Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia europejska gwarantem pokoju w europie. |
Nie wiem ile niestety kosztuje wynajęcie sali... Angel ja po raz kolejny papiery będę składał w październiku... ale zobaczymy jak to będzie :) Fazzi mi tam nie przeszkadzają nowe przepisy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia europejska gwarantem pokoju w europie. |
Po co wam wynajmować salę ? Test sprawności jest banalny... *X*X* oj w tej chwili może i nie przeszkadzają Ci nowe przepisy ,ale uwierz ,że za kilkanaście lat je odczujesz :) Jeżeli oczywiście się dostaniesz. Kolega który będzie miał rok,dwa lata więcej słuzby od Ciebie za kilkanaście lat odejdzie już i będzie miał spokój święty ,a Ty będziesz dalej zapieprzał do 55r. życia, bo z tego co wiadomo mają wprowadzić min. 25 lat służby w Policji i minimalny wiek 55 lat. Ale cóż każdy ma inną wizję i misję... pozdro
|
|
w strazy i policji to ludzie ktorzy nieradzili sobie w szkole podstawej gimnazjum sredniej ...,, strzal w 10 !
|
|
Jasiek ludzie ,którzy nie radzili sobie w szkole to ludzie tacy jak Ty,czyli popełniający błąd ortograficzny w każdym wyrazie ! :D:D:D A tak poza tym to co tam słychać ? Odezwij się na Gadulcu,bo dawno się nie widzieliśmy :)
|
|
no tragedia .
|
|
Aj cholera może to nie o Ciebie chodzi... Tyle tych jasiów śmietana na forum się porobiło,że już się pogubiłem... Dobra sorry,nie ważne :)
|
|
no powiedz powiedz ,nie fstyc sie :D
|
|
dzwoniłam ale nikt nie odbierał, no i Tuli dobrze że piszesz, będę to miała na uwadze. a w ogóle to troszkę u nas z dostępnością kredytów jest ciężko bo ing na franczyzie i do Białegostoku jechać by było trzeba, a pani z mbanku też powiedziała, że jeśli jesteśmy zainteresowani kredytem u nich to musimy zjawić się w Warszawie :/
|
|
Polska nie może wprowadzić kary śmierci ponieważ jest w UE Ja też byłbym za... Z tym że czasami jest tak że ktoś zostanie skazany a wyrok wykonany i po kilku latach od egzekucji okazuję się że delikwent był nie winny
|
|
Hmm ,a jednak w tym kraju są jeszcze uczciwi ludzie... :D
|
|
Heh, no to w takim razie taka mała refleksja. Kiedyś z takich rzeczy raczej się śmiałem, bo czego można się czepiać biednego agresywnego pasożyta. Wraz z niedawną zmianą pracy przyszedł i czas na zmianę środka lokomocji w postaci MPK. No i faktycznie. Jak do busa wpada wataha agresywnych pasożytów to zajmuje terytorium na własność hehe. Ciekawe, kiedy to u nich będziemy kupować bilety mpk. Tak na marginesie. Media trąbią o tym co się dzieje w płn. Afryce, ale pomija się wydarzenia w Europie. Do regularnych bitew dochodzi Szwecji w Malmo. Co prawda po ichniemu, ale można wrzucić na translator. http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2295042/nya-brak-ha-blossat-upp-i-rosengard Grupki młodocianych imigrantów atakowały kamieniami przechodniów którzy uciekali w panice, podpalano samochody. Atakowano także szwedzką policję której spalono 2 radiowozy. W czasie zamieszek słychać było głośne detonacje. Szwedzkiej policji udało się zatrzymać dwóch osobników podejrzanych o udział w zamieszkach. Szwedzi nie potrafią racjonalnie wytłumaczyć co było powodem kolejnej eskalacji agresji w imigranckiej dzielnicy. Z ciekawości przeczesałem YT i do otwartych potyczek dochodzi tam od wielu lat. Pasożyty w biały dzień atakują policjantów. Można sobie pooglądać. Co niektórzy może i zrewidują swoje liberalne poglądy na ten temat. Zachęcam. Podobne zajścia we Francji to normalka. Bodajże w tamtym roku doszło do poważnych starć agresywnych pasożytników z policją min. w Paryżu. Schajczano około 1000 aut. O zdemolowaniu całych dzielnic nie ma co nawet wspominać. Ale sza. Socjal im się należy :)
|
|
;(
|
|
|
Przeczytaj mój post wyżej. Nie daje on Ci nic do myślenia ? Jeśli piszesz ,że jesteś za to uargumentuj to.
|
|
Znacie jakiś hosting stron internetowych na bazie php by przemoo? takie jak xaa.pl lub vgh. Musi byc darmowe:)
|
|
A pozwolił byś 79 letniemu ojcu wyjeżdzać na szosę o tej porze i w takich warunkach?
|
|
Witam, mam pytanie czy w łomży ktoś zajmuje się hodowlą psów..? Szukam jakiegoś ciekawego pieska do domu krótko sierścistego na wysokość ok 0,5-0,7 metra. Co moglibyście doradzić..? Yorki i Amstafy odpadają Pozdrawiam i dziekuje za sugestię.
|
|
Fazzi piszesz " najgorsi zwyrodnialcy powinni cierpieć,a nawet bardzo cierpieć za popełniony czyn" ale za razem jesteś przeciwnikiem kary śmierci no to jeśli tak to oni mają cierpieć ?
|
|
a co..? udalo ci się odgadnąć w google bug na temat phpbyprzemo.? i teraz bedzie z ciebie niby hacker ;p
|
|
kara śmierci dla zwyrodnialca to normalna rzecz. Jak to powiedział Korwin, że naturalną śmiercią dla mordercy jest kara śmierci i ja się z tym zgadzam. Z drugiej strony ani sąd, ani policjanci, prokuratorzy nie są nieomylni i mogą strącić np. niewinnego człowieka.
|
|
W przypadku remontu wszystko zależy od tego, kiedy założono książeczkę. Jesli ktoś założył w 1987, to zwrot (z faktur zakupionych np. okien) dostanie ... w 2015r. Jeśli kupuje się/ buduje dom/ mieszkanie - kasa jest wypłacana od razu.
|
|
Obecnie jest tak,że na utrzymanie więźniów obywatele płacą podatki :)
|
|
Żaden haker;p Chodzi mi o hosting zeby mzona bylo zalozyc stronke bez reklamy w nazwie np. nazwa.pl bo typu vgh to jest: nazwa.vgh.pl..:(
|
|
a kto to jest shellerini
|
|
No to po Legionowie....
|