niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szpaka zadziobał PiS

endrico@wp.pl kto pomoż pisac z góry dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szpaka zadziobał PiS

JESTEM PEWNA,ŻE TE KTÓRE ŹLE PISZĄ O TYM SKLEPIE TO ZŁODZIEJKI KTÓRE ZOSTAŁY ZWLONIONE PRZED SWIETAMI. NIESTETY WYSKAKUJE SIE Z ODPOWIEDZIALNOSCIA MATERIALNA NIE BEZ POWODU...JAK KTOS NAKRADL I NAROBIL MANKA TO NIECH SOBIE NIE MYSLI ZE KTOS BEDZIE ZA TO POZNIEJ PLACIL.KOLEJKI TAM SA ZWASZE PRZY KASACH BO TE KROWY KTORE MOGE WYMIENIC PO NAZWISKU TYLKO UDAWALY ZE COS ROBIA. PROSZE UWAZAC NA TAKICH PRACOWNIKOW NIEUCZCIWYCH... PRZESTRZEGAM WSZYTSKICH I NIE CZYTAJCIE BREDNI LUDZI KTORZY SIE MSZCZA.JA SIE WCALE NIE DZIWIE WLASCICIELOWI ZE WPADA W SZAL,KIEDYS TEZ PROWADZILAM WLASNA FIREM I WIEM CO TO ZNACZY..

slyszalem ze jest romantyczna i czysta

inaczej bym nie polecał.

:) tez tak bym zrobila

wysrał sie goły na rog stodoły.haha...

Śmieszy mnie to całe zamieszanie. Widać, że albo kobieta nie ma szczęścia w życiu, albo jest wyjątkowo jak już ktoś wspomniał wrednym babskiem. Nie wierzę, że nie może sobie znaleźć partnera, nie wiadomo jakiej urody by była to facet i dla niej by się znalazł. Znałem jedną dziewczynę wtedy jeszcze, co też niby szukała faceta, miłości etc. ale gdy po dłuższej rozmowie okazało się, że szuka wrażeń i w dodatku frajera co by jej dzieciaka zrobił i płacił alimenty, to pomyślałem sobie, że z głową coś nie tak ma.

Więc reasumując Droga cudownie mi, zmień nastawienie, albo będziesz starą panną. Mimo wszystko, życzę powodzenia.

Swoją drogą ile to jurnych facetów się odezwało, co by tylko waliło w ciemno za jedną anonimową, znaną tylko z imienia osobą. Nie ośmieszajcie się. Wyjdźcie na ulicę, niedługo będzie ciepło, dziewczyny będą zakładać kiecki, chcąc zwrócić na siebie uwagę, to okazja na zapoznanie się.

MILANO??

To chyba jakiś nowy??

haahhaahah milionerem,

Ja tam wolę trzy naturalne zapachy z ...

z du.pa

Chłopcy wyluzujcie, nie było tematu

Dobranoc:)

Ty nie jesteś beznadziejna;-)))Główka do góry.Tego kwiata to pół świata,na pewno go znajdziesz,tylko nie tutaj;-(

mój głos - Jak piesek szanownego Pana/Pani nasra to szanowne Państwo niech posprząta. Mieszkańcy miasta płacą różne podatki i jakoś nie srają, szczają , wyrzucają śmieci przez balkon.

Profesor kłopoty ze zrozumieniem tekstu?
Chyba zacznę pisać normalnie bo ludzie nie jarzą ironii.

Jestem za tym ,żeby każdy cham czy chamica posprzątał/ła po swoim psie.
Teksty w stylu,że to nawóz są śmieszne.W chałupie też nie sprzątacie po sobie?

Podbite oko itd. to słaba opcja musiał byś znaleźć świadków na żonę kata

a ja seplenie

a jak ci nie sciagnal na czas to co????????? bedziesz sie smial?????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org