Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podła zmiana w służbie zdrowia |
Agnieszka to masz slabe informacje :) staz mozna zaczac juz od 10 lutego, wiem bo sam jestem na stazu od tego dnia ;) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podła zmiana w służbie zdrowia |
trudno mi odpowiedzieć na pytanie, na które odpowiedzi nie znam :)
|
|
Chce sprzedac segment pokojowy w idealnym stanie kolor szro-czarny,szerokosc 2.80m
|
|
Witam. Na jakiej stronie można obejrzeć ten film bądź link by go zassać. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dziękuję bardzo za namiary i pomoc :)
|
|
On 21 Tak na zdrowy rozsądek to żeby coś było skutkiem czegoś trzeba najpierw coś zrobić - w tym wypadku trzeba było najpierw tam pracować żeby ktoś kogoś oszukał.... Ja nie rozumiem że to takie trudne do pojęcia....człowiek najzwyczajniej w świecie podjął jak miliony ludzi w tym kraju pracę. Czy to jest dla Ciebie czymś dziwnym....? Nie widziałeś nigdy człowieka pracującego? Pzdrawiam...
|
|
Polecam Pipsqueaka, kosztował 56 zł i ma fajny kolor: http://tiny.pl/hcvbp
|
|
Mam zmieniać komputer co roku? Mogą mnie cmoknąć w pompkę.
|
|
|
AFMF oj oj chyba nie po wecie. Masz jakieś stare informacje ;)
|
|
remiza w radzilowie podobno soltys daje duzy upust na samogon zespol ,,dzambo,, wliczony w cene
|
|
haha ale tuman !
|
|
Daj se spokój dziewczyną z tą firmą... to wypromuj.pl a sam szef wprost kocha kartować i oszukiwać, tonie a ty uwierz nie chcesz utonąć razem z tym statkiem... No chyba że chcesz to Powodzenia :)
|
|
Ha ha za granice to ty z tą firmą nie pojedziesz :) no chyba że na faktycznie na wywóz za długi xD ... PS. to na pewno nie ma związanego nic z prostytucją ani dobrą pracą ^^
|
|
Będą mieszać i rozlewać napoje energetyczne dla Biedronki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Powiedz to dla mnie;-)
|
|
jasne;-)
|
|
alwaro jak nie masz pojecia to nie gadaj glupot z szafkami to byl problem na basenie przy sp 10 a nie na tym. Co do pasków to się nie dziw bo ilość miejsc jest ograniczona a że dużo ludzi korzysta to tak bywa czasem i nie porównuj z Zambrowem bo tam jest podobny basen ale miasto dużo mniejsze i mniej chętnych. Wiec jak założysz jakis następnyh temat to przemyśl to 2 razy pozdro
|
|
Jestem za nie będzie trzeba do kiosku zapier***** ale i tak znajać życie to tylko będą pewnie w 10 autobusach na 100;p A znając nasza młodzież to w pierwszym tyg juz będą popsute
|
|
cudownie mi 25 jesteś jeszcze poszukująca?:) ---
|
|
A ja to bym chciała, żeby pracownicy tej firmy nie dzwonili do mnie z częstotliwością 3 razy w tygodniu o różnych porach, bo już mi nerwy nie wytrzymują i bywam nie grzeczna, bo żadne prośby o wykreślenie z rejestru telefonów stacjonarnych niewiele dają.
|
|
Do kropka_64 i nie tylko. Czy widziałaś w tych sklepach najnowszą kolekcję mokasynów? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |