Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak mieszkańcy Łomży są robieni w ch.... |
ja tam czasem na kaca wieczorami coś wezmę i jakoś mi to wchodzi tylko potem dziwne $ranie, ale kumple zawsze narzekają, że im bulboni w bebechach i walą takie kloce, że trzeba zarządzać ewakuacje w chacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak mieszkańcy Łomży są robieni w ch.... |
A ja pracowałem w jednej z tych piekarni przez kilka lat i było całkiem o.k.Jak się idzie do takiej pracy to trzeba napier....., a nie udawać cwaniaka.
|
|
przecież mcdonalds do plastikowe ścierwo nie warte swej ceny, po pierwsze co byś nie kupił to tak samo obrzydliwe smakuje i śmierdzi, czy to nie jest dziwne, a jak się posiedzi w środku to ciuchy śmierdzą gorzej niż fajami, gumowa bułka, mięso z odpadów, był taki test że położono kanapkę z maca na kilka tygodni i bodajże po upływie 9 tygodni nie pojawiła się nawet pleśń, czy to jest jedzenie?? smacznego:)
|
|
Trzeba nosić maseczki jednorazowe ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ps; media informowałem, zdjęcia wysyłałem i to nie raz- no i co? MARTWA CISZA.
|
|
Jakość obsługi czy podejście do pacjenta raczej nie ma związku z tym kto rządzi w kraju czy mieście. I skończcie z ta polityką bo to już w dupę nie lezie:)
|
|
To co się dzieje w szpitalu narastało przez lata. I jest jak jest.
|
|
ot co!
|
|
Na Ukrainę opłacało by się jak by było bliżej.
|
|
Nie kolego jest z Łomży tylko z kim nie porozmawia to każdy ma inne zdanie co do osiedla,a już o cenach to nie wspomne.
|
|
Zapraszamy Do zabawy w tworzeniu własnego filmu i zdjęć. Szczególnie bogata oferta dla Młodych Par Posiadając zaawansowany technologicznie sprzęt i doświadczonych fotografów, operatorów kamer i montażystów możemy sobie pozwolić aby pracą się bawić. To zapewnia zadowolenie klientów i doskonałą z nimi współpracę. Nie jest to nasze dodatkowe zajęcie ale zawód i do pracy przygotowujemy się z całą odpowiedzialnością. Posiadając własną maszynę cyfrową do naświetlania zdjęć ubogacamy ofertę o zdjęcia już w cenie 39 gr za szt. Zapraszamy www.fotoelite.pl.
|
|
Też tak myślimy ale Mazowiecka i Konstytucji(nowe bloki) to strasznie wygórowane ceny podlug innych miejsc.A co myślicie o np.Ks.Anny,Ks.Janusza?
|
|
jak będzie chciał mieszkać na mojej osi to wpierw wpisowe niech pamięta wpłaci chłopakom, znaczy się flaszka
|
|
Moze jeszcze wybrałbym osiedle na przeciw mazowieckiej druga strona ulicy, bodajze to prusa czy zeromskiego, przy monopolowym
|
|
Dokładnie, na 100% Twoja prośba zostanie negatywnie rozpatrzona. Takie są procedury, ale samo odzyskanie pieniędzy jest stuprocentowo pewne. Takie mamy przepisy. Napiszę Ci pokrótce, jak to załatwić. W pierwszej kolejności składasz wezwanie do zapłaty z terminem, po którym sprawę kierujesz na drogę postępowania sądowego. W odpowiedzi otrzymasz uzasadnienie odrzucenia wezwania. Następnie po odczekaniu czasu, który określiłeś na zwrot, składasz pozew do sądu, koniecznie cywilnego (krótsza procedura), dołączasz odpowiedź i potrzebne dokumenty. Czekasz na sprawę, która zazwyczaj odbywa się zaocznie. Sąd wydaje nakaz zapłaty, różnie jest z odsetkami, czasem sąd liczy odsetki od momentu wpłaty, czasem od momentu wpływu wezwania do zapłaty. Spis dokumentów, których będziesz potrzebował, dokładnie opisana procedura, a nawet wzory wezwania do zapłaty i pozwu znajdziesz na tym Forum Prawnym (jest tego sporo, ale poczytaj). Z info. tam zawartych, chyba wszystkim udało się odzyskać pieniądze. Sporo Starostw i Gmin w Polsce załatwia sprawę polubownie. Zwraca pieniądze w drodze ugody, w zamian za zrzeczenie się praw do odsetek ustawowych, których czasem wartość może przekraczać kwotę sporu. To rozsądne działanie, sprawa zwrotu jest i tak przegrana, więc Starostwa zaoszczędzają sporo kasy. Niektóre jednak wolą oddawać sprawę do sądu, pokrywać koszt rozprawy i odsetki, to chyba taka rozrzutność z ich strony. Zapewne liczą na to, iż wielu mieszkańcom nie będzie się chciało "ciągać" po sądach. Pozdr.
|
|
siekierą :) w google zobacz na pewno gdzieś jest opisane
|
|
TYGRYSEK_7777 możesz żyć z depresją grając w pasjansa pajonka haha
|
|
Czy rosyjska myśl techniczna uratuje nas od zagłady? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Jak-powstrzymac-zderzenie-asteroidy-Apophis-z-Ziemia,wid,11818051,wiadomosc.html
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=5bNE-5TVAmg :D
|
|
No tak fajnie tylko widzisz na żadnym ze zdjęć nie widać tych kręgów które myśliwce zataczały... Na zdjęciach Kolekcjonera ładnie je widać.. Tak samo samoloty krążyły w godzinach ok 11 - 14 a zdjęcia które dałeś są zrobione rano??? wieczorem ??? ... Kit to możesz sobie kolego wciskać dzieciom... bo mnie na to nie nabierzesz.. Po za tym nie wierzę w to co mi powiedzieli tylko w to co widziałem nie raz na naszym niebie... nie pierwszy raz widziałem takie manewry więc dla mnie temat jest zamknięty... Ty masz swoje zdanie ja swoje Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |