Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Feliks szczerzy zęby, policja zabija |
Chyba piszesz o sobie;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Feliks szczerzy zęby, policja zabija |
Automaty w autobusach? Łomża jest na to za mała, takie automaty to większe koszta MPK. Co za tym idzie podniesienie ceny biletów, a Łomża na tak małe miasteczko ma i tak niezłe ceny, Nie ma biletów dobowych ani weekendowych, miesięczne też ceny mają o sporo większe niż choćby w białym gdzie miasto jest kilka razy większe. Przydały by się albo podwójne autobusy na 8,10 itd. albo więcej autobusów w h rannych i popołudniowych.
|
|
chyba za duzo filmow Science fiction...
|
|
To jeszcze jak zakompleksione siedzą, to nie jest źle, bo jeszcze mają jakiś samokrytycyzm w sobie :)
|
|
Siedlce są takim samy na wielkość miastem jak Łomża. Bywam tam częstą i automaty się sprawdzają rozmawiałem z Dyrektorem Siedleckiego MPK. rudy błazen z druhem
|
|
W Piątnicy jak w sękaczach nie wiem ale pewnie też nie prawo pracy nie istnieje! W pozostałych jak na początku w temacie i nie polecam!
|
|
tak wogole to po co zakladasz taki temat jesli ciebie nie dotyczy mi sie wydaje ze dotyczy i to bardzo tylko wstydzisz sie przyznac a nie ma czego duzo ludzi na to cierpi i w kazdym z nas jest czasem taki dzien w ktorym wydaje nam sie ze to depresja nic nam sie nie chce zadnych planow w przyszlosc marzenia o ktorych myslisz i tak nigdy sie nie spelnia brak pozytywnej energii narastajace problemy z ktorych myslimy ze juz nie wyjdziemy a to tylko zly dzien i czarny chumor ale to minie i to!
|
|
Witam! Krótkie pytanko do ludzi w temacie. Jaką szkołę paralotniową polecacie? Może ktoś ma doświadczenie lub porównanie. Lepiej zrobić szkolenie w górach czy za wyciągarką (raczej myślę o górach)? Ewentualnie może jakieś rady/uwagi w tym temacie. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
Hej polecam panią doktor Malinowską chodze już do niej dwa lata i jestem bardzo zadowolona jest bardzo miła i kultularna a do tego zna się na rzeczy. Jak chcesz adres i numer telefonu lub masz jeszcze inne pytania to daj znać napisze. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |