Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muszę podziękować rządowi Jarosława Rajmundowicza Kaczyńskiego |
w kufelku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muszę podziękować rządowi Jarosława Rajmundowicza Kaczyńskiego |
ku*wa co za czasy, weź butel gorzały i wpadnij, ja Cię raz dwa wyleczę :D
|
|
pewnie, ze tak kazdy powinien zajmowac sie swoim zwierzakiem. Kazdy powinien sprzatac po swoim psie, a jak nie chce sie sprzatac to niech piesek zalatwia swoje potrzeby w duzym pokoju na samym srodku pod zelandolem. i to bedzie osobista sprawa kazdego wlasciciela czworonoga. Gdzie nie siegne wzrokiem to psie gówno. zdaza sie ze piesek nie zdazy to wiondzie albo wklatce sie wysra!
|
|
Odpowiedz na pytanie w temacie. Mówię tylko za siebie. Nie, nie chcę ich w Łomży. Nie można traktować przybyszów jak święte krowy. Jeżeli ich przyjmujemy, to traktujmy ich na równi z obywatelami tego państwa.
|
|
U mojego dziecka obserwuje od jakis 5 miesiecy czerwone policzki i nosek czasem to jest łagodniejsze a czasem mocniejsze wygladaja jak odmrożone ale to nie wina mrozu itp byłam u lekarzy ale nikt nic nie powiedział konkretnego ze to moze alergia na jakiś pokarm czy składnik i na tym sie konczy.Czy ktoś miał czy ma podobne objawy u dziecka i wie co to moze byc konkretnego?Czy cos mozna na to zaradzic?Dziekuje
|
|
Do kina
|
|
"zelandolem", "wiondzie", "wklatce" - sorry, co to za "jenzyk"???
|
|
Damianolo - co do imprez w W-wie to tam jedno piwo typu 'lidl' kosztuje 10zl a nie cały fastiwal wiem co mówię bo znam ból płacenia za nie -_ normalnie za ten wjazd płaci się jak na faceta 5-10zł minimum a piwo w łomży stoi od 5-7zl jak dla mnie te 3dyszki się opłacają.
|
|
nie pytaj sie tu zadzwoń do lekarza poprostu sie zapytaj co zrobić w takiej sytuacji a on najwyzej powie ze na wizyte :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ile sie doplacasz ?
|
|
A poco te monitory LCD skoro się gapie przez 10 minut na napis NOWOGRODZKA, a jak już jest lista przystanków to się ona nie zmienia tylko jestem na południu a tu: Następny przystanek NOWOGRODZKA ZABAWKA?! Ale ogólnie to krok w stronę Europy POZYTYWNIE :))
|
|
To wlacaj do Amelyki jak nie do pomyszlenia sze tak srają tuta psy :)
|
|
Pewnie ktoś się jej pozbył;-(
|
|
Proponuję najpierw do DERMATOLOGA wykluczyć dolegliwości skórne, a potem szukanie alergii.
|
|
alisa ,a kto was tu obrzuca wyzwiskami???? mowisz o szacunku-wiec wedlug ciebie, to my mamy was szanowac i nie czepiac sie waszych psow i ich "srak"-ale wy nas ,czyli tych ktorych razi to ,ze co chwila trzeba psie odchody omijac-to juz nie musicie??? dziwne-mnie uczyli ze szacunek nalezy sie wszystkim!!! . ja juz zaczelam od siebie-po swoim psie sprzatalam,wlasnie przez szacunek do innych!!! a ty???????????? wiec nie praw tu moralow o braku szacunku,bo jak na razie to ci ,ktorzy maja problem z tym ze chodniki i trawniki sa upstrzrone psimi odchodami-sa przez was traktowani jako(lagodnie mowiac) dziwolagi!!! podobnie bylo z paleniem w miejscach publicznych-tez bylo wielkie obruszenie,ze sie palaczy czepiaja,ale po latach wiekszosc przyznala ze to jednak dobre rozwiazanie-po co ktos kto nie pali ,ma byc podtruwany przez wielbicieli dymka. a co do bezdomnych psow-ile jest ich w Lomzy???? 30,40,50?????????????? a ile jest psow posiadajacych wlascicieli,ktorzy powinni byc za nie odpowiedzialni???????? 3000,4000,5000?????a moze jeszcze wiecej???? i ty porownujesz powiedzmy 50 "bezdomnych" srak,rozbitych po calej Lomzy-do 5000 srak psow posiadajacych wlascicieli??????????? w twoim rozumowaniu, brak jest jakiejkolwiek logiki!!!! wiec......zacznij od siebie i pomysl zanim zaczniesz zarzucac komus brak szacunku,tylko dlatego ze zwraca tobie i innym wlascicielom psow (pozostawiajacym odchody po swoich pupilach) uwage!!!!!!
|
|
tak napisz konkretnie z nazwy a jak cie oszukali jest sąd pracy od tego a nie forum a z drugiej strony za opierda*** jeszcse nikomu dobrze chyba nie zapłacili ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |