Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS klamie !!!!!!!!!! |
to zmień miasto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS klamie !!!!!!!!!! |
sądzac po waszych wypowiedziach macie góra 15,18 lat, wiec o czym z wami dyskusja. Cienona nie musisz opowiadac jaka to z ciebie w domu dobra Dajka jest . A ty kariam sie nie rozpłacz tymi minkami ( :/ ) Akurat tyle co ja w zyciu mialem kobiet to ty nawet tyle dzieci nie splodzisz przez cale swoje posrane zycie :) Jesteś jeszcze gówniara więc pozostaje ci sie mądrzyc na forum, pewnie w 4 oczy inaczej byś piszczała i kto inny by robil na recznym.....
|
|
może zorganizujmy jakiś festyn charytatywny ?
|
|
Witam mam zamiar osiedlić się w Łomży i myślałem o otwarciu herbaciarni i sklepu z przyprawami i ziołami ,mały problem... wcale nie znam waszego miasta i ludzi w nim mieszkających , czy mój plan ma szanse na sukces ? co o tym myślicie ? Ben de wdzięczny za rady i komentarze ,pozdrowienia jak na razie z Costa del Sol Darek
|
|
Nikt Ci nie da takiej gwaracji, nawet nie wiesz czy nowa nie byla uzywana, jak ladnie wypiora i nie byla uszkodzona!!
|
|
Moze i ma, ale juz sa takie sklepy. Z tego co widze to wcale nie ma tam pzrepych klientów. A dlaczego akurat łomza? Nie chciał byś zainwestować w cos innego? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
I'm fine, thanks.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |