Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
audiencja premierzycy u JarKacza |
przeniesiony unikat, wstep od 16roku zycia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: audiencja premierzycy u JarKacza |
Treść jest ukryta
|
|
Nie ma co liczyć na to, że wypłaty będą wyższe. Dopiero będzie źle jak będziemy operować euro.
|
|
Okruszek, żabka obok
|
|
PRZY NIEDZIELI GÓWNA LICZYĆ . ZAJEBISTE HOBBY
|
|
Ja nigdy księdza nie wpuszczę! ;) Złodzieje. Mafia. najlepiej nakładź starych gazet i zaklej kopertę.
|
|
ROBERT - jesteśmy z Tobą ! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
moi znajomi również do niej chodzili ;/ kolega nosi aparat już 3 lata i ma proste zęby a ona coś wymyślała, gadała bez sensu .. ale już teraz chociaż znam przyczynę - schizofremia.... przykre Pozdrawiam.
|
|
odsprzedam 20 sztuk ADIPEX RETARD 15MG.. zostało mi z mojej kuracji.Wyśle tylko i wyłącznie za pobraniem!! CENA 160ZŁ +wysyłka kontakt: moni.larysowska@gmail.com
|
|
ok to ja poprosze o jakis kontakt Pozdrawiam.
|
|
no możesz ;) dzięki :))
|
|
No ja tez mowie o osobach po takich samych kierunkach, wiadomo ze nie zrobia weterynarza informatykiem. Tylko wysunales teze, ze licza sie znajomosci i zaden papier nie pomoze. Wiec pytam, zalozmy, ze ten kuzyn Pana Zenka skonczyl informatyke na marnej uczelni w Koziej Wolce, ale Pan Zenek go wychwala, chociaz o informatyce wie tyle, ze to ma cos wspolnego z komputerami, a informatyk pracujacy juz w firmie poleca na to stanowisko kolege ze studiow po PW... Jak myslisz, kogo zatrudnia?
|
|
pilnie odkupie zelixe lub afibron email agusiaamorki24@o2.plja aśka napisał
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8yOrzR83BHM to mnie raczej interesuje
|
|
va
|
|
Masz rację małpa@. Może i nie powinienem Cię wyzywać, ale to co zrobiłeś naie zasługuje również na pochwałę. Domyślam się, że nie potrafisz poprawnie sformułować zdania, stąd ten Twój nieszczęsny temat. Zauważ, że zakładając temat, stwierdzasz, że Kubicy amputowano dłoń, a stwierdzenie "i straciliśmy najlepszego" może sugerować najgorsze. Gdybyś czasem pomyślał, zanim coś napiszesz, zapewne wpadłbyś na to, że ktoś mógł wcześniej nie słyszeć o wypadku i widzi Twoją wypowiedź na 4lomża, i co????????? Przez takich właśnie ludzi tworzą się plotki, w tym przypadku bardzo bolesne. Chciałbyś przeczytać tak idiotyczną, nieprawdziwą informację na temat kogoś Tobie bliskiego? Prawdopodobnie te słowa do Ciebie nie trafią, ale cóż... Poproś kogoś znajomego, niech Ci przełoży na Twój język...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |