Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paranoja i blazenada Kaczora jeszcze raz... |
http://trole.joemonster.org/ :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paranoja i blazenada Kaczora jeszcze raz... |
a co z naleśnikiem ?? jeju, głodna jestem chyba, czy co ??
|
|
Polecam taką oto sałatkę: fasolka kons. czerwona, biała też (barwy narodowe? :)), kukurydza (z puszki też), kiełki (pszenicy chyba), groszek zielony, a na to wszystko majonez - koniecznie kielecki!! Mniam! Zbych
|
|
Kurka wodna! radzę jak Babcia Alina! :D elmar1973
|
|
..i jajko sadzAne na patelni...:)) A młode ziemniaki też tłuczesz??
|
|
I ja (raczej :)) nie uciekam się do rękoczynów, ale koparę rozedrzeć potrafię i to jak... Ale to zawsze jest li wyłącznie oznaka bezradności albo kiedy jajko okazuje się być mądrzejszym od kury...:D
|
|
Ja uważam, że to typowe dla dzisiejszych jajek, że chcą byc mądrzejsze. A co do uzywania szczęk, to owszem:)) mnie rownież nie służa jedynie do jedzenia. A jęzor ostrzę przewaznie w pracy :))
|
|
Ja widzę siebie gdzieś pomiędzy PRZEMYŚLNYM KRĘTACZEM, BŁOGOSŁAWIONĄ, a RIPOSTEREM...:))
|
|
No to rozdaj im przed wyjazdem po paczce chusteczek i wyślij na pocieszenie cosik z wakacji np. emalię, no chiba, że to będzie totalna głusza, coś na kształt Puszczy Białowieskiej...:))
|
|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji wyraziła zgodę na zmianę nazwy „Radio Plus Łomża” na „Radio Eska Łomża”. Przed kilkoma dniami szyld nowej stacji zwisł na siedzibie Radia przy Al. Piłsudskiego. Oznacza to, że już niebawem na fali 88,8 MHz usłyszymy Eskę... Przypomnijmy na początku czerwca Łomżyńska Agencja Informacyjna właściciel - koncesji radia - zawarła umowę franchisingową z zarządem Radia Eska S.A. Dzięki niej Radio Eska Łomża otrzymało prawo do korzystania z oferty programowej sieci Eska, serwisów informacyjnych świat-kraj, audycji sieciowych oraz wsparcie promocyjne sieci. Zostanie też włączone do pakietów reklamowych sieci Eska. Na razie wszystko idzie zgodnie z planem. W ubiegłym tygodniu na zmianę nazwy stacji zgodziła się KRRiT. Na ścianach budynku w którym znajduje się radio pojawiły się też szyld Radia Eeska Łomża. W eterze póki co Eski nie słychać, ale pewnie to już kwestia raczej dni niż tygodni... Program radia ma mieć charakter muzyczno-rozrywkowo-informacyjny, a grupą docelową będą słuchacze w wieku od 15 do 39 lat. Radio Eska Łomża to kolejne – trzecie już wcielenia Radia Łomża – pierwszej - powstałej w 1997 roku - komercyjnej stacji radiowej w mieście. Założycielem i właścicielem stacji jest Sławomir Borowy.
|
|
KURCZE a ja nawet śniadania dziś nie jadłem ........ a Wy mnie tu katujecie ..... jeeeeeeeeeeeeść !!!
|
|
Na śniadanie jadłam bułeczkę z szyneczką i pomidorkiem. A jakie dobre ciasto potem jadłam: bezowy wierzch, a pod nim masa budyniowa z kawałeczkami ananasa od spodu biszkopt, paluszki lizac! A wogóle to czsami mamy w pracy tort z wiśniami i bitą śmietaną... ehhh, a na obiad dzisiaj jarzynowa...
|
|
Też jadłam dzisiaj z szyneczką, taką tłuściutką po bokach jak lubię...mmm... Do tego sałatka jarzynowa, a na deser... "Pawełek"+kawka z mlekiem...:) My w pracy mamy tzw. ucztę piątkową. Objawia się to tym, że jedna z nas idzie do cukierni i przynosi po dwie babeczki na babeczkę :)). A babeczki są z masą budyniową właśnie i owocami... Vlad się wścieknie...:P
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?k=650 byliście na tych stronkach? Polecam nie tylko dla Anek ;)) Tyle ja MA
|
|
Teraz to mogę Wasze teksty czytać do woli ...... jestem tuż po pysznym obiadku :P
|
|
bardzo sie cieszę że może wreszcie włącze lokalne radio i posłucham czegoś co przypomina rozgłosnie radiową tak swoją drogą myślałem że już radia plus dawno niema w łomży ciekawe kiedy ruszy eska czekam z niecierpliwością ,oj jak do tej pory łomża niemiała szczęscia do rozgłosni radiowych wiem że jeszcze to coś,,; (bab) gra bo słyszałem na plaży ale dzięki nim pobyłem tam 15 min, niechciałem sobie szarpać nerwów słysząc szlagiery godne tej stacji.Czekam na eskę.... oby grała też na plaży to jeszcze sie tam wybiorę
|
|
..."RONDO KOMPAKTOWE – to małe rondo o wąskich wjazdach, które zmusza kierowcę do znacznego zmniejszenia prędkości."... Może i tak, ale p. Sroczyński opowiadał w kontekscie tych rond(elków) o "usprawnieniu ruchu nawet dla dużych ciężarówek". Coraz częściej widzę w TV tegoż młodzieńca, który równie często opowiada niedorzeczności- a to przecież kandydat PO w tych wyborach. Za dużo tu zarozumialstwa, buty i traktowania ludzi jak durniów - żeby manipulować społeczeństwem trzeba mieć sporą wiedzę i określone umiejętności, a przede wszystkim wysoki iloraz...
