Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadchodzi Młode Pokolenie |
Ja laptopa kupiłam w Vobisie i nie mam z nim żadnych problemów, zamawiałam konkretny model HP Paviliona i sprowadzili mi go w ciągu dwóch dni. Po roku spalił się zasilacz - wysłali nowy bez żadnego problemu. Znajomi chwalą sobie Lenovo, ostatnio szczególnie Asusy, Delle również nieźle się sprawują. Najlepiej znajdź w necie interesujący Cię model, spełniający Twoje oczekiwania, poszukaj opinii na temat najczęstszych usterek, gwarancji itd. Znajdziesz coś interesującego - sprawdź czy dostaniesz ten model w Łomży. Jak nie pozostaje Ci internet. Gwarancja door to door i tyle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadchodzi Młode Pokolenie |
Do wszystkich idiotów dziecko same chciało chomika wiec o co kaman jak byliście mali to napewno też mieliście , chomik żyje około 2-3 lata wiec 9 latek bedzie wiedział że jego chomiczek padnie i go już nie bedzie , może wtedy zechce coś innego Pozdrawiam wszystkich czubków i oszołomów
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chcialbym sie dowiedziec gdzie moge dostac naprawde dobry sprzet cb? Nie
|
|
a ty co adwokat minko? a może rodzina, która pomogła zniknąć dokumentacji? dla mnie 5tys. to kupa kasy, do tej pory spłacam kredyt za aparat i nie mam zamiaru popadać wdługi na dalsze leczenie, podczas gdy rodzina minko będzie korzystać z mojej krwawicy...
|
|
dokładnie... to nikomu nie udalo sie nic, wogole nic zalatwic od tamtej pory?:(
|
|
http://zatruteniebo.wordpress.com/
|
|
"Po drugie samoloty wojskowe mają kategoryczny zakaz wykonywania takich ewolucji ćwiczebnych nad miastami ze względów bezpieczeństwa" kolego gdzie ty to wyczytałeś ? Byleś kiedyś w Białej Podlaskiej ? Malborku? Po raz kolejny odsyłam do oficjalnej strony sprawdź nasza strefę i się dowiesz dla kogo została zarezerwowana... http://amc.pata.pl/aup.php<<<<
|
|
super
|
|
Dokładnie... tylko wiesz kolega wyszukał na necie jakieś zdjęcie boeinga i nie wmówisz mu ze to były migi czy f16.... ;)
|
|
witam.powiedzcie gdzie w lomzy kupie najtaniej i najsolidniejszy zamiennik czarny do drukarki hp.
|
|
ja chyba tez zainwestuje w jakiś lokal - czy wiecie gdzie coś fajnego się buduje - chodzi mi o nowe mieszkanie ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja zawsze kupuję w Alsenie na Bema . Ale czy najtańszy to nie wiem :):) Zamienniki są różne , jedne dobre inne gówniane :):):) U nich zawsze są dobre :):) Biorę u nich od wielu lat i nigdzie nie będę szukał . To się nazywa zaufanie klienta do sprzedawcy :):):):)
|
|
Proponujesz miesięcznice jak pod Pałacem Prezydenckim ??? :):):)
|
|
Witam.Ja kupuję w optimi na Wyszyńskiego.Ostatnio płaciłem 45zł.
|
|
Na Wojska Polskiego przy Dantexie. Wjeżdza sie jak do myjni i po prawej stronie. Podaje numer tel. 506251669 o ile sie nie zmienił:)
|
|
jak wyzej,na zjezdzie polecam jak najbardziej!!!
|
|
ja zawsze musze dodawac po 3-4 razy na raz, bo jak dodam tylko raz to na bank tego nie umieszcza
|
|
oczywiscie ze sa opinie w archiwach ale zazwyczaj nie ma tam numerow telefonu! to wlasnie wy nie potraficie wprost napisac imienia i nazwiska a obok adresu i numeru telefonu! w takim przypadku ja czytajac wasze stare wypowiedzi jestem zmuszona znow pisac i prosic o jakis namiar....wy tym zygacie a ja jeszcze bardziej wasza uprzejmoscia i zaradnoscia dziekuje
|
|
Prosze o podanie numeru do dobrego fryzjera w łomży dla psa
|
|
i jeszcze adres
|
|
: eveline, jak masz problem,to napisz do Przyjaciółki,to taka gazeta, : lauracrow1 ma racje, postow bylo duzo na ten temat
|
|
Gdzie w Łomży kupie uchwyt ścienny do monitora? Ewentualnie kto mógłby taki wykonać?
|
|
Witam. Poszukuję porządnego krawca/krawcowej w Łomży lub najbliższej okolicy. Czy możecie mi kogoś takiego polecić? Pozdrawiam
|
|
http://www.dobreprogramy.pl/Partition-Magic,Program,Windows,11470.html
|
|
nie trzeba zadnego programu jest taka mozliwosc w windows 7 moj komputer zarzadzaj dyski A mógłbyś coś więcej na ten temat powiedzieć, jaki to program i ewentualnie gdzie go szukać..?
|
|
ale teraz lamy rosna - zal
|
|
Z tego co wiem takie loty miały miejsce też nad Ostrołeką, Szczuczynem i Ełkiem, Nie wiem w jakich godzinach ale wiem że tam tez sie działo :) może kogoś to zaintersuje
|
|
panel sterowania->narzędzia administracyjne->zarządzanie komputerem->zarządzanie dyskami
|
|
Koło blaszaka, zaraz przy skrzyżowaniu. Tel: 516 - 183 - 977 - nie drogo i solidnie.
|
|
516 - 183 - 977
|
|
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat przeprowadzanych kursów(szkoleń) które miałyby się odbyć w tym roku ? mianowicie kiedy się zaczną ?
|
|
Hej, nie wiecie gdzie w Łomży można kupić taką lepszą latarkę w cenie do 100zł? Allegro nie wchodzi w grę bo lubię najpierw obejrzeć zanim coś kupię ;) Proszę o pomoc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |