Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto za to płaci? |
zupełnie mnie to nie interesuje .... nie oglądam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto za to płaci? |
tysiace psow na sekunde sra, a ty mowisz o glupich pojedynczych przypadkach. Wiem ze masz psa inaczej bys tak nie buzowała się, przytulac kazdy by chcial ale sprzatnąc to nie ma komu. Lauracrow1 zastanawialas sie chociaz raz co sobie o tobie ludzie mysla jak widzą ze twoj pies zalatwia sie a potem idziecie dalej.... zostawiajac to.... to swiadczy o tobie, pewnie w oczach sasiadow jestes brudasem ale o tym nie wiesz ?
|
|
śmiem twierdzić ze co najmniej połowa ludzi (którzy ukończyli uczelnie) nie powinna nigdy tam się dostać ... żenada a Redaktorek ma racje !!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Popieram Autora tematu
|
|
Dodam, ze ja jestem generalnie przeciwny MLM w takim wydaniu, a nie samemu inwestowaniu. Inwestowanie jest dobre, tylko dla mnie podstawowa zasada jest to, ze inwestuje sie w to, na czym sie zna. Wciaganie przypadkowych ludzi w takie zabawy, moze sie dla nich skonczyc zle. Manipulowanie nimi i wmawianie, ze nauczycie ich inwestowac, sluzy tylko Waszym celom. Opowiadanie historyjek jak to "wplacilam tylko pieniadze, nawet sie nimi nie interesowalam i zarobilam 30%" to obiecywanie gruszek na wierzbie. Gdyby tak bylo, to wszystkie Wasze zabiegi bylyby zbedne, bo ludzie sami ustawialiby sie w kolejkach jak za komuny, zeby tylko predzej sie zalapac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |