Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mam pretensję do PIS |
autostrade bedziesz budowac ? :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mam pretensję do PIS |
nie lepiej kupić nowe majątku nie kosztują
|
|
Internauto, Przemyśl to... naprawdę świetne miasto. rudy błazen z druhem
|
|
dziękuję za wszystkie odpowiedzi!pozdrawiam serdecznie wszystkich:)
|
|
CzarnaMamba77 napisała: Nie przerasta możliwości i nie o to chodzi, że się komuś nie chce! może po prostu nie mam czasu by skupić się na tym, a napisanie takiej pracy zajmuje dużo czasu i trzeba się temu poświęcić jeśli ma wyjść to w miarę dobrze... Ciekawe czy osoby które tak "głosują" że jest to złe itd nigdy nie skorzystały z tego typu pomocy...wątpię;] więc proszę i mnie nie oceniać!!!!!!!!! Chyba jednak przerasta. Jak się nie ma czasu, to się nie studiuje. Poczekam, jak zobaczę ogłoszenie takich panienek: "Dziecko. Podejmie się ktoś urodzenia i wychowania za mnie?" I wytłumaczenie: "Nie przerasta możliwości i nie o to chodzi, że się komuś nie chce! może po prostu nie mam czasu by skupić się na tym, a urodzenie i wychowanie dziecka dużo czasu i trzeba się temu poświęcić jeśli ma wyjść to w miarę dobrze..." Ja będę "głosować", bo napisania swojej matury, magisterki i referatów w trakcie studiów nikomu nie zlecałam. paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |