Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Pogrom kielecki' - akcja sowieckich służb specjalnych |
hahaha :DDDD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Pogrom kielecki' - akcja sowieckich służb specjalnych |
Skoro były tłumy, to jedynie możnaby poznać po... niepełnosprawnym "jajniku". No, ale jak już wszyscy wiemy Anna takowego nie posiada...:) rudy błazen z druhem
|
|
szare oczęta wraz z ich właścicielem często tam bywają ;)
|
|
hehe
|
|
Ryskago a nie za duzo tego słońca było ostatnio na twoją biedną głowę?? :)))))))))))))))) Pozdrawiam serdecznie :))
|
|
:) Słońca nigdy nie-za-wiele! Jest dla mnie jak...powietrze... Pozdrowienia :)
|
|
I dalego nie lubie naszej plaży (jeśli można to nazwać plażą) przyczyn jest dużo , myślicie że mi trudno dogodzić ... heh nie trudno właśnie jeżdze do Augustowa na jeziora bo tam nie ma takiego syfu jeszcze nie zdażyło mi żebym tam był na plaży i jakieś bachory sikały do wody lub muzyke jakoś durno włączali na fula to jest plaża dla normalnych no cóż płatna ( Wjazd 2 zł ) ale wole dac te 2 zł i wymarnowac te 50 zł na benzyne niż smordzić sie wsrud paszczetów na naszej plaży . Heh taki jest moje ego w tym temacie. rudy błazen z druhem
|
|
jestem zdecydowanie za budową scieżek rowerowych, choć sam niewiele korzystam z roweru. ale wpierw dobrze byloby puscic obwodnice bokiem Lomzy by natezenie ruchu zmniejszyc :)
|
|
W Łomży nie tylko sikają, ale rodzice wpuszczają nagie dzieci zeby dupy sobie umyły, a do tego mamy osikaną trawę na plaży po której dumnie ludzi chodzą bosymi nogami. Ale cóż mamy plażę ;] Fakt im dalej od Łomży na północ tym lepiej, ludzie normalniejsi :)))
|
|
Kiedyś na sieci znalazłem dość ciekawe puzzle, którymi chcę się teraz z wami podzielić ;D - http://www.etienne.nu/imagepuz/. Jest 15 rund. Na każdym obrazku jest ukryty adres do następnej strony, który wpisujemy w formularzu pod obrazkiem. Przyznam, że do niektórych obrazków używałem specjalnych filtrów w Photoshopie (np. regulacja Gamma), gdyż w przypadku niektórych obrazków, nie jest możliwe dostrzeżenie napisów gołym okiem; D. Grać najlepiej na przeglądarce IE, ponieważ, o ile pamiętam, był tam jeden obrazek, który działał poprawnie tylko na tej przeglądarce. Hasło startowe to "hornet". Ja przeszedłem całość ;]
|
|
hehe. wzrok dobry, ale ja nic na tym rysunki nie widze:P moze to wlasnie ten "wyjatkowy rysunek"???:P
|
|
ja nie mam reklam, tylko piwo w dechę jest. internet exploler to szatan, wyrzucić go! ;)
|
|
Nie używam IE, a screen z pokazem tych "bąbek" na stronie 4lomza, który widniał w moim pierwszym poście, jakimś cudem znikł. Jednak admini już wrócili z wakacji...
|
|
Proponuję mozillę (firefoxa) i adblocka. :) Firefoz (pl): http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.0.4/win32/pl-PL/Firefox%20Setup%201.0.4.exe Adblock: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/adblock/adblock-0.5.2.039-fx.xpi rudy błazen z druhem
|
|
Adblock powinien sam się instalować, gdy masz włączonego firefoxa. żeby zobaczyć, czy masz już zainstalowanego adblocka, pobrać inne rozszerzenia etc: Pasek narzędzi -> Narzędzia -> Rozszerzenia
|
|
Ups, sorki za pomyłkę, dokładnie to 21 grudnia 2012 r. ;] rudy błazen z druhem
|
|
Koncert był lepszy niż myslałem, że będzie :) Edyta mnie nawet dotknęłą ;D Oby więcej takich koncertów. Następny zespół, jaki bym widział w Łomży, to Depeche Mode, co wy na to?
|
|
Impreza może być.Do bani występ zespołu z mdk , powinni inną muzykę grać.Wogule nikt ich niesłuchał a nawet jeżeli to tylko dlatego ,że niemiał co innego robić. Przydałaby się scena i miejsca siedzące .
|
|
dzień dobry bądż dobry wieczór czy ktoś wybiera się na Basowiszcza 22-23 lipca na Festiwal Muzyki Młodej Białorusi? jeśli tak to dajcie znak bo niebezpiecznie tak samej wyruszać w podróż pozdrawiam ciepło wszystkich :)
|
|
ps. festiwal odbywa się w Gródku 30 km od Białegostoku, dla zaintersownaych podaje oficjalną stonę festiwalu: www.basowiszcza.org
|
|
Jeśli gracze są zbyt nerwowi mogą pod wpływem muzyki spasować jeszcze przed zawistowaniem... :))
|
|
Nie dopowiedzieli... pewnie liczyli na naszą inwencję... Moja gdzieś się wykruszyła... Chyba, że to przez te rozpacz, żem już po urlopie...:( Może tak: Siedzi misio na leśniku i: "Drze mię w kościach!" - mówi... rudy błazen z druhem
|
|
cicho! Mojej babci Alina było... a ja bym zjadła schaboszczaka z tłuczonymi ziemniaczkami i z koperkiem, a do tego KEFIREK :)))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Tłukę co sie da (ale nie dzieciaki i mojego faceta, bo dobry jest...). A młode ziemniaczki najlepsze są pieczone :))
|
|
a ja nieco bardziej przyziemnie ... chrupiąca bułeczka z masełkiem i żółtym serkiem :) mniam
|
|
A MOZE BY SIE ZROBILO JAKIS MALY KJS Z AUTOMOBILEM NA FADOMIE LUB NA JAKIMS INNYM PLACU BO JA DAWNO NIE SMIGAL
|
|
Mam pytanie, czy napowietrzanie wody nie wpłynie na rzeczywisty odbior wody w naszych mieszkaniach? Licznik bedzie krecil za wode i powietrze razem, wiec tym samym bedziemy placic nie tylko za wode ale i powietrze z kranow? Moze sie myle, ale prosze o wyjasnienie, kogos kto jest w temacie.
|
|
(Z tego samego IP dodawane różne opinie ... zostały potraktowane jako reklama)
|
|
Po ile razy kupowaliście komputery w tych firmach że macie zdecydowane opinie dobre lub złe? Czy to wynika z jakości obsługi klienta, czy jakości sprzedawanego sprzętu. Komputera nie kupuje się co rok ani tym bardziej co miesiąc. Może komuś naraże się, ale nabyłem komputer w firmie Fina i wcale nie narzekam. Obsługa była miła i fachowa, a komputer działa do tej pory bezawaryjnie. Pozdrowienia.
|
|
A służby specjalne ŁSM już ostrzą swe kły* na te płonące czapeczki... *tygrysie :) rudy błazen z druhem
|
|
juz to widze hehe ciekawe co bedzie po tym? juz chyba sieci zabraknie
|
|
Akurat znam ta stronke :PPPPP
|
|
otwieram dzialalnosc na ryczalcie bede handowal na tynku chyba odzieza jaki jest od tego podatek na ryczalcie w lomzy?
|
|
lub hamujmy wszelki dzialania przestepcze
|
|
Czy ktos ma mp3 lub teledysk TIME- "zimna jak głaz" POZDRAWIAM
|
|
a mocarski to co?
|
|
może nie na temat. znacie może wynik sparingu ŁKS-Drwęca?
|
|
niektórym można zaproponować cykl wykładów na temat "Jak piszemy słowo pszenica" lub też "Jak omijać tematy, które nas nie ciekawią"
|
|
Tak, dobry pomysł. Może ktoś na swoim polu wykosi kręgi i Fakt z SuperExpresem do nas przyjadą by opowiadać o UFO? ;P
|
|
Panie Stanisławie, chyba najlepszymi profesjonalistami to są użytkownicy tych rond i to właśnie oni wypowiadali się, a nie jakieś tam miasta. Skąd Pan wiesz że będą tworzyć się korki? Nie jestem żadnym z autorów pomysłu budowy tych rond, tylko zwykłym szarym użytkownikiem łomżyńskich ulic, oby coraz bardziej bezpiecznych.
|
|
co myślicie na temat patroli?? w zambrowie jest to juz jakby tradycja i codzienny motyw
|
|
żenująca jest Pana pewność swoich? racji. rudy błazen z druhem
|
|
Tak naprawdę, odkąd nas dokoptowano do województwa śledziowego, Śledziostok kieruje się tylko jedną dewizą: "Całe województwo buduje swoją stolicę". To widać, słychać i czuć. Jakakolwiek inwestycja w Łomży to w tej sytuacji powód do zadowolenia. Ale nie mówmy hop zanim... Przecież asfalt na naszą obwodnicę może okazać się bardziej przydatny w Puszczy Knyszyńskiej...
|
|
A ja znam o nasturcji : "Ona z Turcji HIV 'a przywiozla." Albo o jablonce : "Mialam ci ja blonke..." rudy błazen z druhem
|
|
mała dygresja: żona takiego ginekologa to ma przechlapane;) jak taki sie w pracy na ogladai nabada, to pozniej w domu nic go juz nie rusza ;)))
|
|
Życzę poczytności (powodzenia). Jaką lekturę uzupełniającą polecam: "Nieznany swiat". rudy błazen z druhem
|
|
KolankO , czy jesteś żoną ginekologa , bo ja tak wcale nie uważam.
|
|
masz rację Allinka - pora spać Dobranoc rudy błazen z druhem
|
|
Tak właśnie przypomniał mi się ten post kiedy przechodziłem dziś między sądem, w.w. blokiem, cmentarzem, a byłym urzedem wojewódzkim. Z tego co wiem, przed wybudowaniem bloku ul. Giełczyńska ciągnęła się praktycznie aż do bramy cmentarnej. Słyszałem też, o dużo wczesniejszych wydarzeniach związanych z tym miejscem - otóż w okolicach roku 1410, pod Łomżą, właśnie gdzieś w okolicach aktualnej ul. Kopernika miało miejsce starcie z Krzyżakami. Nie była to wielka bitwa, nawet nie bitwa, a właśnie "starcie" mające na celu odpędzenie od okolic miasta "za daleko zapędzonych" Krzyżowców. Mając w centrum miasta takie miejsce, które historię ma w siebie wpisaną. które kwalifikuje się do odmłodzenia i przystosowania do potrzeb mieszkańców, może warto byłoby zrobić tam mały park - np. Park Pamięci Historii z drzewkami, wąskimi alejkami, podcieniami i pomniczkami nie związanymi z konkretnymi osobami, a z charakterystycznymi punktami w dawnej historii Łomży - od wczesnego średniowiecza, do odrodzenia Polski w 1918 roku, czy też nawet do wyzwolenia Łomży w 1945. (myślę, że dalej nie ma co brnąć, żeby nie uwikłać się w spory polityczne :D ) I przy okazji.... kojarzycie jakieś inne fakty charakterystyczne dla tego miejsca? Podobno ul. Kopernika kiedys nazywała sie jakoś inaczej? Podobno gdzieś przy bramie cmentarnej, po drugiej strony ul. stała jakaś figurka, posążek, pomnik? Ktoś coś słyszał, ktoś coś wie?
|
|
maciek zapytał: Czy słusznie postąpiła zrzekając się praw do córki, czy miała ją wychowywać w biedzie i niedostatku, ale za to mieć córeczkę przy sobie i dać jej miłość macierzyńską? ja na to: Nie słusznie. Powinna podjąć pracę i tyle... Chociaż wiem, że lepiej jest siedzieć w domku i oglądać TV, też bym tak chciał...
|
|
A ja już mam swój sklep w którym warto kupić komputer i polecam wszystkim naprawdę warto sklep miejści się koło klubu europa .Byłem w unitechnik i unich złożenie komputera trwało 5 dni ponieważ jak panowie twierdzili muszą dojść częśći. W Simtechu wszystko by było dobrze tylko pan który tam siedział odnisłem wrażenie że się zabardzo nie zna ponieważ jak się go pytałem o serwis to odnosiłem coraz towiększe wrażenie że "kup komputer" a potem się sam już martw. Jednak znalazłem dobry sklep w którym wszystko poszło dobrze czekałem tylko 3 dni na złożenie
|
|
Kupiłem kompa w 2003 roku w Finie i nie narzekam.
|
|
MrS masz rację. Ja współczuję tej młodzieży takiej opiekunki. Rzeczywiście z nudów mogą zacząć się bawić w doktorka. Byleby nie chłopcy między sobą. Hahaha bo to raczej przykre i obrzydliwe.
|
|
Ryska!Odpowiedz Alli że buziak przyjety!Piwko tez posłuzylo i palec juz nie brudzi.Tyle ze od piwa głowa sie kiwa i musze uważać.Pozdrówka!
|
|
Jezdza tak po to ,zeby pozniej wsiasc do konkretnej bryki i przypier ..lic w pierwsze lepsze drzewo.To jest spisek firm pogrzebowych z włascicielami nauki jazdy,jestem w 100%przekonany ze tak jest.Jako ze jestem mechanikiem nie mam nic przeciwko,tak trzymac ,tak uczyc ,tak prowadzic naukejazdy,a bedzie roboty od metra .********* normalnie jak na rondzie na szosie zambrowskiej ledwo sie wyrabiaja na tym łuku przy zusie ,przy predkosci 25 na h .Moze tak kólka by na placu pocwiczyc zanim sie takiego delikwenta w miasto zabierze co?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |