Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
16-letnia Niemka opowiada |
super
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 16-letnia Niemka opowiada |
Jeśli chcesz wybudować dom około 100m2 powierzchni pod klucz to wydaje mi się że powinieneś zamknąć się kwotą 350 000 PLN
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4iLqwnnu9Q0 lookajcie to !
|
|
nawet jesli reklama to co? Wy wszystko dziady byscie chcieli za damro, jak wam szkoda wydac 13zl na mydlo to myc dupy w kaluzach po deszczu! Ja mam mydlo w olynie z mydlarni juz 3 miesiace i zuzylam polowe a te gowno z rossmana za 6zl niecaly miesiac starcza no i smierdzi, a te przynajmniej jest z naturalnych skladnikow, ja szczerze polecam sama juz nie raz bralam stamtad prezenty pakowane w koszach z iminnymi recznikami i jestem zadowolona, a i osoby obdarowywane takimi prezentami tez sie ciesza, wiec jak Wam szkoda, to po dzisiejszym sloncu troche sniegu w kaluze sie roztopi to lapcie myjki i lecie szorowac dupska za darmoche
|
|
Bo kobiety tego uczą, wymagają pamietania o wszystkim, o wszystkich, o ich świetach, o rocznicach itp, tyle ze hmm same zapominają wiele... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
kobiety myślą że mężczyźni zapominają, albo nie umieją okazywać uczuć, a to jest prostsze, oni nie kochają...
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 13-02-11 10:28 kobiety myślą że mężczyźni zapominają, albo nie umieją okazywać uczuć, a to jest prostsze, oni nie kochają.. bo miłości niema jest tylko przyzwyczajenie
|
|
ja też od jakiegoś czasu tankuję na auchan i niewidzę różnicy. No najwyżej w cenie 25gr na litrze...
|
|
Zależy kto ma jakie wymagania wobec budowy domu. Koszt ziemi jest chyba największy. Miejsce i wielkość ziemi ma znaczenie, jeśli ktoś chce mieć spokój to kupuje większy kawałek, żeby nikt się obok nie wybudował. Jeśli masz już ziemię licz jakieś 150-200 tyś. Bo ja tak sobie liczę, ale ja nie chcę budować jakiegoś szerokiego i wysokiego domu, tylko parterówka plus poddasze zagospodarowane w pokój i łazienkę, do tego garaż. Ziemi nie liczę. Domy z bala. Jest sporo firm zajmujących się budową takich domków. Wbrew pozorom też nie są tanie. 100 tyś od średniej wielkości domu do nawet 250 tyś. Wszystko zależy od firmy, ceny drewna, wszystkich specyfików potrzebnych do zabezpieczenia drewna i jakichś tam innych wihajstrów, bo jak wiadomo tych domów nie buduje się sporo, więc i materiały nie są tanie.
|
|
Gdy życie Cię nudzi i staje się piekłem, włóż łeb do kibla i jebnij się deklem. ( to pomaga)
|
|
bo kradna auta a nie zlomy,jak by b4 była jerzacym zlomem jak BMW czy opel lub merc to by stala nieruszona ale audi czy vw to sa samochody
|
|
najpierf pofinni jakons podwyżke dla admina skrobnac , ftedy napefno cos by rószyło
|
|
Do wszystkich mądrych,nowoczesnychzadufanych w sobie uczestników forum 4lomza: DIVIX-homofob to jest ktos kto nie lubi homoseksualistów, niedouczony człowieku, uzywasz definicji nie znajac ich Shoel- byłeś zagranicaja czy tylko obrazki ogladałes w kolorowych gazetkach? wujekpołudnie-masz racje,jednak jesli przebywam w innym kraju to szanuje kulture, religie i obyczaje miejsca goscinnego Konsul2- jestes niedouczonym człowiekiem uwarzajacym sie za mądrego, widziales na własne oczy KORAN? Czytałeś go śmieciu? KORAN 9:25 "Zabijajcie niemuzułmanów, gdziekolwiek ich znajdziecie.Zaczajajcie sie i czekajcie na nich w zasadze, lapcie icg, stosujac wszelkie strategie." Wiec dla wszystkich smierdzacych gnid wypowiadajacych sie a nie majacych odrobiny pojecia-ogarnijcie wczesniej temat za nim sie wypowiadacie Pozdrawiam:)
|
|
Gdzie w Łomży mogę sprawdzić grubość warstwy lakieru nałożonej na blachę samochodową?
|
|
Fazi, chyba masz w tym jakiś interes żeby tak odradzać. Bo jak to wytłumaczyć, że pół Białego i cała okolica jeździ na tym paliwie i jakoś nikt nie narzeka? Ja kiedy tylko mam okazję, to w auchanach nalewam pod korek i nie tylko w B-stoku, ale wszędzie po drodze (W-wa, Kraków, Częstochowa, Gdynia). Nie tylko mi nie zamula, ale jakoś tak wtedy lżej deptać ;D 0,40 PLN na litrze jednak robi różnicę. Na 60 litrach mam na flaszkę dobrej wódki. A tobie jak zamula, to jedź na diagnostykę, albo wymień auto.
|
|
Popytaj w autokomisach i u lakierników.
|
|
Właśnie kończę pyszny pasztecik sojowy który piekę sama :)
|
|
Nowe już są zakupione pojawią się na ulicach Łomży w niedługim czasie.Tylko to nie będzie VOLVO a SCANIA. Z tego co zauważyłem to zainstalowane monitory szczególnie ten przy środkowych drzwiach poważnie ograniczają widoczność kierowcy na tylne drzwi co zmniejsza bezpieczeństwo wsiadającym jak również wysiadającym. Jedynym rozwiązaniem jest zainstalowanie lusterek wstecznych wewnętrznych na tyle autobusu tak jak to jest w VOLVO 7700.
|
|
Asus jest najlepszy
|
|
co za debilne swieto biznes i nic wiecej no i jeszcze zaklamanie ma maxa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w lato dzieci zawsze rozkladaja koce na trawniku by umilic sobie czas. Często przy blokach na trawniku, na łące. Gdzie gówno od gówna dzieli kilka centrymetrow. Wniosek, dziecko wraca do domu, po chwili okazuje się po nie przyjemnym zapachu ze koc jest w gównie. Mama dziecka musi (wlozyc wysilek) w wypranie go, robi to przez wlasciciela któremu nie chcialo sie (włożyc wysilku), czyli sprzątnac po swoim kundlu.Wniosek 2. Dlaczego ktos ma za was sprzątać/prać/wkładać wysiłek? Ładnie ujełem napisałem? moze taki prosty przekaz dojdzie do bezmogowcow :)
|
|
a takie k u r w a wrazliwe udaja porazka
|
|
wy, czyli pse&do katolicy, którzy chodzicie do kościola, istoty pięknego swiata stworzonego przez waszego boga... sracie na te swiat i jeszcze wchodzicie tu i piszecie o tym ze wasze psy dalej będą fajdać gdzie popadnie....
|
|
Smacznego :-/
|
|
jak chcesz to znam przepis na mleko sojowe i pasztet sojowy. Pasztet można mrozić i wyjmować kawałki w razie potrzeby. A mleko robi się raz w tygodniu. Wychodzi o wiele taniej niz kupować (1l 4zł) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
najlepsze to i tak za niemca były, takim to byś se dupalsko wyszorowała z pryszczy
|
|
W 100% zgadzam się z osobą z tego artykułu. Psie kupy to przekleństwo Polskich osiedli. Jeżeli kochacie tak swoje pieski to i zbierajcie po sobie kupy, albo niech pieski załatwiają się w Waszych mieszkaniach. Kolejny przypadek gdzie 90% społeczeństwa cierpi przez nieodpowiedzialność tych 10%. Wystarczy tylko spojrzeć jak wyglądają trawniki i chodniki po odwilży. Trawniki wyglądają gorzej niż pola na których stosuje się nawozy naturalne.
|
|
Z tego co mówił mi znajomy kierowca, jak otwiera tylne drzwi to automatycznie wyświetla się mu obraz z kamery na te właśnie wejście, lub mogą sobie przyciskiem wcześniej obraz wyświetlić
|
|
tylko o to chodzi, że jak Ty mu dasz w ryja to pójdziesz siedzieć jak za człowieka, a jak on tobie, to się nic nie stało, powiedzą ze niechcący się potknął i wpadł na Ciebie :) oni mają lepsze prawa u nas niż My u siebie :) to tak jak by " w Twoim domu obrażał Ci rodzinę, a Ty jesteś bezradny chodź stoisz obok i na to wszystko patrzysz " na Policję nie ma sensu zgłaszać ich wybryków bo to i tak nic nie da, bo im nic nie zrobią, a i społecznie się udzielać nie wypada :) a i zwrócić któremuś uwagę to i strach, bo zaraz zaczynają małpować i zamieszanie robić i nawet jak byś się obronił i takiemu wpie*dolił pasów na pupę to Cie oskarżą o jakieś rasizmy, nazizmy, faszyzmy, komunizmy itp. osądzą, udupią, a tamte będą Ci się śmiać w twarz czyli najlepiej spuścić łeb, zacisnąć zęby i niech się dzieje wola Boska :( ?
|
|
Ludzie pewnie i sprzątaliby psie kupy gdyby miasto im to umożliwiło ;] Co z tego ,że ja tę kupę sprzątnę jeśli nie mam gdzie jej wyrzucić,bo do najbliższego kosza na osiedlu jest 300m, mam tę kupę schować sobie w kieszeń... ? Żeby coś egzekwować trzeba najpierw samemu poczynić jakieś kroki....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |