Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
47 mld. |
dziadek grand niklowany panel ;%
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 47 mld. |
Treść jest ukryta
|
|
Albo mąż nie dbał o żonę.Teraz kwiaty i szybciutko z przeprosinami,to może kolacje jeszcze dostaniesz;-)Może żona wybaczy;-)
|
|
A może przyszedł czas na zmiany ?? :):):):)
|
|
Kolację i tak jadam poza domem :):):) Nad zmianą żony się zastanawiam :):):) rudy błazen z druhem
|
|
qawqaz tak trzymaj podpisuje sie pod tym.Kozoje_om stanowczo mowimy nie. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja dostałem dokładnie po 5 dniach od zdania egzaminu:) już nie pamietam bo troche minelo ale płaciłem coś ponad 70 zł
|
|
Potwierdzam wersje z ewakuacją. Gorszy smród jedynie po jabolach :)
|
|
do mandaryn :) a prosze cie bardzo oto tel do bar magia lipowa 793563633
|
|
srednio m4 60m2 można kupić od 160-do 190 tys zł w tym przedziale a to że ludzie zamawiają 200 i wiecej...to tylko zamawiają !!!odnośnie osiedla to trudno coś napisać kwestia gustu i przyzwyczajeń -dobrze jak jest blisko jakiś sklep,przedszkole, szkoła,parking ja osobiscie szukał bym na osiedlu konstytucji -co do ceny to jeszcze dochodzi kwestia wyposażenia no i rzecz jasna piętra ! powodzenia w zakupach !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |