Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3 maja KOnstytucja - warto przypomnieć |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3 maja KOnstytucja - warto przypomnieć |
Autor: sylwusia05 (---.elomza.pl) Data: 07-02-11 11:53 ta zeby ostrzec innych przed glupoto Dzięki za ostrzeżenie przed GŁUPOTO
|
|
Kania: Mam wrażenie, że w temacie carbonary i kuchni włoskiej liznęłaś cukierek przez papierek i jesteś przekonana, że wiesz już wszystko na temat cukierków... Carbonarę w każdym regionie robią inaczej, tzn. może nie inaczej ale w jednym miejscu dają śmietanę w innym nie, w jednym dają ser pecorino w innym granapadano... Tak jest z wieloma potrawami. Np. czy bigos w każdej części Polski robią tak samo? Albo: moja matka robiąc nóżki w galarecie nigdy nie dodawała czosnku. Moja teściowa dodaje (co mnie wk...wia bo go nie znoszę :-) ). Ale to wciąż są nóżki w galarecie...
|
|
nie mowcie glupot moi znajomi ktorzy dostaliw tamtym roku staz na 3 miesiace teraz mieli przedluzony na 9 miesiecy UP gada ze kasy nie maja debile
|
|
wiedzialam ze tu kretynow spotkam na tym forum zawsze sie jakis znajdzie no i wypadlo na ciebie chciales zablysnąć ale ci sie nie udało chyba co
|
|
paszła won.
|
|
a i zapasowy atomizer posiadam do niego
|
|
nie obrażaj ludzi to po pierwsze skoro wiedziałaś że tacy tu kretyni to po kiego tu sie wypowiadasz ,po drugie jaka cena taka jakość nie oczekuj cudów a po trzecie zakup sobie słownik ortograficzny dziewczyno ...chociaż wątpię żeby to cokolwiek pomogło....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Cena przystępna,a ratusz milczy.
|
|
Wiesz, jak ktos idzie na studia, nie po to zeby zdobyc konkretne umiejetnosci i wykorzystywac je pozniej w pracy, tylko zeby moc pozniej aplikowac na takie stanowiska, gdzie chca papierka dla formalnosci, ale tak naprawde nic nie trzeba umiec, to ja wspolczuje. Dla mnie to jest wypaczenie sensu studiowania i tacy ludzie wcale studiowac nie powinni, wtedy i pracodawcy nie wpisywaliby w wymaganiach wyzszego wyksztalcenia przy byle stanowisku. Nic dziwnego, ze ludzie z taka motywacja nie moga pozniej znalezc pracy i zala sie, jak to maja wyksztalcenie, a roboty nie ma...
|
|
aha i jeszcze jeden artykuł: Trochę o nazwie i historii carbonare: http://www.we-dwoje.pl/kuchnia;wloska;spaghetti;alla;carbonara,artykul,11373.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |