałem

Jeśli rozsławianie Łomży ma wyglądać w taki sposób , jak czyni to ów osobnik , to lepiej niech nic nie mówi . To , że jest słyszalny w promieniu kilkudziesięciu kilometrów zawdzięcza antenie na wieżowcu oraz dopałce. Czasem jak nikt nie może się przekrzyczeć na kanale 19 , jak stoi nośna , to wiadomo czyja to zasługa.Słychać wtedy tylko jeden wielki piska , ale nic dziwnego , z radia o mocy 4 Watów nie przebije się nikt przez kogoś ze stacji bazowej. Co gorsza kiedyś stacje bazowe były postrzegane jako swoiste źródła wiedzy dla przejezdnych , zawsze pomogli , poprowadzili kierowców a dziś?? Przez takich ludzi kult cb radia traci jakąkolwiek wartość , antenę postawić potrafi każdy - lecz nie każdy potrafi korzystać z radia .

Jasiu na tym forum sądzę że na pewno nie jestem bo część ludzi to Twój poziom i Twoja inteligencja no i wiedza że aż żal, a co do Twojej osoby to chyba masz rację tym bardziej nie mój poziom i aż tak nisko nie będę się poniżał także daj sobie spokój i nie produkuj się bo nie mam ochoty z Tobą prowadzić jakichkolwiek konwersacji

rudy błazen z druhem

fazer może masz i racje ale w naszym kraju zwierzęta są traktowane jak rzeczy a to nie jest w porządku. Takie postępowanie według mnie to chamstwo i brak jakichkolwiek uczuć.

hahahaha i włąśnie oto chodziło hahahahahahaha xd brudasy ;/

Byłam :)

Fajnie było. Nieźle chłopakom wyszło jak na pierwszy raz. Muzyka podrywała mi włosy na głowie i przeszywały mnie dreszcze :). Mega Mega fajny sprzęt mają i występ był naprawdę widowiskowy. Jeśli wokalista będzie szlifował głos, a ma całkiem niezły to kto wie...
W każdym bądź razie życzę powodzenia chłopakom z Dugongs

rudy błazen z druhem

Administrator serwisu 4lomza chyba olewa w większości urzytkowników bo mało kiedy dodaje ogłoszenia wiem to po sobie dodaje ogłoszenia ale chyba na próżno bo wcale ich nie wystawia :(

wow kowalski to jakis wykształciuch i do dtego ma prace.
Hehe jestem ciekaw czy ma cos wiecej jak mature. Jkowalski straznik miejski

Panie kowalski mylisz sie, mylisz sie. Nie oceniaj ludzi, nie uważaj się za lepszego, jedynego, sprawiedliweogo człowieka mądrego.

Może jakieś niedomaganie ma. Mojego też jeszcze nie ma a nadałem wczoraj :((

Rasowego to już nie przyjmiesz bo takie to trzeba kupować za grubą kasę.

na senatorskiej mak rob czy jakoś tak

tak tak. ten temat w tym tyg jest juz wspominany trzeci raz. jak sie wspomni na temat ogloszen dopiero zaczynaja cos tam dodawac. chyba jakis nowy pracownik przejal serwis ogloszeniowy i dlatego tak sie dzieje.......... !!! jak tak dalej bedzie ... nikt tu nie zajrzy ... ja wchodze tylko i wylacznie zobaczyc ogloszenia a przy okazji przeczytam tez jakis artukul.... zapewne jak wiekszosc ludz. PANIE ADMINISTRATORZE ZROB Z TYM COS ... TAK DALEJ BYC NIE MOZE....

Polsat to trzecia liga dziennikarstwa.
Marzeniem każdego dziennikarza Polsatu jest praca w TVN albo TVP.

3-cia liga po prostu.

Witam,

Będę jechał z wawy do Łomży we czwartek (24 luty) w godzinach popołudniowych. Więcej info na jedrulas@o2.pl

pozdrawiam

rudy błazen z druhem

ja ci oddam 2 kundelki. Ktoś jw wyrzycił. Chcesz?

Łomża już jest oceniona pod względem Bin Ladena no ale co poradzić korzystać to może i on potrafi tylko na stare lata coś się pomieszało

Jak Wam się podobał dzisiejszy występ Paranienormalnych? Który skecz uważacie za najlepszy? Ja uważam, że było świetnie, ubaw na maxa :D A najlepszy skecz to o Jacku Balcerzaku i o pracy w radiu :D

Walczymy niby z terroryzmem u boku O.N.Z. a wpuszczamy do kraju smoluchów którzy mordują dzieci w imię pojebanej religii która nakazuje im zabijać niewiernych. Niedługo w Łomży meczety będziemy im stawiać a M.O.P.S będzie tylko ich. Samotna matka Polka wychowująca dzieci dostaje 200zł
a smoluch bierze 1,500zł i rozbija się BMW. Dla czego nikt nie reaguje , czemu nasz ratusz sponsoruje ludzi których żaden kraj nie chce wpuścić na swój teren. Nasz prezydent powinien dać przykład wziąć pały i pogonić to bydło na Kaukaz .

franio30 - ciekawe czy ty nie będziesz takim h***m jak nie będziesz miał pracy i stać cię będzie tylko na ten twój preparat, jesteś taki mądry bo pewnie jesteś jednym z tych wyzyskiwaczy na których inni muszą zapier.... i to najlepiej całe 24 godziny za marne grosze

Halo! Ponawiam pytania i dodaję nowe - w jakim wieku mniej więcej były szczeniaki?

89 lat

bos matol!

Dla mnie REWELACJA!! Byłam i uśmiałam się do łez :)
i powiem szczerze, że na żywo jest znacznie lepsza zabawa niż przy oglądaniu w telewizji.

I już wszystko wiesz , jedź i zakładaj.

Wpisz w google bmw-sport. Swietne forum użytkownokow BMW,wiec mysle ze najlepiej Ci tam doradza.

każdy ma prawo do własnego zdania, a ja i tak uważam, że było świetnie!!!!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!!!! :)

szczebiotka a ty nie reflektujesz na ten urząd :):):):)

nie pij tyle ;)

powodzenia w szukaniu :D

rudy błazen z druhem

piszcie

Pozdrawiam.

w 4 pory roku:P

Ja chodzę na aerobic do Agrobiznesu. Zajęcia dwa razy w tygodniu ( poniedziałek i czwartek Godz. 20 40).
Koszt 70 zł. Jestem bardzo zadowolona z tych zajęć. Atmosfera super, sala jest duża z lustrami, wykorzystujemy stepy, piłki, skakanki, ciężarki ( jak się nie ma swoich). Instruktorka Ania jest SUPER.

Nie, nie .
Nie do łopaty , niedziela jest , cos innego :):):)

''w'' mi umknęło .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org