wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plany Kaczyńskiego z końca XX wieku.

Fazzi - teraz ciebie rozumiem ale tak postępując to my normalni ludzie zrobilibyśmy z siebie przestępców a jeśli chodzi o koszty utrzymania więźnia to przewyższają one i to bardzo znacząco minimalną płacę , która jest wypłacana uczciwym , pracującym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plany Kaczyńskiego z końca XX wieku.

A Beagle może być?

stachuuu co ty piepszysz. wlasnie ze to prawda. wywiezil ja z gabinetu w kaftanie.skoro kazdy tak pisze to musi byc prawda.takie rzeczy sie szybko roznosza. juz z ta baba juz mialem do czynienia dawno temu. nie wiem czy juz wtedy jej sie cos mieszlao w glowie czy co?? takiej olewki ze strony lekarza to nie widzialam ile razy bylem i pocalowalem klamke? a bylem oczywiscie umowiony na wizyte. zebym jeszcze mieszkal w lomzy . ale nie ja jechalem daleko bo akurat tam bylo najblizej.

a moze akurat ma znaczenie jakas konkretna rasa. Moze piesek ma miec wlosy zamiast siersci, moze ma byc mniejszy, a nie wiekszy, nie kazdy ma warunki dla duzego psa, nie kazdemu odpoiwada walajaca sie siersc na ubraniach, moze kogos siersc uczula i szuka pieska z wlosami? Moe ktos ma male mieszkanie dla malego pieska.

Na zawadach jest hodowla ale nie wiem co maja jeszcze oprocz Yorkow, na starej lomzy kobieta ma przerozne rasy, sprecyzuj czego konkretnie szukasz

(Ola**) brawo, bardzo dobrze to ujęłaś. Decyzja posiadania psa powinna być dokładnie przemyślana. Polecam to forum http://www.owczarek.pl/forum/ można tam znaleźć wiele ciekawych porad, ewentualnie forum na http://www.owczarek-niemiecki.ipnet.pl/forum/ .. gdzie wypowiadają się hodowcy z prawdziwego zdarzenia można również poznać hodowle z całej Polski maja tam swoje strony internetowe.Pies to przede wszystkim wierny przyjaciel który będzie z Tobą na dobre i na złe.

Nie masz nic ciekawego do dodania to po prostu nie pisz!!! Nie rozumiem ludzi tego typu co piszą posta tylko po to żeby komuś dosolić. Czy sprawia to im rozkosz? Jeszcze jedno: szanujcie drugie przykazanie! Pozdrawiam.

opcja szukaj to po pierwsze, po drugie, jak nie umiesz się ją posługiwać, to Ci powiem gdzie. Janty kupisz na przeciwko blaszaka (Al.Legionów) przy sklepie z oświetleniem.

nom potwierdzam swietne tam maja

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org