Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wysoki rangą oficer SKW popełnił samobójstwo, jego przełożoną została była sekretarka. |
no bo własnie to jest wielkie halo a Ty pewnie z jakiejś zabitej dechami wiochy i się oburzyłeś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wysoki rangą oficer SKW popełnił samobójstwo, jego przełożoną została była sekretarka. |
Profesjonalisto piszemy w ogóle hehe
|
|
Re: Wysoki rangą oficer SKW popełnił samobójstwo, jego przełożoną została była sekretarka. |
Super promocją dla naszego miasta, są co raz to nowe afery w TVN 24, jak nie biznesmeni, to prawnicy, jak nie prawnicy to zięć prezydenta. Łomża jest obecnie postrzegana jak miasteczko z dalekiego rosyjskiego wschodu gdzie rządzi przewodniczący i kilku oligarhów.
|
|
A kto tu napisał że wszystko dla ŁKS-u i że reszta jest nie ważna??? Dziwnie interpretujesz wypowiedzi innych. Czyżbyś tak nie nienawidził ŁKS-u, że słysząc tą nazwę, nie wiesz co piszesz? Ktoś się Ciebie zapytał, co według Ciebie jest w tej chwili promocją miasta, to nie raczyłeś odpowiedzieć. Wykręcasz się od odpowiedzi wypominając dawne czasy, jak pewna osoba, której już w Ratuszu nie ma. Odpowiedz co według Ciebie, jest teraz większą promocją Naszego miasta, niż piłka nożna której postępy widać gołym okiem??? Ja napisałem, że sport jest jednym z elementów promocji miasta, a że piłka nożna jest najpopularniejszym sportem nie tylko w naszym kraju, to normalnym jest, że tą promocję w dziedzinie sport, ŁKS będzie wykonywał z największym skutkiem, niż pozostałe nasze miejskie sportowe ekipy.
|
|
taaaaa wez i złap :) znam temat, miałem takiego półdzikiego, niech go hole.a, gryzł, drapał, najgorsze, że krzywdę może zrobić nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ehh rudy błazen z druhem
|
|
Witam w Poniedziałek o godzinie 7:00 wyjeżdżam do Krosna. Jadę przez Mińsk Mazowiecki, Grójec, obwodnicą Radomia, Ostrowiec Świętokrzyski i Rzeszów. Mam wolne 3 miejsca. Niedużym kosztem możesz pojechać ze mną!! Więcej informacji pod email: skubi38@interia.pl lub gg: 11332475
|
|
Dlaczego nie można dodawać swoich opinii do artykułów na 4LOMZA bezpośrednio pod nimi. Może czas już zrobić krok do przodu i udostępnić taką opcję drodzy administratorzy gdziekolwiek jesteście...
|
|
Trzeba by było dołożyć parę linijek kodu ale pewnie nie potrafią :)
|
|
Homofoby - żal niektórych czytać ...... jak Polak jedzie za granicę to ma byc ok ale jak ktoś do nas przyjeżdza to źle. Ciekawy jestem - gdyby obywatele innych krajów taki sam stosunek mieli do poloni jak wy do tych imigrantów to co zrobiłby nasz kochany "super rząd" jak by 27 mln polaków mieszkających za granicą nagle wróciło .......
|
|
tygrysek ma sieke w bani nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |