Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Według zasad \"ładu korporacyjnego\" zarząd spółki, który nie dostaje absolutorium sam składa rezygnację |
Jestem w szoku! Sprawdziłem na stronie wydziału komunikacji że 16.02.2011 przyjęto wniosek i trwa postępowanie, mimo ze jestem po egzaminie 2 tygodnie, pewnie jeszcze poczekam sobie na prawko.... Wy też tak długo czekaliście??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Według zasad \\\"ładu korporacyjnego\\\" zarząd spółki, który nie dostaje absolutorium sam składa rezygnację |
Dostałem zwrot kasy po 15-tu dniach od złożenia PIT-u. Miłe zaskoczenie ze strony US.
|
|
Re: Według zasad \\\"ładu korporacyjnego\\\" zarząd spółki, który nie dostaje absolutorium sam składa rezygnację |
osobóweczko audi a3 1.9 tdi 110 km
|
|
mam dziś zły dzień ale wczoraj też. jutro będzie to samo ... Qurwa z tym życiem jestem zabity , brak pracy , żadnych perspektyw ,co robić Qurwa nawet w tej chwili schlać się nie mam za co ... Qurwa dramat ... umieram...
|
|
hej szymonek nie łam się tak chłopie, jutro też jest dzień, i wszystko może wyglądać inaczej
|
|
możemy razem poćwiczyć i się po dojeżdżać :)
|
|
I zjedli oni wszyscy mego dziadka jajca z rakiem
|
|
Tylko elita ma dostęp do czata 4lomza
|
|
Żyjemy w świecie globalnym. Wyobraźmy sobie, że ktoś np w Australii /rodem z łomżyńskiego/ wpada na genialną myśl. Podchodzi do kompa i mówi sobie, a zobaczę co tam w tym wieśniakowie słychać. Wbija sobie słowo Łomża, przegląda między innymi to forum i trafia na wspaniały temat o kebabach. Czyta, a potem długo śmieje się do rozpuku, wyłącza kompa i oddycha z ulgą. - Całe szczęście, że to wieśniakowo jest tak daleko, te ciołki i tłumoki miasteczkowe chyba nigdy się nie zmienią.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |