niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czerniawski ! do Samoobrony marsz!

nie ostatnia jakas nowa wyszla

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czerniawski ! do Samoobrony marsz!

Odam wszystkie moje oszczędności :) (4,50zl.)

ADALL

Psy szczekają, ... karawana idzie dalej...

A może by tak zająć się rzygającymi i lejącymi ludkami. A może ich to się boicie ?? – bo można „w buźkę zarobić” ??? Czy nie zwróciliście uwagi , że nikt „nie ma ochoty” zwrócić im uwagi żeby sprzątnął po sobie, albo przyczepił sobie torbę ? A może PAN - PANI „fuck_you” powinien się nad tym problemem zastanowić i dać trochę luzu psom i ich właścicielom. Płacą przecież podatek od „posiadania” psa. A czy ktoś płaci podatek od „posiadania” pijaka, rzygacza i lejka ? Ludzie dajcie luzu. Mam dzieci, miałem psa i wiem co to wszystko znaczy. Trawniki nie są do zabawy dla dzieci. Place zabaw i owszem. Jak ktoś tam prowadzi czworonoga to mandacik i wymianą piasku powinien być obciążony. Dajcie żyć normalnym „kochaczom” psów.

Lordek - udajesz czy naprawdę nie wiesz o czym pisałem wcześniej ?
Może ustosunkujesz się również do drugiej części mojej wypowiedzi.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Najemcy nie właśćicielamy i nie będą płaćić podatku od nieruchomośći

"A czy ktoś płaci podatek od „posiadania” pijaka, rzygacza i lejka ?"

Chłopie jest różnica pomiędzy człowiekiem (choćby i pijakiem) a psem!!!!!!

HEHEHEH
Dyskuja świetan-o gównie :D Ale 1000% popieram pomysł Fuck_You.
Ludie, na strzelnicy nie da się w piłke grać bo tyle leży tam gówien!!! Jak chce se gałą poodbijać to sie musze łamać prawo wchodząc na teren przedszkola nr. 15 lub 14 i tam grać. Piaskownic są obesrane na maksa!!!
Pozdrawiam

matka2005!
Bardzo dobry pomysł. Może władze naszego miasta zastanowią się nad podjęciem odpowiedniej uchwały. Oby nie za długo myśleli.

Pozdrowienia.

polonez tez jest samochodem i nie ma co sie tu wstydzic. a co do JA to bys dal znac sms bo masz do mnie numer tez bym pojechal narka

rudy błazen z druhem

Widzę, że psy to ostatnio główny temat na forum. Zaczęliście jeszcze się czepiać Straży Miejskiej, że zamiast ganiać za psimi kupkami wypisują wam mandaty i rozstawiają fotoradary po mieście:) Tak się składa, że nadal samochód pędzący ponad 100km/h przez miasto jest bardziej niebezpieczny od psich odchodów na trawniku. Myślcie może logicznie co? Na psiej kupie możesz się co najwyżej poślizgnąć i przy niesamowitym pechu się przewrócić ( pomijam fakt, ze po trawnikach chodzić nie wolno) a pędzący samochód może zabić...Nadal uważacie, że Straż Miejska powinna się zająć pieskami?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org