Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...wina narodu... |
a juz przestancie bo zygac sie chce!!!!!!!!!!!! i tak nie ma ich -gdzie sa potrzebi a jak juz to z **** w tyl!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...wina narodu... |
studentka odpier*ol się tępa pipo bo nie zamierzam się kłócić bo zal troszkę ciebie ignorrrrrrrrrrr
|
|
Proponuje poszukać w ogłoszeniach,będzie taniej.
|
|
juz dawno jest tu masz ich reklame http://www.infolomza.pl/finanse.html
|
|
Wczoraj koło Długoborza rowerem jechał 79-letni mężczyzna i wyprzedzała go ciężarówka ,,Ze wstępnych policyjnych ustaleń wynika, że 79-letni rowerzysta zahaczył o bok wyprzedzającej go ciężarówki." Jak roumieć treść tego komunikatu? Tzn że kierujący rowerem jechał szybciej niz wyprzedzająca go ciężarówka skoro to on nią zahaczył a nie odwrotnie ?
|
|
zacznijmy najpierw od tego, ze wybierac to se mozna miedzy mieszkaniami na ul. Kazanskiej czy Sybirakow gdzie stawiaja nowe bloki, bo tak to raczej trzeba patrzec po ogloszeniach co sprzedaja i gdzie. Wiec za bardzo sobie nie powybierasz. Ceny sa rozne, mieszkania do remontu jak i po remoncie, z meblami jak i bez, role tez gra wiek bloku, pustak czy plyta, ktore pietro, ale najlepiej to osiedle Poludnie, wszedzie blisko i wszystko pod nosem
|
|
Januszu twierdzisz że pisowcy upijali niekoniecznie pisowych lekarzy aby to oni pijani operowali. Hm - dziwna dywersja. Jak wiesz zarząd szpitala jest ten sam od kilku kadancji parlamentarnych i co tu związek z PiSem ?
|
|
lauracrow1 dobrze prawi, ale zgodze się też z kawoszem ludzie zamawiają po 200 000 zł za 65m2 i czekają miesiącami na jelenia. Od kilku miesięcy przeglądam uważnie ogłoszenia i wiele mieszkań z wygórowaną ceną ciągle czeka na klienta.
|
|
Ja czekam na przedawnienie mandatu :)
|
|
??
|
|
A wiecie może ile mniej więcej trzeba by zapłacić za salę gimnastyczną? Jak sądzicie? (chodzi mi oczywiście o wynajęcie na godz, dwie). pozdro. A.
|
|
Witam forumowiczów i liczę na waszą pomoc. Ok tydzień temu , na stacji "Pryma" natknąłem się na wycieńczonego Owczarka Niemieckiego który leżał sobie skulony w kącie , gdy wstał chwiały mu się nogi , był w opłakanym stanie. Postanowiłem go przygarnąć i zaopiekować się nim. Zauważyłem także , że był bity. Dziś gdy rano wstałem by dać mu ciepło miskę , okazało się , że nie ma go , bramka była otwarta i nieprawidłowo zamknięta , a w śniegu odznaczyły się buty człowieka jak i "Azyla" Mam wielką prośbę , jeśli ktoś zna tego psa , niech skontaktuję się ze mną. Jego zdjęcie w linku. Azyl to młody pies , ma nie więcej jak 4 lata. Mieszkam na Poznańskiej , podejrzewam więc że jego wcześniejszy "właściciel" mieszka w okolicy. http://imageshack.us/photo/my-images/818/mg9736.jpg/ mój tel 531-727-826
|
|
Phi... Po 2012r. to już nie będzie sensu bo nie będzie przywileju emerytalnego ;] he...
|
|
Nie pieprzcie głupot ,że poszli na łatwiznę,że są to ludzie mierni itp. Mają wiecej oleju w głowie niż wy. Mają stałą,ciepłą posadkę z pełnym pakietem socjalnym. W robocie się nie namęczą,a nawet w pałach wam się nie mieści ile oni zarabiaja... A Wy napieprzajcie po 15 godzin na waszych łomżyńskich PANÓW... panów prywaciarzy ha ha ha ! Nawet nie piskniesz jeden z drugim bo Pan będzie zły i Cię wyjebie na bruk.... ha ha
|
|
Fajny piesek mam nadzieje ze sie znajdzie... Dzieki 4lomza odnalazlem swojego;) tez owczarka... Pozdrawiam
|
|
PG10 Gdzie to ?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=LzcnEzO6GFY to tez na te gorsze chwile, zeby byly lżejsze :)) Pozdrawiam.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XS2kn-ocIuo[url/] wkręcajcie się dalej :D
|
|
szymonek, dlaczego tyle dziwnych pytań zadajesz????? głównie dotyczących relacji d-m?? Pozdrawiam.
|
|
szał
|
|
Każdy z was ma trochę racji. Można nie jeść tego,,gówna", kto lubi niech je i nie narzeka. Co do rygorystycznych standardów w fast foodach, też nie ma co dyskutować-są, tylko dlaczego ich ktoś nie przestrzega. Dlaczego w ciągu dnia gdy jest możliwość kontroli standardy i jakość jedzenia jest O.K. a wieczorem nie. Ciekawi mnie czy to samodzielne decyzje ambitnych kierowników i kierowniczek czy przyzwolenie właścicieli. Mam nadzieję że zabiorą głos pracownicy: byli i obecni.
|
|
rambo777 - Ok. masz dużo racji
|
|
Południe
|
|
pewnie by pozwolił ale rowerem na czterech kółkach :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |