niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
aparat represji rezimowego rządu PiS działa!!

Super POPIERAM - 500 zł. mandatu za każdą kupę po psie dla jego pana i będzie porządek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: aparat represji rezimowego rządu PiS działa!!

"Mieszkańcy miasta płacą różne podatki i jakoś nie srają, szczają , wyrzucają śmieci przez balkon."

Jesteś pewien, że wszystko widziałeś?

Rozmawiamy o ogóle nie o marginesie

Nord,ale nie przejmuj się ,bo akurat rozmawiasz zmarginesem.Inaczej tych psiarczyków nazwać nie można.

W prezencie wywiercić dziury w uszach na kolczyki.

Popieram..........

?

Jeśli szukasz R6 to łap się za 323 ewentualnie 323, spalanie praktycznie to samo co 2.0 ale za to osiągi o niebo lepsze. Sam posiadałem 2.8 w e46 coupe i szczerze mogę Ci polecić.

Jeśli szukasz R6 to łap się za 323 ewentualnie 328, spalanie praktycznie to samo co 2.0 ale za to osiągi o niebo lepsze. Sam posiadałem 2.8 w e46 coupe i szczerze mogę Ci polecić.

Autor: Donald (---.elomza.pl)
Data: 09-02-11 15:37

ty masz małego wacka, nawet karzełki się z ciebie nabijają jak razem się bawicie

100/100

Tak jak w temacie polecam ten serwis www.apostazja.pl wszystkim osobą mającym dość rządów kościoła osobiście już sam złożyłem taki wniosek w mojej parafii.

Do właścicieli psów : skoro uważacie że płacicie podatek za psa i to was zwalnia z obowiązku sprzątania wiec ja uważam że płacąc za śmieci moge ode.rać się u was przed blokiem i ktoś powiniet to też posprzątać .... w końcu płace za śmieci.
W "cywilizowanych" krajak każdy chodzi z reklamóweczką i sprząta po swoim psie i wstydzie sie jak nie posprzata - u nas odwrotnie

Rodzina zmarłego niekatolika musi poszukać cmentarza komunalnego bądź rozważyć kremację zwłok. Jeśli w danej gminie nie ma cmentarza komunalnego, lub rodzina zmarłego ma grób rodzinny na cmentarzu wyznaniowym to zarządca cmentarza wyznaniowego ma obowiązek udostępnić miejsce grzebalne, zgodnie z ustawą o cmentarzach i transporcie zwłok.

nie dotyczy - posiadam taki grób

ale podobno nie mozna wymeldowac dopuki sie jest malzenstwem, a jesli zrobic z niej kata , podbić sobie oko raz na tydzien i ruszyc dopiero ze sprawą

w tym rzecz ze zona nie rządzi tylko pragne zmiany na lepszy model :)

CZY MOŻESZ PODAĆ KONTAKT TELEFONICZNY?

Małżeństwo tu chyba nie ma wielkiego znaczenia. O ile dobrze kojarzę to według naszego prawa jest tak, że żeby kogoś wymeldować z mieszkania należy tej osobie znaleźć lokal zastępczy. Nie można tak ot wywalić z chałupy :) Wyjątkiem jest chyba fakt, gdy osoba od 5 lat ( nie dam sobie ręki uciąć, że od 5) nie przebywa w danym mieszkaniu.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org