Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STRANSKY, yyy znaczy PiSowiec, daj juz spokoj |
światełka światełkami, a tu się temat rozwinął niesamowicie. A może ścieżki rowerowe by się przydały w Łomży? Strach jeżdzić po ulicach nawet za dnia i śmiesznie jest jak co kilkadziesiąt metrów trzeba zsiadać z rowerka i przeprowadzać go przez przejście dla pieszych. A ciekawe czy ktoś pomyślał i zrobił na planach ścieżkę rowerową przy tych nowych rondach na ul. Polowej? To byłby niesamowity krok w przód.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STRANSKY, yyy znaczy PiSowiec, daj juz spokoj |
wiecie moze i głupio co chwile złazic z roweru i przeprowadzac go przez przejście, ale lepsze to niz mieć dziure w dupie wyfejaną przez nadjezdzającego " stop wariatom" -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Ale jesteście okropni !! Tak drwić z naszej kochanej CISOWIAAAAAAAAAAAANKI :)))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Oj, coś mi się wydaje, że ta straż miejska w Łomży nie wydoli z nadmiaru obowiązków...:) Najpierw psia kwestia, tera znowuż ta.. Niedługo dojdzie do tego, że na okrzyk dziecka w rodzaju: "Mamo! Patrz! Pan w czerwonym krawacie!" odpowiadać będziemy: "To nie krawat, synu, to język..." -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Podejrzewam, że zlot "Anek" jest tajemnicą poliszynela :)) A co do siły głosu - wykazuję inną siłę, więc nie muszę niczego udowadniać śpiewając.
|
|
Autor: annamira (80.240.166.---) "ale każda potwora znajdzie swojego amatora" - znalazła i to z Łomży i dlatego będzie śpiewała dla Łomżyniaków "na strzelnicy będę i ja, ale na szczeście naszej Gwiazdy nie będzie". O której godzinie będzie Twój koncert na strzelnicy? Pozdrowienia. elmar1973
|
|
Kolank0 > skąd wiesz, że nie będą chcieli? wredna i pyskata > nie krzycz
|
|
Ryskago, prawie na wszystkie pytania znam odpowiedź, są banalnie proste :], ale nie chce mi się rozpisywać... Nie żartuję! :) elmar1973
|
|
annamira me szare oczęta mimo wielkich starań nie były wczoraj w stanie wypatrzeć Cię w tłumie na strzelnicy :) a może byłaś i ja Ciebie nie widziałem .... ? ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Hindusi zjedzą każdą rasę :-) ryskago też? ryskago: co z tym szpirytusem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |