Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W czasach lewicy żyło mi się lepiej |
No cóz Spiero ,na ibizie nie byłem,choc słyszałem ,ze tam tance ,hulanki ,swawole,a w atlantiku to czasami rekiny pływaja i to ludojady wiec tez sobie darowałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W czasach lewicy żyło mi się lepiej |
heheh. to w ogole w lomzy jakas mafia jest? ja nic o tym nie wiem:P a co do Policji to naprawde ciezko jest cokolwiek powiedziec, bo mowie ze przepisy sie zmienily i ze w chwili obecnej zadnych podan nikt nie przyjmuje:) trzeba czekac cierpliwie na rozwoj sprawy: pozdrawiam mundurowych, tych obecnych i przyszlych:) gosia:)
|
|
Tak się zastanawiam czemu na plaży miejskiej nie ma Policji. Przecież w letnie gorące dni takie jak chociażby ten dzisiejszy są tam setki a może i ponad tysiąc osób. W żadnym miejscu w Łomży nie ma obecnie takiego skupiska ludzi jak tam, a tam nik pożądku nie pilnuje. Owszem są ratownicy ale po pierwsze ich głównym zadaniem jest obserwacja kąpieliska i ludzi kąpiących, a po drugie nawet jak zwracają oni komus na to czy na tamto uwagę to i tak nie odnosi to żadnego rezultatu bo pżecież ratownicy nie mają stosownych uprawnień by odpowiednio takiego delikwenta łamiącego regulamin kąpieliska ukarać. Jeden patrol policji bądź straży miejskiej powinien być cały czas obecny na plaży bo przecież takie skupisko ludności wymaga nadzoru a i napewno ludzie czuli by się bezpieczniej. Przyznać trzeba że na naszej plaży i tak jest całkiem spokojnie. Często tam bywam i nie widziałem jesszcze jakiś poważnych incydentów i miejmy nadzieje że tak zostanie, ale policja zamiast włuczyć się po pustych ulicach jeden patrol powinna skierować tam gdzie jest ich naprawde dużo. Pozdrawiam i życze miłego opalania :)
|
|
mądrze prawisz Pozdrawiam -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
ryskago i nawet nie wpadłaś na szklanicę szpirytusu? Jak mogłaś...
|
|
mi się zdecydowanie bardziej podobało WOCC , ale szacunek dla Ostrego , bardzo dobry raper
|
|
A moze to jest ten czerwony rapid na alumach, ktory ma glowice od fabii ;) ?
|
|
wow! A mi uścisnął prawicę. Teraz nie będę jej myć.
|
|
:):)
|
|
Wiecej pożytku byłoby gdyby hycle wyłapali i przerobili na paszę naszych polityków"... psia ich mać!
|
|
W czasach lewicy żyło sie Wam lepiej? |
Nie batoniki Małgosiu, jeno wafelki :) Ale krew oddawać i bez tego warto. Pozdro.
|
|
Jeżeli ma się komponować z nawierzchnią ulicy to tak!
|
|
Masz rację, ale spróbuj kupić żarówkę halogenową do rowerka. Powodzenia
|
|
Warszawiak za kierownicą jest gorszy niż baba:) ( oczywiście według stereotypów:))
|
|
Ja bym polecał bardziej inny środek nocowania w Łomży :) >Namiot >Jedzenie >Stara Łomża >zapałki >i dobre towarzycho ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Odblaski :))
|
|
to czy was przyjmą do policji zależy od waszego IQ, jak macie małe to bądzcie pewni ze was przyjmo, a jak macie duże to poszukajcie sobie innego zawodu bo z dużym IQ do policji nie przyjmują
|
|
Gośka powinnaś spać !!!!
|
|
"A co do zwracania prowiantu ruchem parabolicznym, to zapewniam Cię ryskago, raz "ofiarowanego" jajka czy pomidora zwrócić się nie da :))." Jak to "niedasię"?? A że zmieniły nieco stan skupienia - nic to! Na miotełkę i do czy raczej NA właściciela... Wiem wiem - awantura gotowa, żeby nie powiedzieć draka! I na to jest sposób... Trzeba to uczynić w towarzystwie rosłych jegomości, jak najbardziej oddanych dla sprawy...:))
|
|
A potem pójśc spokojnie na 8 godzin do pracy, zostawiając swoje dzieci narażone na "zemstę"?
|
|
No tak, po takiej szklaneczce tor lotu mógłby mu się zsinusoidalić i zasoliłby w pierwsze lepsze drzewko albo w... Stokrotkę...:D
|
|
Annuśmiruś, A kto powiedział, że życie to bajka? Oczywiście, że można podjąć pewne kroki - pomysł z aparatem jest niezły, tylko że będziesz później latała na policję co chwila tracąc swój cenny, jak sądzę, czas...:(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
*disco-polo
|
|
A co wy chcecie od Górniak? Bardzo ładnie śpiewa. A co do tego Hymnu, to to nie jest tak łatwo śpiewać na żywo przed tak dużą publiką. Napewno bardzo się stresowała. Powinniście się cieszyć, że taka artystka w ogóle chce przyjechać do takiej dziury jak Łomża. Gdyby nie jej pochodzenie, to tyle byście Ją widzieli...
|
|
w punktach odpowiadałam na wypowiedź Vlada, sugeruję przeczytanie wypowiedzi jeszcze raz Maćku.
|
|
pomyłka: znalezieniem odpowiedzi=)* Pozdrawiam po raz 2=)
|
|
:DDD -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Człowiek sam czasem nie wie co zjada... Kiedyś dano mi do spróbowania smakowicie wyglądający kabanosik. - Zjedz! - rzekł dowcipny wujaszek - a potem sie dowiesz jakie pochodzenie kiełbaski tej... Okazało się, że TO było z... nutrii!! Do dziś jak o tym myślę, czuję się jakbym połknęła futro tego zwierzątka... Panie Michale, Proszę mię tu na procenta nie naciągać!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |