Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Łomży \"błyszczy\" w TVN |
Nastąpiło nieporozumienie, ja mówiłem o tym konkretnym przypadku osrania ścieżki bądź drogi rowerowej jak kto woli. Ty mówiłeś sytuacji w ogólnym ujęcia, nie odnośnie tego jednego konkretnego przypadku, nie musisz się od razu denerwować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Łomży \\\"błyszczy\\\" w TVN |
ale jak skoro nie moge otworzyc samochodu
|
|
Z kluczyka nie idzie otworzyć? Jak masz rozładowany akumulator to otworzysz z kluczyka i jak podładujesz akumulator to wyłączysz pilotem alarm.
|
|
Czesiek,a tobie kalesony zerwało.
|
|
one wszystkie to sa łapowki... przez duże ł
|
|
Motyw rycerza i rycerskiej walki w wybranych tekstach z różnych epok - – serio i parodystycznie. Omów temat na podstawie wybranych utworów. Chcesz pracę na taki temat? jak coś to pisz na gg 2700539
|
|
do wszystkich ta osoba która założyła ten post czyli "Paula11" robi z nas w balona , tu nie chodzi o samochód tylko o zrobienie z nas idiotów KONIEC Z ODPISYWANIEM !!!
|
|
Tzn mam na myśli, że z tej pracy możesz wiele skopiować i mieć gotową do swojego tematu. Dodam, że praca zaliczona była na 20pkt
|
|
_mały_ uraziłem? Przepraszam. Ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem napisać to co napisałem czytając Twoje posty.
|
|
Nowy nabór do sekcji Krav Maga Zajęcia odbywają się w wtorki i czwartki w Szkole Podstawowej nr 2 ul.Piękna 2 Grupa dorosła początkująca - 18.30 - 20.00 Grupa Krav Maga Kids - 17.00 - 18.00
|
|
|
Witam was nie wiecie moze gdzie moge zrobic badania " psychologiczne" bo dostałem skierowanie z komendy gdyz uczestniczyłem w wypadku drogowym z mojej winy... niestety ...
|
|
to dobra oferta polecam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
@dran- szacuneczek, za wykonanie dobrej roboty. Moim zadnie, te wszystkie instytucje finansowe to jest jedna wielka”pijawka”na ciele ludzkości, wliczając w to giełdy, banki, etc... Proszę zwrócić uwagę jak funkcjonuje giełda ( powiedzmy warszawska ), przecież to jest najnormalniejsza w świecie”piramida finansowa”, kiedy jest hossa?, wtedy jak inwestorzy chcą kupować akcje, czyli jak jest dopływ świeżej gotówki przez cały czas. Jak wiadomo co jakiś czas, są takie spektakularne sprzedaże dobrych akcji po niskim kursie ( o czym mocno”niezależne”media strasznie się rozpisują ) , celem tego jest jak największa liczba”leszczy”zagonionych do sieci z której nie ma ucieczki. Następnie ktoś w N.J, bądź w Londyńskim City, podejmuje decyzję o”strzyżeniu baranów”, i wycofuje z giełdy warszawskiej 50 miliardów $, w tym momencie zaczyna się paniczna wyprzedaż akcji, tylko jest mały problem dla”leszczy” bo nikt ich akcji nie chce kupić. Drobni inwestorzy z dnia na dzień widzą jak ich fortuna topnieje. Następnie jak akcje osiągną dół,”inwestorzy” z N.J lub z Londyńskiego City spokojnie”inwestują” znów w warszawską giełdę 50 miliardów $, i cierpliwie czekają parę lat do następnego”strzyżenia baranów”. I to się odbywa tak cyklicznie co parę lat
|
|
Bardzo dobra rzecz dla całej rodziny. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |