niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Austria wstaje z kolan... Kiedy Niemcy, Francja, Skandynawia?

Ostrołęka studio Tatuażu Łysy Tatto czy jakoś tak .
http://www.lysytattoo.pl/

Parę prac jest też tam na jego stronie mój brat robił i był zadowolony.

Studio Tatuażu Artystycznego i Piercingu
Łukasz "ŁYSY" Żebrowski

11 Listopada 80
Ostrołęka
Mazowieckie
07-410

info@lysytattoo.pl
502 761 958

paplik proste „zasady” w życiu ma:

nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Austria wstaje z kolan... Kiedy Niemcy, Francja, Skandynawia?

a dlaczego nie do kosza-zwyklego kosza.??
oczywiscie, to nie jest odpowiednie miejsce,ale jesli nie ma innej mozliwosci -to dobry i taki kosz!

ja tak caly czas robilam-kupilam kiedys za grosze torebki,papier kuchenny raczej kazdy z nas w domu posiada-i na kazdy spacer z psem chodzilam tak przygotowana.
potem zbieralam i wrzucalam to do kosza.i juz!!!
nic wielkiego!

owszem, byloby lepiej gdyby wladze zapewnily specjalne pojemniki,ale jesli ich nie ma.......no coz ,to nie zwalnia nikogo z obowiazku sprzatniecia po swoim psie!!!!

a ze "to" nie powinno ladowac w zwyklych smieciach......hmm,wiele rzeczy nie powinno ladowac w zwyklych smieciach ,a jednak tam laduje!!!
takie np.pampersy....w nich tez czasami sa tego typu "rzeczy",a jednak nikomu do glowy nie przyjdzie by postawic oddzielne kosze na pampsy!!!

nie jestesmy na tyle zaawansowani technicznie, zeby wprowadzic calkowita segregacje odpadow ,wiec wiele smieci laduje tu gdzie laduje.
inna sprawa ze,polowa wcale by tych odpadow nie sortowala,tlumaczac sie zapewne tym ze.........placa podatki,od tego sa inni ,itd............ !!!

a ja osobiscie uwazam ze lepiej jest sprzatnac po swoim psie i wyrzucic do kosza ,niz zostawiac takie czasami "okazale zamczyska" na chodnikach czy trawnikach!!!!

w koncu w domu tez sprzatamy jesli sie cos wydarzy,wiec czemu to cos zlego na podworku???!!!

ale jesli wiekszosc ma to gdzies.....no coz ,efekt jest taki jak widac.........wszedzie psie "zamki,zameczki,twierdze"!!!!

"piekna" wizytowka....wstyd!!!

dziękuję za wiadomośc mam nadzieję że go odnajdziemy pozdrawiam bardzo nam na nim zależy. gdyby tylko coś więcej pani wiedziała lub gdzieś coś usłyszała to bardzo proszę o kontakt

Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy był to mały pieseki srbrno brązowy z obciętym ogonkiem . Za każdą bardziękuję i serdecznie pozdrawiam

I co? Tylko jeden chętny???? :)))

czy istnieje miłość wirtualna ? ja osobiście nie wierzę że przez internet można się zakochać ale może się mylę

tak

A co to za kombinacje, chcesz kogos na kasę przekręcić ?

ja mam w pko przy rondzie Solidarnosci, ale nie polecam tego banku. bralem tam bo w tamtym czasie 3 lata temu to byla jedyna mozliwosc w lomzy inne banki w lomzy nie posiadaly takiej oferty, teraz z perspektywy czasu wiem ze nie byl to dobry wybor. jak tylko sie skoncza doplaty od razu zmykam z tamtad. zreszta znajomi tez nie sa zadowoleni z obslugi i kompetencji pracownikow tego banku

aa aaa aaa alóminióm szeleźci

liscie spadajom z nieba hu hu bendzie siem dzialo .

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Na pewno to zrobisz u Staniórskiego, Cydzyn lub Łomża-Sikorskiego. A cena to chyba zależy od tego jak bardzo jest zgięta.

przy Pryma jest salon Dacia hehe
jest jeszcze salon Fiat i Daewoo

HAHAHAHA

W sudan san płacisz np za 10 minut a dostajesz zawsze o minutę mniej a to dlatego że gdy już dochodzi ta ostatnia minuta opalania to lampy wyłączają się a powinny chyba wyłączać się na 11 żeby było pelne 10 ... Nie wiem jak jest na innych solariach..?

Wyśmiewa jeden, który widać ma znikome pojęcie o autach. Taki miłośnik vw na skode pluje, cóż...
Miło spotkać klubowicz :P

peroni to piwo produkuje się masowo

To jest albo "Walka o ogień, 20 000 lat później", albo reklama jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego. No bo chyba nie województwa. Lub - jak stwierdził mój kumpel - reklama akcji "Lataj z gołym chu..m".

HAHAHAHA

Ja też dr Leończak :) Idealne podejście do zwierząt nie tylko na oczach właścicieli ;) Polecam !

też będę jechał

HAHAHAHA

czytaj dokladnie :) po pierwsze takie salony sa u nas zbedne, bo to nie znajdzie zbytu, a zarabiac musi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org