Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego osiągnęliśmy 2-cyfrowe bezrobocie? |
Ale mi trzeba miekszania, a nie pokoiku (który zapewne jest chłodny ale zimą a zapach skarpetek jak sądzę nie-do-wytrzebienia!), może być płatne za rok z góry... W swoim czasie zwrócę się do Cię o pomoc. Mogę :)?? To po co łazisz po urzędach jak pracę posiadasz?? Jedna Ci mało, Ty pazerna Istoto?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego osiągnęliśmy 2-cyfrowe bezrobocie? |
sumo masz racje: O ŁKS-ie zaczynają sie wypowiadać ludzie którzy nie mają o piłce zielonego pojecia. Spiero- najpierw piszesz jakies brednie o stadionie, teraz o piłkarzach. Zastanow sie najpierw bo tylko siebie osmieszasz
|
|
26 lipca planujemy zrobic "zlot anek w lomzy " Jezeli jestes Anna lub Hanna ,a podoba ci sie ten pomysl i chcesz uczestniczyc w tym zlocie to skontaktuj sie ze mna madaman@poczta.onet.pl lub piszcie mile imienniczki tu na forum o swoich pomyslach na udane imieniny :-) anka
|
|
SPROSTOWANIE |
Myśli że Ojciec naszego trenera bedzie trenerem Wisły to jusz oda półowe zawodników dla synka <HAHAHA> .
|
|
kiedy będzie można już posłuchać radia Eska zamiast radia plus łagodne przeboje.Od kiedy będzie one dostępnę na naszym terenie bo nie mogę się już doczekać .Wiem że już były jakieś podpisy umowy
|
|
około 1000zł + 10 wizyt po każda 50 złotych(na Korczaka ok 100złotych), wizyty to np. wymiana jakichś gumek, ściśnięcie aparatu, wymiana części itp.
|
|
cos podejrzane te wyniki 153. Bartosz Matusiak (Katolickie Radio Ciechanów) 154. Cezary Szymanek (PiN Warszawa) 155. Konrad Ganzke (Bab Łomża / RPM) 156. Jakub Czerniak (Akademickie Radio Centrum Lublin) Ganzke a kto to? Nigdy nie slyszalem zadnej audycji a tu prosze na setnym miejscu.
|
|
A będzie i jednocyfrowe. |
VECTRANET. zadnych limitow, tani i zawsze wszystko dziala. tylko trzeba miec kablowke w vectrze. zalozenie 1,22 chyba teraz
|
|
ja polecam szybki jakis :D " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
W Stokrotnym butiku wypatrzyłam śliczną romantyczną sukienkę - była jak mgiełka poranna, ech... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Dobrze,że powstaje pielęgniarstwo w Łomży,a tym bardziej na uczelni państwowej.Mimo złej sytuacji służby zdrowia zaczyna brakować "fachowców" w tym kierunku!!!W końcu zaczyna cos się dziać.Pozdr dla starujących na studia ! rudy błazen z druhem
|
|
No sory pomyliłem sie oni słuchają takie grupy 666 Fm " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
coraz realniej zaczyna wygladac ten zlot juz w ratuszu sie tym zaczynaja zajmowac i kino mysli o sciagnieciu jakis dobrych filmow do pokazu plenerowego .......... bede informowac na biezaco jak sie rozwija sytuacja pozdrawiam ps .i my juz kapelusze szykujemy ;-)
|
|
Do kitu! Złodziej może narazić Ciebie i innych na poważne straty i szkody. Na złodzieju zarobi tylko Państwo a straci społeczeństwo, bo złodziej musi skądś wziąść żeby się utrzymać siebie i Państwo. Prostytutka za opłatę w zależnosci od rodzaju usługi może Tobie zrobić co najwyżej dobrze, chyba że nie wykażesz się męskością to najwyżej oberwiesz majtkami po twarzy. Możesz mieć później tylko ujmę na męskim honorze. Jak będzie zalegalizowana to możesz zaskarżyć ją za źle wykonaną usługę do Sądu Pracy lub PIH-u. Pozdrowienia.
|
|
Tak, ale ta cena... Mogłaby być cholera niższa...
|
|
no mogłaby ale nie była....
|
|
...słuchamy.... :) rudy błazen z druhem
|
|
Przeczytaj temat na pierwszej stronie Forum Ogólnego "Znowu o pieskach", tam jest dużo napisne na ten właśnie temat łącznie z ustawą nakazującą sprzątanie po swoim piesku. Tylko nie ma kto egzekwować tej ustawy. Straży Miejskiej łatwiej pochodzić po płatnych parkingach i wsadzać za wycieraczki upomnienia za niezapłacone parkowanie. Pozdrowienia.
|
|
Zdążyłem tylko obrazek naszkicować na kartce A5 w kratkę. Może być?
|
|
juz dawno on nie spiewa:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Robson.... nie rozumiem problemu.... rondo to skrzyżowanie o ruchu okrężnym na którym pierwszeństwo ma ten, który się właśnie na nim znajduje ( :) - ale to brzmi! :) ) ...na każdym rondzie działa to tak samo.... ...a może wolelibyście coś takiego? i więcej: http://www.swindonweb.com/life/lifemagi0.htm
|
|
hehe, spiero ty chyba za madry nie jestes? ciekaw jestem jak ty sie czegos kiedys dorobisz i cie okradna, chcialbym to zobaczyc :] ale sadze ze ty najwyzej mozesz okrasc a nie sie dorobic :] pozdrawiam
|
|
ludzie nie pytajcie się o opinie w tej sprawie władz miasta bo one mają w tej sprawie jedne tylko zdanie ,że budować. Popytajcie innych specjalistów ,policji drogowej. Jak wiem oni w sprawie budowy tych rond mają całkiem inne zdanie i jak wiem nie są za tym pomysłem budowy
|
|
forpol -jasne ze chca budowac ,jest kasa a niema jak jej ruszyc.A tak z przetargu sie ostanie ,na materiałach sie ostanie.....ktos se znowu chałupke wybuduje.Niech sie wali niech sie pali ,ale budowac trza.
|
|
Mało osób jest z zainteresowaniami hip-hop u . A co do K44 to jak ktoś coś wie to niech mówi :) Mówie wam zajebiscie było na Snoop Dogu ;]
|
|
tu proponuje sprawdzić, może Zbyszko w Nowogrodzie albo coś bliżej http://www.4lomza.pl/index.php?k=110
|
|
Hotel w bazie PKS-u, słyszałem że najtaniej w Łomży i całkiem dobre warunki :)
|
|
A zwrociliscie uwage na to, jak parkuja? Np pod Mc Donaldsem. nawet kiedy na parkingu jest masa miejsca wielu warszawiakow musi wjechac przednimi kolami na chodnik :) Albo postawic autko na chodniku obok akwarium dla dzieci :) Mistrzostwo swiata :)
|
|
Mam nadzieje że bedzie mniej tych warszawiaków ale nawet dziś rano jak jechałem to na rondzie koło Poloneza jechał warszawiak i na samym środku ronda jak jest zjazd na ul.Wojska Polskiego , ustał na środku wzioł mape i pojechał dalej bo napewno zobaczył znak ( Objazdu dla tirów i myślał że Al.Legionów nie dojedzie do swojej ukochanej warszawy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A czy to będzie usprawiedliwiało kierowcę samochodu któru potrąci takiego bezżarówkowego rowerzystę? Są jeszcze inne źródła światła.
|
|
Rysiu mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja ku temu :) Pozdrawiam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Może być, i to nie byle jaka (okazja rzecz jasna:)). Niestety, chyba nieprędko to nastąpi, ale kiedyś na pewno...:))
|
|
taaaak , a łomżyniacy to dopiero szofery...... Qrwica mnie bierze jak ruszają spod świateł, emeryci melexami dynamiczniej sie poruszają. A spotkać takiego w trasie ..... Jedzie maluchem, lub dużym fiatem przy osi jezdni i ani myśli nawet TIRa wyprzedzić, bo prędkość przekroczy, a zjechać to już w ogóle zapomnij. To se narobiłem......
|
|
Czemu londyńczycy ? jak ja jechałem w Białymstoku albo w innych miastach to jade prawym pasem jezdni :) no chyba że wyprzedzam no to się nie dziwta bo poboczem tira nie wyprzedze, ja jak jestem w trasie przyznam się że nieraz jade więcej niż można np: przez wioske jest ograniczenie do 50 km/h to jeśli jest pusta droga albo w normie bezpiecznie to jade np: 80 km/h mam prawko 5 lat ale dopiero od 2 lat tak naprawde jeźdze samochodem bo wcześniej nie miałem i często jade przez Grajewo,Augustów i ta trasa ostatnio została naprawiona w 70% i w niektórych miejscach np w taki dzień jak Poniedziałek godz.18 można jechać 100 km/h i to nie jest szaleństwo moim zdaniem ponieważ warszawiacy w piątek kiedy jest duży ruch to pędzo wiecej niż 100 i na trzeciego jado. Po mojej jeździe a warszawiaków albo Białostoczan oceńcie kto jest warjatem a kto londyńczykiem a kto jest kierowco współczesności ? Jeszczem dodam że ani razu mnie policja nie złapała ani nie jeździłem po alkocholu wiec po moim opisu jazdy oceńcie jakim jestem kierowco. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Gdyby to było prawda ,to zastanawiałbym sie czy ty przypadkiem nie z policji.Tylko bez obrazy panie kibic.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ode mnie i tak nie beda chcieli ;)
|
|
Nie odbiera z dworca. A szkoda. :-)
|
|
Ano warto, warto...:)
|
|
Przeczytajcie temat "Rowerki bez światełek" lub temat na stronie, link poniżej: http://www.lomza.pl/bip/index.php?wiad=2551
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |