Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Termoizolacja budynku - MPGKiM - SM PERESPEKTYWA - SM LSM |
Bierzesz Ktosia cosia w naturze???Tak szybko!!!Za jedna piosenkę? Niech się bardziej postara;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Termoizolacja budynku - MPGKiM - SM PERESPEKTYWA - SM LSM |
a czym Ty w naturze odpłacasz, dajesz kwiaty, czy psy, czy małe ktosie-cosie?, hahaha
|
|
Jak ?? raz po raz ? Nie przesadzasz ty moja droga ??? Stary juz jestem i mój wiek uszanuj :):):):):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
No dobrze,to raz po raz wystarczy,więcej nie chcę;-)
|
|
2 liga w Łomży to nie to na co zasługujemy. Musimy powoli dostać się do 1 i na stałe zagrzać tam miejsce.
|
|
Proszę o opinie o poszczególnych piekarniach?Jak z urlopami ?
|
|
A ja ploecam pana Figla z Artmuza, filmował u mnie wesele i jestem bardzo zadowolona, bardzo profesjonalny, kontaktowy pan. Polecam!
|
|
No to jeszcze dajta, żeby ktos wam w garnkach mieszal. Łot elyta juz sama nie wie co lubi inni jej to powiedzą. Śmieszni jak tu ktos napisał ,,potomkowie roztrząsaczy gnoju,, a ja bym napisał współczesna elyta :)) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Tak po prawdzie to słyszałem że coś tam nie tak było ale jak działali parę lat temu pod inną nazwą. Teraz nic nie słyszałem takiego. Towar zamawiam dla siebie i dla firmy. Wszystko na telefon, wpadam tylko na chwile odebrać zamówiony towar. Jeśli coś się uszkodzi itp bez problemowa reklamacja. Serwis też mają OK. A co najważniejsze atrakcyjni cenowo. Jeśli znajdziesz coś taniej np w Komputroniku na 90% obniżą cenę
|
|
Na co warto będzie iść do kina w roku 2011? Na jaki film najbardziej czekasz ? Poniżej lista filmów: "Transformers" część III - "A girl with a dragon tatoo" - "Spiderman 4" - "Thor" - "Sherlock Holmes" część II - "Kowboje i obcy" - "Drzewa życia" - „Czarny łabędz” - "Wszystko w porządku" - "127 godzin" - "Zmierzch: Przed świtem" - "Wichrowe Wzgórza" - "Kac Vegas II" - "Kung fu panda II" - "Auta II" - "Tupot małych stóp II" - "Kot w butach" - "X-men: Pierwsza klasa" - "Mission: Impossible IV" - "Poznaj naszą rodzinkę" - "Agent XXL III"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |