Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Współcześni bojownicy o równość i demokrację |
w lomzy na zaden - i tak na necie sa 3-4 tygodnie wczesniej-jesli by bylo kino klasy bialy ostrameka itd to co tydzien bym na cos chodzil
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Współcześni bojownicy o równość i demokrację |
to sa glowne punkty informacji dla policji oraz nagrywania materialow na elity-myslisz ze kto tam chodzi-nasi bialystok obcy lomza-a materialem wymieniaja sie policyjne sluzby-dodatkowo informacje operacyjne od dziewczyn ktorym chwala sie klienci itd - zeby nie burdele i konfidenci policja miala by skutecznosc na poziomie 5-7%
|
|
a gdzie harry poter insygnia śmierci 2 cześc ????
|
|
Gdzie w łomży kupię kij hokejowy?
|
|
W Łomży nie ma dobrego dermatologa- wiem coś o tym, ale co dwa tygodnie w środy do przychodni Acer przyjeżdża dr Grażyna Kamińska. Mi osobiście bardzo pomogła. środy od 16 tel.605302930 trzeba zadzwonic dowiedziec sie w która srodę bedzie koszt wizyty 70zł
|
|
od 10 do 12m2
|
|
|
Niestety słup był tylko z gniazdem, ani z rejonu ani z tele. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ujawniono że do urzędów skarbowych w całym kraju napływa co raz więcej donosów , które są skrupulatnie czytane i dokładnie sprawdzane przez urzędników. Urzędnicy skarbowi traktują anonimowe donosy jako poważne pisma i kontrolują osoby na które donoszono. W Łomży rocznie napływa ok. 500 donosów a ich liczba ciągle rośnie. Donosi się na sąsiada że np. kupił samochód , nowy telewizor za 4 tyś. zł. , pojechał na wczasy do Hiszpanii itp. Dla mnie osobiście donosiciele to są nie ludzie ale najgorsze draństwo jakie można sobie wyobrazić !!!!!!!!!!!!!!! DONIÓSŁ ŻYCZLIWY
|
|
uprzejmie donoszę że jasiu_śmietana jeździ oplem vectrą , która została kupiona z niewiadomych środków. ŻYCZLIWY.
|
|
eee tam dziewczyny od poczatku swiata kobiety rodzily bez szkol i jakos nadal daja sobie rade...nie lepiej te pieniadze spozytkowac na cos lepszego? Siedziec i pufac w gromadzie na okraglych pilkach, a w czasie skurczy i tak nie bedziecie mialy czasu ani glowy na ich liczenie i dostosowywanie oddechow i wydechow, jak przyjda parte to bedziecie przec i juz
|
|
Zazdrośc i zawiśc to chyba nasza narodowa cecha. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Witam. Poszukuje ludzi, którzy zostali oszukani przez bezkarnych pseudo biznesmenów, którzy zarządzają hurtownią "Wiomar" w Łomży. Ta firma to cyrk, niestety z braku pracy ludzie nie mają wyjścia i muszą zarabiać na chleb, a złodzieje to wykorzystują. Sam zostałem oszukany i szukam innych, którzy sa w stanie udowodnić, że to bezkarni oszuści. Proszę pisac na e-mail. sskam@wp.pl
|
|
Ja polecam salon w Polonezie nie pamiętam nazwy, ale super czeszą na prawdę ;) doradzą i fryzurka długo sie trzyma ;) jak byłam świadkową tam sie czesałam razem z panna młodą, Ona i ja wyszłyśmy zadowolone ;) Pozdrawiam.
|
|
Prosze o propozycje pracy W wiomarze, jaka płaca i co należałoby do moich obowiązków :) Ukonczony Uniwersytet Jański :):):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |