Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciemna strona 500+, \"pijaństwo i libacje\". |
Nie mydlę :):) Tylko proszę o kawałek wyrozumiałości :):):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciemna strona 500+, \\\"pijaństwo i libacje\\\". |
Ufffffffffffffffffff Kamień z seca mi spadł :):):) Jak zwykle na stopę :):):):)
|
|
Czekaj,zaraz go odsunę;-)
|
|
:):) ufffffffffffffffffffff co za ulga :):):):):) Troskliwa kobieta pod ręką to prawdziwy skarb:):):):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Klub Zaprasza osoby kolekcjonujące bilety i interesujące się komunikacją miejską więcej inf. pod adresem mailowym ztm@onet.pl
|
|
To trzymaj ten skarb by nie umknął hihiih
|
|
http://hdstudio.eu.interia.pl/index.html Polecam Pana Pawła. Nagrywał mi wesele i jestem w 100% zadowolony, może nawet w 200% :p. Jako jeden z nielicznych posiada profesjonalną kamerę telewizyjną HDV. (nagrania są w rozdzielczości Full HD). Przykładowe nagranie: http://www.youtube.com/watch?v=7eKXyoGsgEY http://www.youtube.com/watch?v=oj3LE71XMvQ&feature=related
|
|
Trzymam trzymam , :) Chucham i dmucham na niego jak na coś najdroższego :):):):P
|
|
Ehhh dobrze że są jeszcze tacy ludzie;-)Tylko patrzeć i podziwiać;-)
|
|
ciekawe... mam nadzieje ze szybciej:)
|
|
polecam z czystym sumieniem panią Beatę Gramsz ,jesteśmy baaardzo zadowoleni,sprawdzona i polecana na Forum Muratora (tel 798526322) ;-))
|
|
A no i u Pana Kamińskiego można nagrać już płytę w formacie Blu rey
|
|
alez oczywiscie-miasto powinno.....wiele rzeczy zmienic i zapewnic........a jednak to nie zmienia faktu, ze wlasciciele psow sa za nie odpowiedzialni!!!! ale zeby bylo smieszniej, ten podatek---- po 1. - nie jest taki duzy, ----po 2. -wieksza czesc tych, co tu tak krzyczy i tak tego podatku nie placi!!!! a po 3---myslisz, ze jak by byly specjalne pojemniki ,to wlasiciele by po swoich pupilach sprzatali??????????? szczerze watpie..........po tym co tu poczytac mozna......!!! znalezliby sie tacy,ktorzy stekaliby,ze powinny byc specjalne torebki,.......papierki,.......rekawiczki,.........itd.!!!! przeciez w calym tym problemie, nie chodzi o pojemniki i etc. ale o podejscie do tego tematu,a tego nie zmieni specjalny pojemnik i rekawica na psie odchody!!!!!!!!!!!!! a co do oblesnosci.......nie uwazasz, ze rownie oblesne beda "sraki" w specjalnym koszu,jak i te w zwyklym koszu?????????? a poza tym, czy zwykly czy specjalny kosz......i tak ktos musi je oprozniac....ale przynajmniej nie byloby tych "budowli" na chodnikach i trawnikach!!!!
|
|
Przeciez wiadomo, ze chodzi Ci o OmniProfit, juz nie robcie takiej tajemnicy z tego, ze pracujecie dla AKTIO. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Re: Ciemna strona 500+, \\\\\\\"pijaństwo i libacje\\\\\\\". |
chodzi mi o dmuchane zabawki dla dzieci (zjeżdzalnie ,zamki) trampoliny itp.
|
|
Iwonka w październiku kończysz 22 lata czy Ty dobrze przemyślałaś swoje za mąż pójście , jesteś zbyt młoda naciesz się życiem a nie małżeństwem. Małżeństwo może poczekać a młode życie ucieka. Młodość jest po to aby się uczyć i bawić a nie zakładać od razu rodzinę.
|
|
szpadel i do lasu nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wiecie tu też chodzi od używania tego laptopa jak będzie używany i wtedy czy będzie się dobrze trzymał co i jak?? hmmm to gdzie polecacie serwis czy jak na zakup laptopa
|
|
sorki moze ciebie to nie dotyczy ale 99% lomzyniakow co wybiera sie na studia do wawy po miesiacu staja sie wielkimi biznesmenami i zaczynaja sie historie o zarobkach rzedu 8tys na miesiac a co tydzien ukazuje sie ogloszenie na 4lomza mam wolne miejsce albo czy ktos jedzie z wawy do lomzy
|
|
W Polsce czerpanie korzyści z nierządu jest nielegalne i podlega karze. Jak więc to się dzieje, iż w naszym kraju działa kilka tysięcy agencji towarzyskich?
|
|
A inwestycje ? Co możesz zapropnować qawqaz - jaki to bank ?
|
|
Heh, najprawdopodobniej jest tak, że sutenerzy prowadzą takie kluby pod przykrywką, np. zwykłego klubu ze striptizem. Jak nie ma świadków, albo dziewczyny same nie donoszą na właściciela to nie ma podstaw do zamykania takiej "legalnej" działalności. Czemu pytasz? Myślisz, że to dochodowy biznes i chcesz coś takiego otworzyć? hehe Nikt nigdy się nie przyzna, że jego klub to dom publiczny. Dla władz dziewczyny w tym barze będą przedstawiane jako hostessy i póki same nie przyznają co na prawdę robią nikt tego nie udowodni. Wszystko jest grubymi nićmi szyte.
|
|
lauracrow1 a skąd mamy o tym wiedziec czy nie wynioslas sąsiadowi. Masz dokumenty na wszystkie sprzęty w domu? :) przedstaw nam je tu albo zaraz zlozymy na ciebie donos
|
|
szymonek weż nie lej wody i nie wal ściem bo tylko ludzi wkurzasz i podsycasz . WEŹ SIĘ DO NAUKI .JA TEŻ SŁYSZAŁEM ŻE OTWARCIE MA BYC W MARCU ALE CZY TO PRAWDA TO SIĘ OKAŻĘ ?? TYLKO CIEKAWE JAK TO BĘDZIE WYGLĄDAŁO CENOWO ?
|
|
Re: Ciemna strona 500+, \\\\\\\"pijaństwo i libacje\\\\\\\". |
a ja jej nie :)
|
|
inwestycje, piekne slowo, uwielbiem inwestowac duze sumy pieniedzy , ostatnio jakies 55 tys, a ktorym banku nie powiem
|
|
Łomża Miodowe bardzo mi posmakowało. Nie zgodzę się z opinią, że podobnie smakuje do Ciechana Miodowego. Już w klarowności obu trunków widać wyraźną różnicę. W Ciechanie co prawda bardziej czuje się naturalny smak miodu, a w Łomży jest więcej aromatu obok naturalnego miodu, ale jest to pewien plus gdy chce się uniknąć zasłodzenia i zależy nam na czuciu tego, że jednak pije się piwo. Kupowałem Łomżę miodową w łomżyńskich sklepach Alex. Nie pamiętam, jaka była cena. W Warszawie jest w Carrefour i wybranych sklepach z piwem. Ostatnio w jednym z takich sklepów zapłaciłem 4.50 za butelkę ;P Po zawartości półek oceniam, że ma spore wzięcie :)
|
|
http://www.kino-millenium.pl/rep3.html hm tu jest repertuar ale do 17go tylko.. pewnie na weekend coś nowego wrzucą;)
|
|
w OHP teraz nic nie ma. niedługo zaczną się projekty unijne to się dowiaduj wcześniej
|
|
W budce to można trzymać ptaka.
|
|
jaka cena?
|