Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program wyborczy Mariusza Chrzanowskiego |
moj maz mnie nie rozumie , ciagle awantury jestem rozgoryczona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program wyborczy Mariusza Chrzanowskiego |
tan bar powinien istnieć bo serwuje tradycyjne tanie polskie dania a znawcy od kebabów , pizzy itp. niech milczą. W Alicji za 10-15 zł. można zjeść pyszny obiad !!!
|
|
W 4 Pory Roku jedzenie dobre, ale do czasu az sie cos trafi, pewnego dnia poszlismy ze znajomymi na obiad i kawe niestety doznałam szoku jak po zamówieniu mojemu synkowi tostów z dżeme okazalo sie ze tosty od spodu były całe zapleśniałe. Szok ... kiedy kulturalnie zwróciłam uwage kelnerce zabrała talerz i tyle, nie umiała sie nawet zachować. Od tamtej pory juz tam nie jadamy bo nie wiadomo jakiej swieżości mają produkty. Nie polecam !!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
kiedys tam pracowalam, warunki pracy byly kiepskie i nastawione na profit maslanki miejskiej ktora tam miala swoje akcje wstyd!
|
|
spojrzałem na datę założenia tego postu a to czerwiec 2010 , to ty "cudownie_mi25" do tej pory chłopa sobie nie znalazłaś to musisz być wredną babą
|
|
Może trafiała na wrednych typków??
|
|
dluzsze nogi a przy tym buty na obcasach, skromne marzenie, wieksze oczy i ladne dlonie,
|
|
Thomas może to Ty masz racje :)
|
|
Tygrysku :) jeszcze żadnego nie złapałam;)
|
|
WY SIĘ ŚMIEJECIE, ALE JEDNEMU TO NOS WICHURA SKRZYWIŁA W LEWO. CO WY MYSLICIE TO TRAGEDIA.
|
|
Dziękuje :P
|
|
Sexoholik a Ty jak masz na imię
|
|
Kupiłeś czy tylko wdychałeś cudne zapachy ? Ja zapytałam jak wam się podoba i co sądzicie. Czytając Twą odpowiedź mogę być pewna że nawet nie wiesz co i jak z tym sklepem !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |