niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy autorzy tekstów na portalu sa nieszczesliwymi ludzmi??zawsze im cale zycie nie pasuje??

będępytał:" A i szukaj do 230tyś km przeniegu bo powyżej to już złom ;)" jak będzie 229 tyś miał to jeszcze dobry czy już pod złom się zalicza? a jak z 350 tyś bedzie licznik cofnięty do 150 tyś to jak to kwalifikować, złom czy nie złom?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy autorzy tekstów na portalu sa nieszczesliwymi ludzmi??zawsze im cale zycie nie pasuje??

Wk***iają mnie ludzie, którzy do takich aut jak np BMW wstawiają instalację LPG. Nie stać cię na paliwo? To po cholerę kupujesz auto? To po cholerę kupujesz BMW? Po cholerę kupujesz 2.0?

Re: Czy autorzy tekstów na portalu sa nieszczesliwymi ludzmi??zawsze im cale zycie nie pasuje??

Po cholerę kupujesz mieszkanie z balkonem, jak teraz chcesz go zabudować? O ile mi wiadomo, to robotnicy specjalnie, robią coś takiego niezabudowanego co się nazywa balkon, to co jest zabudowane to pokój.... 0.o

Embraer jesteś meską szowinistyczną świnio . Nie umiesz nawet zabłysnąć intelektem

Widzę że każdy tutaj zna się na motoryzacji bardzo dobrze. Tylko jest jeden problem marka BMW nie stosowała silników w układzie V. A tym bardziej V6. Zdarzały się V8 wyjątkowo. Wogóle BMW tylko stosuje silniki rzędowe widocznie mają takie przywiązanie do tradycji.

Sklepy z herbatami w Łomży są dwa, sama jestem stałą klientką jednego z nich. Ale czy trzeci się utrzyma? Szczerze wątpię.
Co do przypraw natomiast: pomysł fajny, ale do tego dorzuciłabym, jak ktoś już wyżej wspomniał, jakieś składniki do egzotycznych potraw, dobrej jakości oliwy i oleje (w Stokrotce wybór drastycznie się skurczył) oraz coś dla wegetarian. Nie chodzi mi w tym momencie o kotleciki a la schabowe, ale choćby tak zwyczajną rzecz, jak cieciorkę. W zeszłym roku obeszłam pół miasta, nie znalazłam i w rezultacie przywieziono mi ją z Wawy.

KOK - Komitet Obrony Koryta

Za wikipedią:

Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje.

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty[1], która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji.

Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie[2], w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.

NIE KARMIĆ TROLLA

witajcie, z własnego doświadczenia wiem, że to "obóz koncentracyjny", a nie praca, przełożony krzyczy i drze się na pracownika celem wyegzekwowania tego, co on chce, poza tym jest często pijany, praca tam może trwać nawet do 22 od 8 rano.

http://www.youtube.com/watch?v=57B5JiDCkZk

on ma coś na sumieniu

Kamil dobrze prawi.

widzisz takie cwaniaki co jezdza 100km tygodniowo i pisza takie idiotyzmy jakby fachowcy wielcy szpanerzy co na bezzynie jezdzaa pod maska co najwyzej 1.4 lub tdi nie rozumieja ze oszczedosc prawie polowa a spadek mocy ok 20% na gazie to jak masz 150km to na gazie 120km a ich 1.4 60km i jeszcze drozej wyjdzie troche to gdzie logika no ale to zbyt skomplikowane zeby to pojac

no co jest taka cisza?

Własnie dokumentacji nie mamy, moja ponoć tez była sfałszowana, mi sie udało przeniesc do dr Kowalewskiej ale ogólnie ciezko jest sie przenieść bo nikt nie chce przyjmować, nie wyrabiaja sie jest az tyle pacjentów :) moze ktos ma jakis pomysl jak odzyskac dokumentacje chociaz, moze ktos moze pomóc to odzyskac. Tam jest przeciez całe nasze leczenie jak przebiegało co było robione, nasze zdjecia.

Witam,
czy ktoś może mi polecić native speakera dla dziecka w wieku 10 lat oraz dla osoby dorosłej. Dziękuję za podane informacje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org