poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dyletanckie nie/rządy zniechęcają...

przypominasz mi jednego faceta z mowy ahahahahah

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dyletanckie nie/rządy zniechęcają...

krotkie zdania pleciesz, do niczego sie z tym nie nadajesz

za to ty sie nadajesz ale chyba do tarcia chrzanu!

pytam powaznie

http://www.youtube.com/watch?v=K0YVNoe8mMc z caluskiem:)

http://www.youtube.com/watch?v=UWD0J9loLlM

Takich ludzi powinno się karać bezwzględnie !!! To tylko niewinne stworzenie :(( ŁOTR!!!!!!!! Powinno być inne prawo dla takich ludzi, surowe !!!!

Ludzie ,dajcie spokój!

telebim jestes pomyslowy, uwielbiam twoje pomysly, tak dalej:)

@zziiuuttaa

Chyba rzadko jeździsz mpkami skoro twierdzisz, że 8 czy 10 to jedyne oblegane autobusy w Łomży :) Proponuję dostać się do środka autobusu nr 2, 4, czasami nawet 1 przed godziną 8 rano ;)
Myślę, że takie automaty najpewniej pojawiłyby się w autobusach niskopodłogowych, tj tych nowszych a tam są kamery więc o niszczeniu raczej nie byłoby mowy.
I pokaż mi gdzie w Łomży masz "kiosków jak psów"? Na palcach obu rąk zliczę czynne kioski, a na palcach jednej te które sprzedają bilety.
A skoro nie ma drobnych na bilet w automacie to jak miałby je kupić w kiosku?

Automaty to niegłupi pomysł, karty miejskie jeszcze lepszy.
To moje zdanie w tym temacie, a przyznam że jeżdżę zwykle 2x dziennie naszymi mpkami i wiele mogłabym powiedzieć na ten temat.

Prawo i paragrafy na to sa tylko nie egzekwowane wystarczajaco.Sedzia odbiera to za mala szkodliwosc spoleczna i daje grzywne w skrajnych przypadkach male zawiasy.A ja bym chcial takiego palanta sam dorwac w lapy.Zamknol w piwnicy dal na miesiac glowke kapusty i wiadro wody.Zakwilil by jak rasowy wyżeł skurw__syn...

Moim zdaniem nie zaczął rozpylać nad lotniskiem, tylko jest to faktycznie chmura kondensacyjna, w przestrzeni powietrznej taka chmura ciągnie się za samolotem bardzo krótko i zaraz znika a ta druga chemtrails ciągnie się i ciągnie.... aż zmieni się w chmurę, a co do kiepskiego paliwa to wytłumacz mi jak to jest że w dniu dzisiejszym jeden z samolotów wypuszczał za sobą chmurę a później przestał i za jakiś czas znowu puszczał a potem przestał i odleciał już bez chmury........ pewnie paliwo się skończyło i spadł ;D

nie ma

tu same zakompleksione siedzą

rudy błazen z druhem

no wlasnie widze ze chyba znajomych ogloszenia licza sie jako pierwsze, zauwazylem ze zaczal juz dodawac ale cos nie po kolei ... poniewaz:

1. Chętnie kupię malucha Fiata 126p nieważny stan aby miał kompletne podzespoły

2. Mitsubishi Canter rocznik 10.10.2001 do 3,5t poje. 2835cm pod plandeką. Skrzynia dostosowana do Euro Palet. Jeden bok podnoszony drugi to firanka.

3. Sprzedam Audi TT srebrny 2000r, najbogatsza wersja. Cena 26500. Rok w Polsce.

4. Sprzedam w dobrym stanie przyczepę samozbierającą Kemper z wałkiem i nożami. cena 10 000; Prasę kostkującą Welger AP61 cena 7000.

... te cztery ogłoszenia ida od rana i powinny juz byc minimum na 3 stronie a one dalej sa na pierwszej.... zobaczymy co sie bedzie dzialo jutro rano... ale troche to nie fer... a admin jak sie nie wypowiadal tak sie nie wypowiada na ten temat

Oczywiście że zagłosuję, ale wylosowanie tysiąca miast z Polski nie jest trudne.

Widziałem już kilka lokalnych wydań gry monopoly, ale zawsze przedstawiały one tylko jedno miasto.
No i mistrzem będzie dla mnie ten, który w grze przejmie łomżyńskie koleje... :)

W większości dobrych serwisów tak jest ale 4lomza jest jeszcze 100 lat za murzynami

kochani leczcie sie mowie wam otwarcie

Hmmm Łomża jest o 14 tyś mniejsza, a ceny wyższe niż u nas.

Szczerbinka pomysle o tym jutro ;)

To TUPOLEWY ćwiczyły lądowanie w Smoleńsku :):):)

ja mam acera ex5220, najtańszy jaki był, kupiłem go 3 lata temu na giełdzie komputerowej w wawie, kosztował 1350 zł i nic ale to nic do tej pory sie nie zepsuło. odpieprzcie się więc od acerów, bo każda marka jest taka sama, a ty człowieku kup taki jak ci się podoba z wyglądu bo w środku ta sama chińszczyzna jest w każdym , począwszy od della po toshibę. akurat pracuje w serwisie, jest to autoryzowany partner kilkunastu marek, wszytko, ale to wszystko się psuje na potęgę. codziennie mamy po kilkanaście lenovo, asusuów, toshib, a delli to już nie liczę.

Ty najpierw powiedz skąd masz to zdjęcie... chyba od Google a nie z nad Łomży wczoraj....

napisałem co widziałem wczoraj.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org