Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan marszałek Olbryś |
Co ma głos i talent do fotografowania i pchania się do szpitala? Mam prawo do wyrażenia swojego zdania: uważam jej "twórczość" za równie nieciekawą jak dosco-polo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan marszałek Olbryś |
Wczoraj było spokojnie. Dwóch panów nawet przyszło pograć w badmingtona :))
|
|
Jak czytam informacje o zwiększającej się liczbie ludzi jeżdżących na rowerach, jak i o wypadkach zastanawiam się, czy nie warto budując chodniki skrzyżowanai itd planować od razu tras rowerowych. Skoro pieniądze są z zewnątrz, remontowane są ciągi, niewiele więce będzie to kosztowalo a będzie i bezpieczneij i wygodniej, no i turystom moza coś zaoferować..
|
|
Zmiana na Radio Eska?:>
|
|
Benia, ależ oczywiście, że nie ;] PS. Jak tam śledziowo? ;D
|
|
a weź przestań z tymi autobusami. ja sam szukałem jakiegoś i nie wiedziałem o co chodzi. w jednym rozkładzie jest, a w innym nie ma. cała sztuczka polega na tym, że niektóre autobusy nie zatrzymują się na dworcu, a tylko na rondzie (według pani z informacji pks białystok). Ja muszę do jutra na politechnike dowieźć oryginał świadectwa, więc wolałem nie ryzykować i jadę z baratem samochodem. masakra z tym dojazdem do gdańska, no ale cóż. trza se jakoś radzić.
|
|
A może ktoś by zauważył ten syf na plaży? Te pieski kąpiące się razem z ludźmi? Sikające dzieci do wody.... nie nikt tego nie zauwazy bo wszyscy są na plaży... Ps. Był kotoś kiedyś na normalniej plaży?
|
|
żeby tylko dzieci ......... :P ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
A co? Byłeś jakimś nieoczekiwanym świadkiem czy może... Noooo nieeee! Psze pani, bo Vlad...!!!! :P
|
|
Ryskago, Ty się weź w końcu za robotę! :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |