Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biskup i Szkoły Katolickie GRZESZĄ przeciw Bogu promując \"Międzynarodowy Festiwal Iluzji \" = czarna magia dla ciemnych mas !!! |
sorry nie pon-pt tylko codziennie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biskup i Szkoły Katolickie GRZESZĄ przeciw Bogu promując \\\"Międzynarodowy Festiwal Iluzji \\\" = czarna magia dla ciemnych mas !!! |
nie wniedziele
|
|
Re: Biskup i Szkoły Katolickie GRZESZĄ przeciw Bogu promując \\\"Międzynarodowy Festiwal Iluzji \\\" = czarna magia dla ciemnych mas !!! |
No rzeczywiście śmierdzący problem się zrobił. Niestety takich brudasów w całej Łomży pełno. Mam psa i sprzątam po nim i mnie również nie jest przyjemnie chodzić po zasranych trawnikach i chodnikach. Odnoszę wrażenie, że tylko ja sprzątam po swoim psie, a reszta ma to wiadomo gdzie... A może, kiedy widzicie takiego właściciela z pupilkiem, który nie sprząta po swoim pieseczku, zwróćcie mu uwagę osobiście, bo zapewne niewielu z nich czyta to forum i nawet nie widzi w swoim zachowaniu niczego niewłaściwego. No problem...
|
|
Żena...na samą mysl o gowniarzach w wieku lat 16 pałetających się gdzies pod nogami odpuszczam...ile osób idzie tym torem? I mysle ze nikt nie jest tutaj szarą myszka tylko realistą...k u r w a, zyje w tej miescinie lat 30 i wiem jak się bawią małolaty chociaz również w wieku 16 lat lubiłem sie pobawić....usprawiedliwienia na obite mordy też bedziecie pisać czy będa gotowe druki do pobrania??? sorry ale z gówna cudu nie ulepisz.......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |