poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a taki dobry był Przewodniczący

Myślę, że większość tu piszących robi to w dobrej wierze, aczkolwiek mało to ma wspólnego z rzeczywistością.
Lakoniczne stwierdzenia typu:
*
Cytat:

Autor: Hanes (94.254.167.---)
Data: 25-01-10 21:19
Play jest dobry Orange to dno

* rzekome problemy z siecią (które nie występują), a rzeczywiście problemy z modemem/kompem spowodowane niewłaściwym korzystaniem,
*
Cytat:

tylko play za 45 zl mam 10GB i 7.2 szybkosci

Play nigdy nie miał w ofercie prędkości 7,2 to jedynie teoretyczne możliwości modemu, nie osiągalne w sieci P4, który oferuje do 1Mb/s
*
Cytat:

ja mam z plusa 20gb a chodzi jak by miał góra 3 gb nie polecam tragicznie chodzi

w tym przypadku, chyba jedynie pisząca post wie, o co jej chodziło, prędkość czy transfer???, 20GB chodzi jak 3GB?, najlepsi informatycy mieliby problem ze zrozumieniem.

W wyborze oferty dla siebie kieruj się ofertą, która będzie spełniała Twoje wymagania odnośnie limitu transferu, REALNEJ (podkreśl to w rozmowie z pracownikiem sieci) prędkości pobierania i wysyłania danych, możliwości modemu (patrząc w przyszłość dobrze gdyby działał w większości zakresów, nawet gsm-w awaryjnych sytuacjach), ceną, długością umowy.
Jeżeli to wszystko ustalisz, wybierz operatora. To od niego będziesz wymagał/a wywiązywania się z warunków umowy.

Najlepiej będzie poradzić się kogoś znajomego, z bezstronną opinią, kto ma jakiekolwiek pojęcie, bo sam/a widzisz, jakich "kwiatków" można się spodziewać na tym forum.
Pozdr.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a taki dobry był Przewodniczący

projektanta nie miałam, natomiast mogę polecić fachowca tel.504806387

Nie bardzo rozumiem, po co są tworzone jakieś listy "poparcia".
Nie znam się na tym, ale jeżeli takie sytuacje kogoś irytują (ktoś jeździ z dzieckiem i słucha przekleństw, jest obrażany, radio sieje na kilku kanałach), to można to zgłosić na policję, ta przekaże do UKE lub problem zgłosić bezpośrednio do UKE. Taki delikwent zostanie namierzony i po sprawie. Mylę się?

Poza tym, w Łomży prężnie działa Stowarzyszenie Krótkofalowców, może ich zainteresować problemem, co prawda chyba CB i krótkofalarstwo to oddzielne dziedziny, ale Stowarzyszenie "opiekuje się" radiołącznością w Łomży. Może chcieliby pomóc.

:)

Zawież je do schroniska, tam przynajmniej dostaną jedzenie, a w przyszłości
ktoś je zaadoptuje . Teraz bez matki zamarzną i zginą z głodu, pomóż im jeżeli
je widziałeś, jutro może być za póżno.

Treść jest ukryta

nie wszyscy mysla o tm jak ty wiesniaku z podlasia. to specyficzna czesc polski jednak.

poziom zachowany

widzisz Abcd zeby kazdy mial tak super dobrze platna prace jak ty to zapenwe tez z checia poszliby na kabaret ale dla wielu zaplacic 45zl za jedne wyjscie to troche duzo bo w zamian moze kupic sobie wedline na kanapki tak wiec nie oceniaj ludzi ze wszyscy najlepiej to by to czy tamto wielu osob po porstu nie stac na takie luksusy

Zwykle znieczulenie jest na NFZ natomiast mocniejsze kosztuje 20 zł.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org