niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Opłata audiowizualna

Zwracam się z prośbą do osób, które mają dzieci, rodzeństwo w SP5 w klasach 1-3, i które są może w posiadaniu podręcznika do języka polskiego (choć teraz to kształcenie zintegrowane...) i mogłyby przepisać wiersz "Klonowe listki" A. Nosalskiego, klasa 2 ;) Z góry bardzo dziękuję i proszę bez zbędnych, głupkowatych komentarzy. Nie masz nic do przekazania-nie pisz!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Opłata audiowizualna

w janeczce na st rynku, na bema obok solarium sudan sun

szukam wszystkiego na temat Jakuba Wagi jego życiu, nauczaniu dokonaniach itd. może ktoś mógłby mi pomóc. z góry dziękuję

dziękuję za szybką odpowiedź ;)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

2. „Klonowe listki”, kl.II, s. 58, semestr 1.
Listki klonów marzyły, żeby opuścić drzewo. Śniły o podróży. Chciały latać w górze jak jaskółki. Chciały zwiedzać pola, rzeki i łąki. Jesienią spełniły się ich marzenia.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Tyle znalazłem :)

Ale czy to jest całość? hmm

Polecam sieć GWOŹDZIEJ, w Łomży są chyba 3 ich sklepy.Najbardziej lubię ten przy kwiaciarni Marzenie.Fajne ciuchy mają też za byłym ,,Witpolem"(teraz jest tam ,,Stokrotka")na Ks.Anny.
A w szmatexach wcale nie ubierają się jedynie ludzie biedni i starsze panie.Ja zdecydowanie wolę ubrania z tego typu sklepów,niż z normalnych.Można ubrać się stylowo,oryginalnie oraz gustownie,a nie tak,jak wszyscy.

Prusa 8 :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org