Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rasistowskie artykuły na 4-łomża |
kazanska 6 kolo karcza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rasistowskie artykuły na 4-łomża |
Przejdź się do biblioteki miejskiej na Długiej, jakieś książki,biografie itd na jego temat powinny się znaleźć.
|
|
A co może Pani o nich wiedzieć jak Pani ich nie znała osobiście .. Z tego co wiem to już od dawna tam są nowe osoby bo tamta załoga odeszła sama
|
|
Fajna jest Kopalnia przy Alei Legionów na przeciw parku.To nie tylko używak,ale także komis.Czasem są tam naprawdę modne i niedrogie ubrania.
|
|
o kturej? mar
|
|
Maskarada.Aha to dlatego takie kolejki widuje przy tym "używaku".
|
|
A tym wszystkim przemądrzałym jak się coś nie podoba to niech zamknął gęby i w ogóle się nie udzielają! Nie prosiłam tutaj o jakieś zbędne komentarze tylko o pomoc.To jest moja sprawa i jeżeli jest taka możliwość to na pewno z niej skorzystam. Re.Ale prostactwo.
|
|
To żeś się kobieto wpierdzieliła :(( Zapomniała się przelogować białogłowa na anonima i dałaś dupy pisząc z prawdziwego nicka. No to teraz już Cię namierzą. Koniecznie zrezygnuj na jakis czas z bezproduktywnych wizyt na solarium czy biegania po galeriach i w zamian bierz się do "smarowania" tej pracy. mar
|
|
Najlepszy uzywak PRYMA !!! the best off:D
|
|
Ja ich zdecydowanie nie chcę. Jeszcze, żeby uczciwie pracowali a to żerują na zasiłkach.
|
|
Zdecydowanie drugie. Ta tłusta cięzarna Czuczonka jest ewidentnie dobrym herbem dla tej fundacji wspierającej leniów.
|
|
Jestem w NOMIE i aby przejść do Netii muszę wrócić do TP SA której kiedyś byłem abonętem ale TP SA mówi że muszę być u nich co najmniej rok aby pójść dalej, gdyż za wcześniejsze zerwanie umowy kara 280 zł i basta. Netia wchodzi wszędzie gdzie jest instalacja (kable) TP SA. Prawdopodobnie jest taki operator który pomija TP SA.
|
|
Dlaczego administracja usuwa niewygodne tematy? Pisałem o pani Ch_j Mitovej dwa razy i za każdym razem usuwali. http://pokazywarka.pl/al72m1/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Listki klonów marzyły, żeby opuścić drzewo. Śniły o podróży. Chciały latać w górze jak jaskółki. Chciały zwiedzać pola, rzeki i łąki. Jesienią spełniły się ich marzenia. Już nie śniły o podróży chodz pięknie latały wokół drzew. Różnokolorowe liście opadły Psy na chodnik srały. Ludzie zrobili porządki w ogródkach. Wykopali warzywa i cebulki kwiatów. Rolnicy zasiali zboża ozime: żyto i pszenicę. A psy dalej obsrywaly chodniki i ulice :)
|
|
:D:D:D
|
|
kup jej samochód, poco jej glupi wisiorek...............
|
|
Popatrz na Claas Lexion.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kiedy maja te pajace otworzyc ten nowy basen już jedno kare zapłacili i co 2 chcą?? matko kto to wszystko organizuje ?? najpierw ze niby szafek niema było i chyba już te szafki wystrugali do tej pory to teraz co?? w ogóle apel do władz które sa nad tym projektem czy to normalne by cala lomza jeździła do Zambrowa na basen bo ten w 10 często niema już pasków to kur*a jest normalne??albo tam jest normalny po 1. basen czysty i w ogóle przejrzysty jasny tylko tutaj w lomży(jeban*) jak byłem to cos ratownicy jakoś kempe włosów wyławiali na ludzi oczach!
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
Ojeciec dyrektor skończ te farmazony i gadaj do rzeczy a nie o jakimś Haczyku... Sie nie mscij że masz w życiu gorzej łajzo zawistna prawidzy ojciec dyrektor z ciebie
|
|
Też ,bym wymienił starą na nową.
|
|
Chociaż za granicą szanują ludzi płacą dobre pięniądze a nie za marne grosze się tak męczyć .. Wiomar to nic więcej jak zakichana dziura
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |