Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakaz propagowania komunizmu. Jest podpis prezydenta |
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakaz propagowania komunizmu. Jest podpis prezydenta |
nadzieja matka głópih
|
|
for2na: dzieciaku nie śmieć tymi pomysłami forum. To było modne 25 lat temu ! Twoich rodziców na pewno wtedy taką argentyńską piramidką oszukali. Nie wspominali Ci o tym ? rudy błazen z druhem
|
|
apteka Acer na Wyszyńskiego 127pln
|
|
Let me take you on a trip Around the world and back And you won't have to move You just sit still Now let your mind do the walking And let my body do the talking Let me show you the world in my eyes I'll take you to the highest mountain To the depths of the deepest sea We won't need a map, believe me Now let my body do the moving And let my hands do the soothing Let me show you the world in my eyes That's all there is Nothing more than you can feel now That's all there is Let me put you on a ship On a long, long trip Your lips close to my lips All the islands in the ocean All the heaven's in the motion Let me show you the world in my eyes That's all there is Nothing more than you can touch now That's all there is Let me show you the world in my eyes te słowa tylko zrozumie człowiek o dużej percepci życiowej:)
|
|
Pogadaj, wyjaśnicie sobie więcej, niż myślisz. rudy błazen z druhem
|
|
Cóż...większość Polaków choruje na papafilię.Najwięcej szkół nazwano imieniem Jana PawłaII. Zgroza.
|
|
:)))) masz pomysl :))))) a kto ci cholera kazal ja zameldowac??? to i tego sie pytaj jak wymeldowac:)))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wie ktoś może gdzie można kupić asfalt w workach kładziony na zimno? Pozdrawiam
|
|
A możesz podać jakiś namiar?
|
|
https://www.kierowca.pwpw.pl/ tu se fpisuj dane 9 razy dziennie paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
tel 087 6108430 nazwa produktu to Candervit ,może coś przekręciłem:) Nazwa firmy to ;PRD-EŁK ul Kolonia 1
|
|
W dniu 10.02.2011 zaginął piesek srebrnobrązowy rasy York szczęśliwego znalazcę proszę o bardzo pilny kontakt telefoniczny 601644572 lub pod adres Al. Legionów 32b/9. Nagroda pienięzna gwarantowana. Barzdo go kochamy jego zniknięcie to tak jak by ktoś najbliższy z rodziny odszedł. Jeśli kto kolwiek widział lub wie gdzie przebywa proszę o wiadomość. Piesek ten był u nas od 3 lat. Jest bardzo mały i wesoły , az najmłodzym synem był badzo zżyty. Bardzo proszę o pilny kontakt i z góry jestem wdzięczny za wiadomość. Pozdrawiam. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pzarVezGHO8
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |