niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Olewanie PiSlamskiej propagandy

No dobra, już dobra.
Jak wymagać od głupich poloków sprzątania po psach, jak oni nawet na przejściu pieszego nie przepuszczą, o wywożeniu śmieci do lasu nie wspomnę.

Ech wy głupie poloki, na zachodzie naszego kontynentu utrzymanie psa jest droższe od utrzymania człeka. Tam nie ma problemu bezpańskich psów, "srania", udręki zwierząt, "hodowli po rodowodowych rodzicach". Jak to możliwe, że łomżyńskie dziady mogą mieć psy i później nie stać ich na 80 PLN rocznie? To co dajesz jeść temu psu? Resztki z talerza? Jak go odrobaczasz?

Głupie poloki - ja wam powiem jedno: zanim kupisz psa, zastanów się osiem razy, jeżeli masz coś w tym swoim głupim polaczkowatym łbie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Olewanie PiSlamskiej propagandy

zerwij z nią na walentynki albo powiec że masz inną

No i nie chce mnie , szkoda, jestem prawie idealny :(:(:(

ktoś-coś proszę o email :) jestem zainteresowana. Nie jestem zazdrośnicą, podzielę się

staropanieństwo nie ma żadnych zalet - nie zrzędzę a i to powiedzenie coś o Tobie już mówi myślę że z Twoim charakterkiem to żaden facet nie wytrzyma ale jak chcesz być starą ciotą to twój wybór.P.

sexoholik masz rację :( Oferta nieaktualna

Miłego wieczoru

Treść jest ukryta

Wystarczy kilka cytatów, na które nie uczyli odpowiedzi na spotkaniach ŚJ i papliki nie wiedząc co pisać. :)

Wcześniej kłamał, że Sąd Najwyższy w Rosji uchyla zakaz działalności sekty Świadków Jehowy w Moskwie.
Zauważcie, jak przemilcza własne kłamstwa. Tego ich uczą, jak udowodnisz, że kłamią, to starają się wrzucać inne tematy dla odwrócenia uwagi.

http://www.psychomanipulacja.pl/art/bylam-swiadkiem-jehowy.htm

Manipulacja to powtarzanie, że to ktoś "przezywam" świadków sektą, choć każdy czytający to co zacytowałem wcześniej widzi, że to oficjalne nazewnictwo ŚJ przez sądy i organizacje europejskie zajmujące się m.in. prawami człowieka!

Można by cytować wiele opisów rzeczywistego obrazu tej sekty. Nawet w kabaretach śmieją sie, że jak kończy sie kasa na Brooklynie starszym ŚJ, to zapewne niedługo ogłoszą kolejny koniec świata. Stąd od początku istnienie ŚJ już kilkanaście razy ogłaszali oni koniec świata. Następy jest zapowiadany na 2034 rok...:)

Czym najczęściej się zajmują...

http://www.youtube.com/watch?v=JSoZ8XsCtK4#t=1m37s.

----------------------------------------------------------------------------

"Kryzys sumienia"

Książka doskonale pokazuje jak działa ta organizacja... Nie każdy ma świadomość, że w organizacji Świadków Jehowy ważniejsza jest lojalność wobec organizacji, niż wobec Boga. Organizacja wymaga od Świadków bezwzględnego posłuszeństwa. Nie wolno im myśleć inaczej niż naucza Strażnica, nie wolno im być za bardzo "światowym", nie mogą zadawać się z odstępcami. Świadkowie myślą, że ich nikt nie zmusza? To niech odpowiedzą sobie na pytanie co się stanie jak przestaną głosić to czego uczy Organizacja, lub ujawnią swoje wątpliwości co do nauk przez nią głoszonych? Każdy Świadek i nie tylko powinien przeczytać tą książkę. Myślę, że wielu z nich przejrzało by w końcu na oczy i zobaczyło, że organizacja wcale nie jest taka jak ją opisują własne publikacje.

Książka to potwierdzenie tego, czego się domyślano. Jest to obraz dobrze prosperującego przedsiębiorstwa, jakim jest w istocie firma z Brooklynu, ze wszystkimi jego atrybutami. Walka o władzę, eliminowanie rzeczywistych czy też urojonych przeciwników, szarganie godności ludzkiej, upokorzenia. Co ciekawe, ŚJ nie chcą nic słyszeć o tej książce, zakładając a priori, że to dzieło Szatana.

Książka warta przeczytania w dokładny sposób Pan Franz opisuje struktury oraz sposoby jakimi posługują się świadkowie w celu nabierania ludzi......"religia" którą znamy z dobrej strony posiada wiele brudu za paznokciami...

sexoholik

tobie to tylko starego wycirusa dać a nie młodą dziewczynę :):):)

Mydlarnia łomżyńska na ul. Krótkiej

gud maszine

Zapraszam.

nie slucham

a gdzie sprzedają mandarynki na kilogramy ?

rudy błazen z druhem

Autor: paplik (---.elomza.pl)
Data: 09-02-11 16:26

Re: szczebiotka

Mój znajomy powiada, że "nogi są nieważne, bo i tak na bok, najczęściej, idą..."

Paplak

Czasem mnie Diabeł kusi by uwierzyć w Boga

dzieki

Chcę przypomnieć że trwaniki zgodnie z obowiązującym prawem nie są już tylko ozdobą. Każdy może wejśc na trwanik i np pograć w piłkę czy poleżeć. Więc nie życzę sobie psich kup na trawnikach. Zresztą co to za kultura. W piaskownicach też kupy, a potem małe dzieci chodzą i bawią się w tym piachu. Ile to włąścicieli psów puszcza je luzem, bo to mały piesek nikogo nie pogryzie. Zastanówcie się, bo niedługo śnieg to przykryje, ale jak przyjdzie wiosna to znowu będzie powtorka z rozrywki.

Pozdrawiam.

Błazenada godna pożałowania - te wasze wypociny prowincjonalnej filozofii

a co pisze na nim AUDI?? :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org