|
|
Ludzie wam juz sie w dupach poprzewracalo. DjPyku ty ciezarowke to widziales chyba na obrazku. Jak nie czujesz sie na silach zeby jezdzic takim sprzetem to kup se skuter. LUDZIE TROCHE OPTYMIZMU. Ja akurat jezdze DUZYM autkiem z przyczepa i jakos mi sie udaje nie skosic slupkow na rondku w Zambrowie, czy w Łochowie bodajze. Fajnie ze sobie rozmawiamy, ale moze warto cos dla tej biednej Łomży, podgryzanej przez Białystok zrobic. Moze trzeba uczestniczyc w tym zyciu publicznym bardziej, a nie tylko narzekac. elmar1973
|
|
ANI sie smiac ANI plakac!.....?
|
|
Proszę o pomoc zgubiłem portfel z dokumentami koło sklepu gośka. Proszę osobę która go znalazła o kontakt 503 021 925 przewidziana nagroda
|
|
I nie straszcie tak annąmirą bo miła jest i podobno lubiana (tak słyszałam). :))))))))))))))))))))))))
|
|
Są przypomnieniem, że aby żyć trzeba jeść, więc... chodźmy ludzie na śniadanie..:))
|
|
Naleśniki z białym serem i bitą śmietaną !!!!! :)) hehe mniam
|
|
A od czegóż są warząchwie, chochle itp. akcesoria?? Jak kurczę (blade ze strachu i złości) łeb z miski wychyla to bęc! i po sprawie...:)) PS. Nigdy w życiu nie zabiłabym kurczęcia, chyba żeby mi groziła śmierć głodowa...brrrrr!!!
|
|
A rozmawiałeś/łaś kiedyś ze mną??
|
|
Ryskago jest SPOX ;)
|
|
Witam.Od dzisiaj tj. 21.o7.2005 mozna juz uslyszec ESKE!!!!! Dobrego odbioru życze wszystkim forumowiczom!!!!! 88.8 FM!!!! Pozdro
|
|
Autor: annamira (80.240.166.---) Data: 22-07-05 12:39 Zdarza sie. Moja komórka tez szuka sieci. Oj, niedobrze. Podaj namiary, a sieć będzie zapewniona. Pozdrowienia. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
a nie wiecie od ktorej godziny do jest ??czy juz sie dawno to zaczelo??..
|
|
tak sie zastanawiam czym sie tak ekscytujesz majster czy jak ci tam. pracujesz tam?.. a moze to Ty... Sławku...:)hehe Rmf FM góra na wieki a te wasze popiduwy niech sobie rzępolą. szacunek dla radia bab- oby tak dalej a wybijecie sie!
|
|
bardzo ciekawe ... już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków :) a tak na marginesie ...... "felieton (...) artykułów " ??? artykuł m IV, D. -u, Ms. ~ule; lm M. -y 1. «niewielka praca (np. szkic literacki, rozprawka naukowa, felieton, recenzja, reportaż) umieszczona w czasopiśmie, encyklopedii, słowniku itp.» «utwór publicystyczno-dziennikarski o tematyce społecznej, obyczajowej lub kulturalnej, posługujący się środkami prozy fabularnej» Felieton literacki, radiowy, telewizyjny. Cykl felietonów. masło maślane ? bez urazy markacyku bo ... lubię czytać Twoje posty tylko moim zdaniem niepotrzebnie czepiasz się czesława - chłop chce dobrze wracając do tematu u mojego dziadka na wsi też kiedyś były takie kręgi ale jak się później okazało wygniotła je pewna para zakochanych wracająca późno w nocy z wiejskiej zabawy :P
|
|
Po takim wstrząsie, (niezrealizowany szumnie zapowiadany awans do II ligi), jak nic znajdzie się o piętro niżej, czyli IV liga. Oby nie sprawdziła się moja wróżba. Pozdrowienia.
|
|
No to tera będzie "O morzu, panterze i mieliźnie": A może pan tera mie liźnie... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |