niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezpłatne lieki :)

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezpłatne lieki :)

Treść jest ukryta

,,Czemu ludzie ze wsi tak nienawidzą drzew, zieleni i zwierząt? To oni właśnie są na tych stanowiskach i wydają decuzje o niszczeniu drzew.,,

Takos dobrze to napisałeś !!!

i tak chyba najlepszą reklamą dla naszego miasta jest wjazd od strony Ostr. Maz. (stan nawierzchni drogi), zresztą ul. Zjazd i droga przy stadionie też nie jest dużo lepsza, więc może by się nad tym zastanowić..? Wydaje mi się, że w pierwszej kolejności należałoby zadbać o jakąś obwodnicę, żeby ruch w samym mieście był trochę łatwiejszy i spokojniejszy no i żeby coroczne remonty ulic nie pochłaniały pieniędzy, które można by było inwestować w coś bardziej pożytecznego. Takie jest moje osobiste zdanie.

Myślę, że 'brudasy' to za dużo powiedziane. Krisst OFF, a czy licząc kupki zauważyłeś ile śmieci leży na łące przyległej do Twojej ukochanej zasranej ścieżki rowerowej? Jak już ktoś wcześniej wspomniał, pomyślałeś ile bezpańskich psów wali na chodniki w całym mieście? A propos rzekomego nie srania ptaków, zwróciliście uwagę na chodnik przy parku koło drzewnej, bądź koło szkoły muzycznej? Latem ptasie kupy tworzą tam wręcz dywan. To samo na starym rynku, stado gołębi wali na cały skwerek. I co w związku z tym? Czy miasto jako szczęśliwy posiadacz tychże gołębi powinno biegać z wielkim worem pod gołębiami i łapać ich gówna? Nie popadajmy w paranoje. Tak was razi widok psich odchodów, a nie widzicie jaka kupa śmieci nas otacza i tak tak drodzy Panowie i miłe Panie, wasze dzieciaki bawiące się w obesranych piaskownicach wręcz odczuwają wielką radość mogąc wypierniczyć papierki na ziemię po lizaczkach, którymi ich raczycie. Na każdym zasranym osiedlu zobaczycie góry śmieci, a uwierzcie, że psia kupa rozłoży się szybciej niż puszki po imprezach gówniarzy pod blokami. Zauważmy w końcu, że to coś więcej niż psie gówno robi z naszego miasta wysypisko. Każdemu zdarzyło się, bądź się zdarzy wejść w psie gówno, więc szanowny założycielu tego tematu zamiast nosić głowę w chmurach i wierzyć, że coś się zmieni spójrz pod nogi bo tam zapewne leży świeżutka i ciepła psia sraka.

PS. Brudasem nie jestem, kąpię się codziennie. Mój pies jest kąpany 1 w tygodniu. Trafniej dobieraj epitety. Dopóki nie postawią koszy gdzie swobodnie będę mogła wyrzucać kupę mojego psa, mój pies będzie walił na łące. Ot co.

Na zdrowy chłopski rozum w jakim innym klubie w Łomży trenuje ponad 200 osób? Dla takiego klubu ,z takim zapleczem miasto powinno robić wszystko by te dzieciaki się rozwijały tym bardziej,że talentu im i nie brakuje ,a możliwości są bardzo duże.Innym klubom się również należy jak już się dzieli pieniądze ,ale potencjał ,osiągnięcia i ilość członków powinna mieć tutaj kluczowe znaczenie.Pod tym kątem ŁKS i lekkoatleci są bezkonkurencyjni z tym ,że tych drugich jest zdecydowanie mniej i nie potrzebują oni jakichś ogromnych sum.Te 200 tysięcy to powinien być śmiech dla samorządowców.Wydają dziesiątki razy tyle na jakieś inne beznadziejne programy bez realnego sukcesu.
Co do MOSiRu to jest jawny przykład marnotrawienia pieniędzy.Czy wy sobie zdajecie sprawę ,że tam pracuje ze 300 osób? Ferie ,dla dzieci zrobili - wyścigi na workach , turniej na sali... Ja sam bym zorganizował takie ferie bez żadnych nakłądów finansowych.To jest wstyd!
Dla zarządu Łomżyńskiego Klubu Sportowego należą się brawa za to ,że wkładają swój czas i pieniądze by te dzieci trenowały oraz zawodowcy osiągali sukcesy.

to jest głupia dyskusja. Nie podlega żadnym wątpliwościom ,że pieniądze przenaczone na tego typu działalność przyniosą określone pozytywne efekty. Nawet gdy jak to niektorzy określają przyjdą i dra more na trybunach to niech drą . Lepiej aby robili to na trybunach niz na ulicach miasta. Poza tym daje to jakis młodym ludziom cel , jakąs wspólną myśl wokół ktorej mogą sie jednoczyć czynić jakieś działania. Czy jedynym słusznym celem w tym mieście ma byc uczestnictwo w działalności domu katolickiego ? Są pieniądze na rózne pierdoły , na kościół a na funkcjonowanie klubu raptownie nie ma. To jest śmieszne. Nikt tu łaski nie robi te pieniądze na ten cel się należą. Stać jest radę na rozdawanie lekką ręka miejskiej kasy i łaski nie robią aby teraz dać kasę na ten klub.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Zainteresowanych proszę pisać na email: cudowniemi25@wp.pl

;) pzdr

dobry temat :)
ja chcialbym schudnonc bardzo bo mam brzuh jak byum polknol pilke lekarsko .

:) chciałbys

Idź do Kafeterii w piatek tam na żywo grają chłopaki shanty co tydzień.

andre ty chyba w bagażniku podróżujesz i dlatego ci ciasno, ale jak się siada za kółkiem są pewne różnice, uwierz...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org