Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam dobra rae dla powiatowej damy Szydło |
istnieje ;)) w 100 % bynajmniej z moich doświadczeń Powodzenia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam dobra rae dla powiatowej damy Szydło |
Nie bierz kredytu!
|
|
Witam . Pracowałam tam trochę czasu i jestem happy że z tego sklepu odeszłam po 1 znalazłam prace o niebo lepszą o wiele lepiej płatną i o wiele mniej wysiłku co tam katowanie ludzi za małe pieniądze "minimalną krajową". I tego mało jak byłam na urlopie już dostałam wypłate za styczeń za miesiąć w którym pracowałam jak każdy (bez zwolnień ) i robienie za DWÓCH BO NIE KTÓRE POSTANOWIŁY PÓJŚĆ SPECJALNIE NA ZWOLNIENIE LEKARSKIE i to nie tylko ja dostałam tą śmieszną wypłatę dla odczepnego ale wszystkie które postanowiły z tamtąd odejść . a te co zostały dostały większą na zachętę a po drugie chyba większą żeby mieć za co mu spłacać jego długi . A więc chciałam podziękować za nie miłą współpracę i za śmiechu wartą wypłatę . A na temat pana T nie ma co się wypowiadać ponieważ się jeszcze nie chcący zapluje swoją gadką i każdego opluje Pan plujący . Nie życze mu zle ale jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie .. i tylko zadłużeni ludzie wpadają na pomysł z odpowiedzialnością materialną żeby z obcych ludzi ściągnąć i mieć za co swoje długi spłacić a w tym te Audi wzięte na kredyt i na firmę :p Pozdrawiam
|
|
My bierzemy teraz w PKO SA najtaniej nam tam wyszło. A poza tym dobrze iść do doradcy kredytowego jest całkowicie za darmo a wytłumaczy wszystko tak jak w zadnym banku tobie nie wytłumaczą. Jeśli chcesz moge powiedziec Tobie wiecej. Odezwij sie na maila. Pozdrawiam
|
|
czarnulka_88@wp.pl
|
|
Powiem Ci, że warto byś poświęcił swój czas i pochodził po bankach. Odradzam PKO i wszelkie jego "mutacje", bo to się mija z celem, obsługa tam jest z poprzedniej epoki. A biorąc kredyt pamiętaj, że nie musisz otwierać konta za kilkanaście złotych miesięcznie - banku musi zapewnić Ci bezpłatnie rachunek do spłaty kredytu. Ja miałem okazję współpracować z Kredyt Bank i Alior Bank, oba polecam pod warunkiem, że w Kredyt Banku musisz powalczyć o to bezpłatne konto do spłat.
|
|
Jaki kanał z bajkami zniknął, bo ja pierwszy raz słyszę. Trzeba sobie zryty telewizor ustawić.
|
|
Jak się nie mylę to Pani doktor stomatolog na ul.Wiejskiej
|
|
turbodymoman w Policji? Świetnie, miejcie się na baczności BANDZIORY !!! :)
|
|
Na paszport ale tu chodzi żeby wyrobić na kwit od pralni.
|
|
ta policja to we łbie wsyzstkiem poprzewracala, kazdy teraz na łatwizne
|
|
I ja i ja :)
|
|
a wiesz może jaka cena takiej usługi??
|
|
|
wy tak na poważnie czy to jakieś poważne jaja ?
|
|
no właśnie byłem na Wyszyńskiego już dziś;p dzięki wszystkim
|
|
i ja lubię posłuchać morskich opowieści:) chociaż jak kiedyś byłam w Jastrzębiej Górze to dopiero pod sam koniec pobytu znalazłam marniawą knajpkę z drugiego szeregu, w której można było posłuchać i pośpiewać szanty (śpiwniki były na każdym stole). i to było coś: marne jedzenie i picie (wręcz haniebnie marne) ale najświetniejsza zabawa pod słońcem!!! no i fantastyczny właściciel!! pozdrawiam. A
|
|
Ch j Du a Ku wa Ci a te zrozumie tylko Chińczyk
|
|
Podaj email do siebie, mam pare pytan dotyczące tego wyjazdu :)
|
|
|
weź przyklej kartkę na dole monitora i tam będziesz umieszczał swoje posty na temat artykułów, nie róbmy syfu i tam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |