Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A więc wojna coraz bliżej. |
W linku jest wykres WIG na przestrzeni 15 lat można sobie zobaczyć jak to jest z tym okresowym strzyżeniem. @brak nicka – „fachowcu” od analizy technicznej co ty byś doradził takiemu szaraczkowi jak ja? http://www.bankier.pl/inwestowanie/narzedzia/tech/index.html?from_form=yes&moreless=ndef&symbol=WIG20&draw_style=line&volume=yes&type=MAX&min=60&display=150&chart=&n=14&indicator= @Brak nicka – ty sprawdź kiedy na giełdzie było 15 spółek, i kiedy ja zamknąłem rachunek wtedy sam sobie odpowiesz czy ja straciłem czy ja mogłem zarobić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A więc wojna coraz bliżej. |
Treść jest ukryta
|
|
to jest mentalnosc polska i brak kultury osobistej,a poniewaz mamy wolnosc slowa ,kazdy moze nazywac to jak chce-nawet "brudasy" . pewne rzeczy wynosi sie z domu.ja wychodzac na podworko ze swoimi dziecmi,tlumacze im,ze te "zolte pojemniki" to nie atrapy!!!tam naprawde mozna wrzucic smieci!!! niestety,wielu rodzicom na tym nie zalezy i sami rzucaj smieci na chodniki,trawniki.....a poniewaz nie daja przykladu dzieciom-to dzieci tego tez nie robia i rzucaja swoje smieci ,tam gdzie akurat stoja-to nic ze metr dalej jest kosz!!! ale jesli chodzi o sraki -to niestety nie masz racji!! jestes wlascicielka tego psa i ponosisz (powinnas przynajmniej) odpowiedzialnosc za to co on robi. wedlug twojej logiki -to za jakis czas ,jak juz bedziesz miec te, radosnie rzucajace papierki po lizakach dzieci-tez nie bedziesz tego po nich zbierac....???skoro po psie jest ci ciezko sprzatnac??? ciekawe,ciekawe.... ja po swoim psie sprzatalam-nawet moze przez szacunek dla innych,malych dzieci-bo wiem sama, jak to jest, jak musze slalomem ze swoimi chodzic chodnikami. i uwierz mi -to nie jest nic trudnego sprzatnac po swoim psie!!! ale pewnie, lepiej jest tylko narzekac ze u nas syf,niz samemu sprzatnac cos po swoim domowniku!!!! bo chyba kazdy kto mial,ma psa uwaza go za swojego domownika????!!!
|
|
a ja sam sobie daję : -1 I ma was wszystkich baaardzo głęboko :):):):):) Poza 3 osobami :):):):):)
|
|
powaznie biora tu ludziz$ za baranow
|
|
Treść jest ukryta
|